רקמת צלקת

W800I

New member
רקמת צלקת

שלום לפני כארבע שנים, נתקעתי עם האף בקיר, וכתוצאה מכך יצא לי פצע גדול ומוזר שעבר אחרי חודשיים שלושה בערך.. אחרי שהוא עבר נשארה מן צלקת קטנה באיזור.. עד לפני יומיים היא הייתה קטנה שטוחה ובלתי נראית כמעט.. כנראה שהמקום התגרה, והרקמה הצלקתית הזאת פתאום שוב התנפחה מעט.. יש איזושהיא תרופת סבתא שיכולה לעזור לי? תודה רבה לכם..
 
רקמת צלקת,

אני לא הייתי מנסה ניסויים על הפנים שלי בלי לראות רופא עור. קשה לי לתת תשובה כיוון שאני לא יודעת מה חומרת הצלקת , לא ראיתי אותה וכו'. הכי טוב לגשת לרופא עור שיאבחן ויתן מענה. בהצלחה.
 

א ו ט י

New member
צלקת

היי וW800, במקצועי אני מתעסקת עם שיקום של פגיעות שונות וביניהן ריפוי צלקות (אני מרפאה בעיסוק). המלצתי לך (חוץ מלטפל אצל רופא כפי שכבר הומלץ) היא לעסות את הצלקת 3-4 פעמים ביום עם שמן זית איכותי. זאת לא בדיחה - גם בבית החולים בו אני עובדת אנו מעסות צלקות עם שמן זית כחלק מהטיפול. חוץ מזה, אני ממליצה לך לבקש מרופא המשפחה שלך להפנות אותך למרפאה בעיסוק שמטפלת בצלקות ואולי תוכל להתאים לך טיפול בסיליקון. בהצלחה.
 
למעלה