רקה שתדעו..........................

דין כנס להצביע!!!!

יא קוף חוץ מזה איך השופטים יודעים מה הם מקבלים התראות או משהו?? לא נראה לי שזה עובד כמו שזה אמור לעבוד וחוץ מזה תגיד לאמא שלך ששלחתי לג´ויס תמונות שתגיד לה!

תשלח לי מסר אישי עם ההצבעה שלך!

למטה אחרי ההודעה כתוב בקטן שלח מסר למחבר תכנס לשם!!! לא קשה.......

דין אתה ילד קשה...אני יודעת....

ואני מרחמת עלייך אבל תצביע כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מפחיד הייתה הגולגלת של הכלב עם הקולר!?!?

מזה דירוג רגיל?!?!?!?!?!?!?

אוקי אני אתן לך תסיטואציה ותגידי לי מה את חושבת לקחתי על אזארו בדירוגים לאליפות הצפון שני מקומות שניים! זה היה במקצה 70......... בתחרות שעברה התחריתי גם על מיסי אבל ב80 ורציתי לדעת אם זה מחק לי תדירוג שהיה לי עם אזארו....... אם כן אז אני אמשיך להתחרות ב 80 כי אין לי מה להישאר ב 70 ואם לא אז אני מעדיפה להישאר ב70 כי יש לי למה להישאר שם זאת הסיטואציה שלי!!

את לא צריכה לחשוב על דירוג רגיל.

זה היה אמור למחוק לך את הדירוג. אם זה לא מחק, זה רק מזל שלך. אני חושבת שאת צריכה להתחרות ב80! את ברמה של הגובה הזה! 70 זה שטויותצ בשבילך בשביל אזארו ובשביל מיסי!

טוב.....נראה לי אין לי ברירה אלא

להתחרות בשמונים אם הדירוג נמחק אז המדריכה שלי לא תיתן לי להישאר ב70..... ועוד שאלה.....עכשיו אחרי שהתחריתי פעם אחת על מיסי בשמונים אני אוכל להיכנס לדירוג עליה ב70?

zohark

New member
אני כמעט בטוח שמתחת למטר שום דבר

לא נרשם בהתאחדות חוץ מדירוג לאליפויות אזוריות (מרכז וצפון), ואם התחרית איתה בתחרות שהיא לא דירוג לאליפות של איזור, אין בעיה להתחרות איתה בכל מקצה עד מטר. חוץ מזה אני חושב שגם אם אסור לך השופטים יעלימו עין כי זה שולי

למעלה