רקוויאם לחלום

Princes Vespa

New member
רקוויאם לחלום

לא לבעלי לב חלש. קודם כל זהו סרט מדהים לדעתי. הוא כולו עשוי דמוי קליפ. עבודת בימוי, צילום ועריכה מאוד מיוחדים. והעלילה.. איזה סרט מדכא. כמו לחטוף כמה בעיטות בראש ובבטן. משפחה אומללה , שהופכת לעוד יותר אומללה. רק לבעלי עצבים חזקים. ובכל זאת אני ממליצה בחום לאוהבי הז´אנר הדיכאוני מדהים Princess Vespa

kord

New member
לא הייתי אומר שהסרט הוא דמוי קליפ

זה נכון שיש בו המון קאטים (יש בו כ- 2000 לעומת סרט רגיל בו יש בערך 600 קאטים), אבל הוא ממש לא בסיגנון קליפי. אני לא נהנתי מהסרט בזמן הצפיה, הוא ממש כבד ומעיק. נכון שהוא מאוד אומנותי ומשתמש במגוון דרכים להעברת המסרים שלו, אבל אולי הוא היה אומנותי מידי בשבלי. בכלל אם יתנו לי לבחור בין סרט אומנותי ומעיק לבין סרט רדוד ומצחיק... (שמת לב שבסרט יש את הקיץ, הסתיו והחורף אבל אין את האביב...) קצת מהאוירה של הסרו אפשר לחוש באתר שלו.

Princes Vespa

New member
אין שום ספק שהסרט מעיק

הרי זאת הייתה כוונת הבמאי \ תסריטאי. לא לחינם אחרי הצפייה אמרתי שהרגשתי כאילו חטפתי כמה בעיטות בבטן ובראש. נכון שמאוד כיף לראות קומדיות רדודות , מאוד מאוד נהנתי מ-רוד טריפ , שטן על הזמן , מת לצעוק , אחי איפה האוטו שלי וכו´. אבל הסרטים שבאמת גורמים לך לחשוב ולגבש תפיסות עולם , הם הסרטים מהסוג של רקוויאם לחלום.. לא תשאר אדיש לזה , במיוחד אם הוא העיק עליך. ובאותו אופן לדעתי רוקדת בחשיכה וכד´. Princess Vespa

goldi san

New member
הו הו הו!! גלשתי לי פה בעמודים

אחרי שיצאתי בתסכול מפורומוסיקה שחורה כי הם עשו לי NOT!!! וגיליתי שמדברים על רקוויאם לחלום, אז לא על הסרט הזה רצוני להמליץ, לא ראיתי אותו אבל ממה ששמעתי הוא לא נחשב משו, אפילו פול טורנס אמר שהוא עצם עיניים, רציתי להדגיל לכווווולם לראות עכשיוווווו מהר מהר פאי, P, נו האות הזאת במתמטיקה 3.14 והכל, זה סרט של במאי הרקוויאם, דארן אהרונופסקי, וזה סרט ממש מעולה, על מתמטיקאי שמתחיל לחפור בנבכי הפאי והוא גם חולה במחלה אחת והוא רואה את המח שלו בסאבויי ותוקע בו עט! טוב, זה לא תקציר ענייני מאד נו, הוא מגיע לכל מיני אמיתות אמיתיות בחיים וכל זה. אבל, סרט ממש משובח. שחורלבן אגב.

למעלה