רקעים

dixie chick

New member
נצל"ש- האתר...

מה קורה איתו? א. הוא עדיין לא גרפית הכי טוב בעולם (יורד למטה לאינסוף, לא ממוקם טוב, אין את הלוגו של וארטי וכן הלאה). ב. שמתי כאן עוד ביקורת והיא לא עברה לשם 1X04. ג. לינקים לראיונות באנגלית? נראה קצת עלוב, אי אפשר לתרגם? ד. לינקים למאמרים כאן? את זה אפילו לא צריך לתרגם, זה פשוט צריך להיות בפורמט הנכון. ה. אנחנו צריכים עוד חומרים מקוריים, לא רק מתורגמים...

רינת4

New member
ברור ... בכל יטופל...

אבל דחילק, יש לי מלא מבחנים ועבודות. עוד טיפה סבלנות והכל יהיה בסדר... אני מבטיחה.

eve6

New member
ואם יורשה לי...

התקצירים אחלה, וגם שאר הטקסטים בעברית. אבל...חייבים לעבור הגהה לעברית תקנית. ואני לא מתכוונת לעברית של אבשלום קור, אבל בכל זאת - קצת "יישור בקצוות" לא יזיק. אני מוכנה לעזור בעניין
(וגם בעיצוב האתר, אגב, אם יש צורך).

Crichton

New member
את מוזמנת לקחת טקסטים

לעשות להם תיקוני הגהה (אני תבגרות שלי כבר עשיתי
) ולהעלות אותם פה לפורום.

eve6

New member
גם אני את הבגרות שלי עשיתי.... ../images/Emo22.gif

מזמן, ובקושי
אוקיי, אני אעשה זאת...ואשתדל שזה יהיה כמה שיותר מהר. אגב, מי אחראי על האתר? (יענו, WEBMASTER או משהו בסגנון?)

Crichton

New member
ובכן

עד שרינת תעלה את האתר לתפוז ותיקח שליטה עליו, אני אחראי על האתר הזמני שקיים עכשיו. כול מה שאת רוצה להעלות לאתר, תעלי לפה, ואני אעדכן את האתר.

רינת4

New member
רציתי להעלות אותו לשרת כבר לפני

כמה ימים אבל קצת הסתבכתי. אז ייקח לי עוד קצת זמן...

varty

New member
אני לא מבינה למה

זה צריך להיות בשליטת רינת (סליחה רינת, לא מתכוונת להכנס בך למרות שזה ממש נראה כך) אבל אני בעד שכמה אנשים יציעו את רצונם להיות וובמסטר לאתר ונעשה הצבעה. אני לא רוצה להיות אחראית לו אבל יש אנשים טובים ורבים שהשקיעו ואולי כן רוצים. מה אתם אומרים כולכם?

Crichton

New member
אני לא יכול כי אני לא יודע HTML

את האתר בניתי בעזרת תוכנה, ומכיוון שהתוכנה לא תומכת בעברית, זה הגבלה רצינית (הטקסט יוצא הפוך וכו'). לפי מה שאני מבין, רינת יודעת HTML, ולכן יש לה את היכולת לטפל בצד הטכני של האתר.

רינת4

New member
כי יש סיסמא שאסור לי

לתת. אני לא מבינה מה הלחץ. חיכיתם עד עכשיו, תחכו עוד טיפה. עוד בערך חודש נגמרים לי המבחנים והעבודות ואני אהיה פנויה ואתפנה להתעסק עם האתר כמה שארצה. זה לא אומר שהכל צריך עכשיו להיעצר. כל מי שיכול לתרום ואמר שהוא יתרום ויכתוב, יעשה את זה ונעלה את הכל לאתר ברגע הראשון שיהיה לי זמן לעשות את זה.

למעלה