רקמה...

רקמה...

כשאמות, משהו ממני, משהו ממני ימות בך, ימות בך. כשתמות, משהו ממך בי, משהו ממך בי ימות איתך, ימות איתך. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו אם נדע, איך להרגיע, איך להרגיע את האיבה, אם רק נדע. אם נדע, אם נדע להשקיט את זעמנו (אם נדע להשקיט) על אף עלבוננו, לומר סליחה. אם נדע להתחיל מהתחלה. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו. <>

ק פ ק א

New member
אני הבנתי....הן הבינו ?

את מדהימה אותי כל פעם מחדש בכתיבה שלך

אני רואה שאתה שולט במוסיקה עברית...

שיר בביצוע מקסים של חווה אלברשטיין... מילים ולחן: מוטי המר אבל כן, פשוט אישה היא מדהימה ללא כל ספק... (ולא בציניות)

ק פ ק א

New member
נו באמת נראה לך שאני ...

מאזין לחווה אלברשטיין? איכסה אפילו שהיא קרובת משפחה שלי היא פשוט זוועה

את יקירתי לא כמו כולם..../images/Emo25.gif

את לא כמו כולם עיניך הן לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחד אבל אני אל יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת את מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם את לא כמו כולם!!!!!!! <יובל בנאי> יקירתי את באמת לא כולם, בהחלט השירים לאחרונה שאת שמה כאן מבשרים על תקופת עצבות מסויימת, אבל יקירתי את תמיד תהיי מיוחדת בשבילי, חברה אמיתית!!! ואני פה בשבילך תמיד פה ובכל מקום אחר!! שולחת לך המון ח
ונ
...יובל בנאי

../images/Emo24.gif

שהשנה הזאת תהיה מתוקה כ
עם בשורות טובות ושפע של בריאות. אמן!

למעלה