רקעים של PRISON BREAK !!

mayden

New member
רקעים של PRISON BREAK !!

למי שהיה מעוניין או חיפש רקעים של Prison Break ("נמלטים"), אז הנה 42 רקעים :] תיהנו!. ( רקעים )

mayden

New member
חחחחחח כן (עיובד עכישו)

בגלל שגם אני לפעמים בן אדם רגיל, קצת התבלבלתי וכולי הייתי בהתלהבות ששכחתי להפעיל את זה! :D אבל לא נורא, חפיף קורה זה עכשיו עובד מעולה =] תיהנו

לילי 22

New member
אלכס,באמת רקעים יפים

ואני מצטערת אבל אני חייבת להגיד את זה כי זה ממש מרגיז אותי: 80% אחוז מהרקעים האילו הם מעשה ידיהם של מעריצי הסדרה (אמריקאים בעיקר) שהשקיעו מזמנם וממרצם ועשו את הרקעים האילו להנאתם כולנו.לא ברור לי למה קשה לכם לתת קרדיט לאותם אנשים (או אתרים) שיצרו את הרקעים או לפחות להגיד שהרקעים לא נעשו על ידכם? הקוליגיאליות וכללי הנימוס הבסיסים שלכם ממש שואפים לאפס.

mayden

New member
לא מצאתי שכתוב איפשהו שזה נעשה על י

לילי, אני גם שואף לזכויות יוצרים ואם משהו אני מעתיק מה שאני עשיתצי הייתי מתרגזש, אבל כאן לא כתבתי שזה נעשה על ידי, לא כתבתי שזה נעשה על ידי האתר, ואף אם תסתכלי ברקעים תראי שהזכויות יוצרים על התמונה עדיין קיימים!! לא הורדתי את הזכויות יוצרים של היוצר, הם עדיין מופיעים על הרקעים. כל הזכויות יוצרים של האתרים והכל עדיין שמה, לא הורדתי שום דבר, לא הסתרתי את הזכויות. אז למה לבוא ברגזנות? :\

לילי 22

New member
אוי נו באמת

אל תתמם פתאום,תסתכל למשל על הרקעים של שרה ומייקל,על איזה זכויות יוצרים אתה מדבר? אני מכירה את האתר המקורי שממנו הטפטים נלקחו והבחורה לא רשמה את שמה על הטפטים אבל זה לא אומר שאתה לא יכול לתת קרדיט לאתר שממנו לקחת אתה הטפטים שלה! וכך גם לגבי כל שאר הטפטים שאין בהם את חתימת האמן או האתר שממנו נלקחו.

לילי 22

New member
ואגב

לא אמרתי שאתה כתבת שזה נעשה על ידי מישהו מאנשי האתר שלכם ולכן גם לא דיברתי על זכויות יוצרים אם תשים לב,דיברתי על קרדיט , על קוליגיאליות וכללי נימוס בסיסיים שמשום מה לא מופעים פה.נהוג לתת קרדיט לאותו אמן שהכין את הטפט גם אם לא הצהרת ברבים שאתה או מישהו מאנשי האתר הכינו את הטפטים.

mayden

New member
צודקת,

צודקת בכל מה שאמרת, אני לא ינסה להיתמם או משהו, אבל תודה שמשכת את תשומת הלב שלי, עשיתי טעות, אני מתנצל. הוספתי קרדיט בסוף הדף, לאתר שממנו לקחתי את הרקעים. תודה.
(מוריד את הכובע)

לילי 22

New member
או עכשיו יש

קוליגיאליות וכללי נימוס. איזה יופי
. אגב גם האתר הצרפתי לא נתן קרדיט לחלק מהטפטים אבל זה כבר באמת לא בעיה שלך.

למעלה