רקמת השד??

Nעינ3י

New member
רקמת השד??

כתוב במאמרים ששימוש במשאבות שמושכרות מיד שרה שלמעשה הן מכשירי אינהלציה יככולות לפגוע ברקמת השד? אפשר הסבר מפורט יותר!!

משאבות אינהלציה שעברו הסבה

אלו אינן משאבות הנקה. נקודה. הן אינן מותאמות לעבודה הספציפית הזו ועלולות לפגוע בשד. פשוטו כמשמעו: פציעה, גירוי, שפשופים. אלו יכולים להזדהם, להדלק, להכאיב, לגרות, לפגום בהנאה מההנקה וכו'. מה גם שעקב אי היותן משאבות הנקה הן אינן נותנות את השדר הנכון לגוף לייצר חלב ומכאן עד לירידה בתפוקה הדרך קצרה. בקיצור, זו עלולה להיות המשאבה המושלמת להפסקת ייצור החלב וההנקה מכל הסיבות הנ"ל (שלא לדבר על אי הנוחות בתפעול...).

ביד שרה יש היום גם משאבות טובות

ניתן לקבל ספקטרה2 ממש חדשה מהקופסא וקונים את הערכה הנלווית ב-40 ש"ח (תמורות פקדון של 200 ש"ח שאותו אפשר אח"כ לקבל חזרה או לתרום). יש גם מדלה לקטינה במצב מצויין (היה לי העונג להתנסות בשתיהן במשברי הנקה שונים במהלך הדרך...
). צריך באמת לוודא שאלא המשאבות שמקבלים ולא אותם מכשירים שלא "נולדו" לשאוב חלב...

Nעינ3י

New member
ספקטרה2

השכרתי אותה מיד שרה, אך אני לא מצליחה לשאוב איתה כמויות. אמרו לי שהיא חדשה מהמפעל, יש לה מדבקה שעליה כתוב ספקטרה (_אז אני מתארת לעצמי שזה משאבת חלב). קראתי שהספקטרה היא חזקה ויעילה לבניית סטוק חלב קפוא. יש מצב שזה פשוט לא מספיק חזק עבורי?

ציפיק2

New member
האם את מסובבת את הכפתור

יש כפתור שמגביר את הואקום האם את משתמשת בזה?

למעלה