רקה שתדעו..........................

רקה שתדעו..........................

בתחרויות קפיצות הדירוג הוא בנפרד לרוכב ולסוס. סוס יצבור 2 נקודות דירוג אם סיים סיבוב נקי בסיבוב הראשון במקצה ונקודה נוספת אם ניצח במקצה.

אז איך מגיעים לאליפות בעצם|?

אם אני עשיתי על הסוס רק סיבוב נקי אחד אבל רוכבים אחרים לקחו איתו 3 פעמים מקומות ראשונים אז אני יעלה לאליפות רק בגלל שיש לי סוס שצבר נקודות??? הרוכב לא צובר נקודות1.!?

דירוג לרוכב............

רוכב יצבור נקודות דירוג כמו הסוס אך לא יצבור נקודות שליליות.

יש לי שאלה לאקו החמוד ולכל המבין...

אממ אם אני מסיימת את המסלול עם הסוסה שאני מתחרה איתה אבל היו לי 2 הפלות או יותר... אז אני לא מקבלת נקודה על כך שסיימתי את המסלול??? כי ככה אמרו לי... אבל אם אני נפסלת בגין 2 סירובים או נפילה אז אני פסולה ולא מקבלת נקודות...

shaililo

New member
אני חושבת...../images/Emo25.gif

אמרו לי משהו על זה שאםסיימת סיבוב ולא נפסלת אז כבר יש לך נקודה. אם נפסל אז אין לך. אני לא ממש בטוחה שזה נכון אבל זה מה שאני יודעת.

אם נפסלת אז.............

יש לסוס שלך מינוס 3 נקודות דירוג. ואם סיימת אם יותר מ-16 נקודות חובה אז יש לסוס שלך מינוס 2 נקודות.

אז ככה..........

סוס ורוכב יצברו נקודת דרוג אחת אם סיים בלא יותר מ-4 נקודות חובה בסיבוב הראשון.

הנקודות האלו לא קשורות לאליפות!!

את מגיעה לאליפות הצפון למשל, שאת צוברת נקודות, 20 נקודות למקום ראשון 19 לשני 18 לשלישי וככה הלאה עד למקום 20 והוא מקבל נקודה אחת. מגיעים לאליפות ה20 שצברו הכי הרבה נקודות, גמר אזורי(בתוך אליפות הארץ 70-90) מגיעים ה10 או ה15 הכי טובים מאליפות הצפון ומאליפות המרכז(אם אני לא טועה זאת השנה הראשונה של אליפות המרכז). לאליפות הארץ יש דירוגים משלה ובמקום להתחיל ב20 מתחילים ב15 וה15 הכי טובים עולים לאליפות. הנקודותת האלו הן כדי למנוע מצב שרוכב ברמה של 90 ינצח כל תחרות של 70 עם סוס ברמה של 120.... בשלב מסוים הנקודות מכריחות אותך לעלות מקצה.

אבל איך אני צוברת נקודות?!!?

זאת השאלה..... אם יש לי סוס שזכה בהרבה מקומות בלעדי אני יעלה? ואם יש לי סוס שלא זכה אף פעם....ולי יש דירוג.... איףך זה הולך?!

ועוד שאלה

אני אוכל נגיד שלהיכנס לאליפות בשני מקצים שונים על שני סוסים שונים? איך זה הולך אני אף פעם לא הצלחתי להבין את זה!

ScooBy

New member
דירוג לאליפות ודירוג סוס...

שני דברים שונים אחד מהשני לחלוטין
הדירוג לאליפות מיועד לצמד של סוס ורוכב להכנס לאליפות. את הנקודות לדירוג מקבלים ע"י המקומות שזוכים בהם בתחרויות הדירוג השונות, אני לא יודעת מאיזה מספר מקום מתחילים לדרג בקפיצות, אבל נדמה לי שזה ממקום 15 ומעלה. מי שזכה ראשון יקבל 15 נקודות, שני 14 וכך הלאה. אם מדרגים לפי מס' הרוכבים אז נגיד היו 10 מתחרים במקצה אז הדירוג יתחיל מ10 נקודות ומטה. דירוג לסוס זה דבר שונה. הדירוג נועד לעלות את הסוס מגובה מסויים לגובה גבוה יותר. נגיד אם הסוס מתחרה ב1.15 והרוכב שלו רוצה לקפוץ ב1.20, הסוס יצטרך לקבל נקודות דירוג כדי לעלות רמה. כנ"ל על הרוכב. אני חושבת שגם את הנקודות האלה מקבלים מהתחרויות.

ונגיד שאני עוברת סוס באמצע הדירוג

אבל נשארת באותו מקצה הנקודות עוברות איתי או שאני מתחילה מהתחלה?

shaililo

New member
זה לא הגיוני!!!!../images/Emo62.gif

כי הם מדרגים צמד! - סוס ורוכב! היא לא יכולה פתאום לעבור לסוס אחר ושישארו לה כל כנקודות!

zohark

New member
לידע כללי...כנסו

דירוג רגיל- יש אותו מ100 ומעלה, כשאתה מקבל עד-4 נקודות חובה=נקודת דירוג 1 כשאתה עושה מסלול נקי (בלי קשר לג´מפ אוף) =2 נקודות דירוג כשאתה מנצח= נקודת דירוג 1 בנוסף לנקודות על המסלול דירוג רגיל הוא בנפרד לסוס ולרוכב, ונקודות חיוביות ניתנות באותו אופן אבל! רק הסוס יכול לקבל נקודות שליליות: פסילה= מינוס 3 נקודות 16 נקודות חובה יותר מהזוכה במקום ה1 במקצה= מינוס 2 נקודות דירוג רגיל קובע מתי תוכל לעלות בגובה: כשיש לך 10 נקודות חיוביות מותר לך לעלות בגובה כשיש לך 15 נקודות חיוביות אתה אוטומטית עולה בגובה ככה זה מ100 ל110 ומ110 ל120, בין 120 ל130 ובין 130 ל140 זה לצבור 20 נקודות כדי שיהיה מותר ו25 זה כדי לעלות אוטומטית. דירוג לאליפות - (הארץ והמרכז לא יודע איך זה בצפון), הדירוג הוא ביחד לרוכב ולסוס כצמד!!! אבל אם אתה עובר סוס שלא מרצונך ניתן לקבל אישור מיוחד מההתאחדות להעביר את הנקודות...

אבל זה לא כאילו מישהו שם על זה

אם יש לי 17 נקודות ואני באה לתחרות נגיד שלתחרות הבאה במשמר העמק.....באמת ישימו לב על זה ולא ייתנו לי להתחרות כי לא נראה לי אולי זה מה שאמרו להיות....

למעלה