רקדנית מדהימה

ברסלב13

New member
רקדנית מדהימה

קצת באיחור אבל חייבת להפנות את תשומת ליבכן.... ברשימה של קליפי הוידאו שנטשה שלחה יש רקדנית בשם Rachel Brice אני נכנסתי לראשון מהשלושה תכנסו לקליפ השני בקישור זה בעיני היא מדהימה יכולת שליטה משגעת ולא ראיתי הרבה רקדניות שעושות גלים ככה אני נהנתי מקווה שגם אתן...

n o a b i

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif מאלף !

רציתי להפנות את תשומת ליבה של bellydancer לרקדנית הזאת. את כתבת כאן לא מזמן שהחיוך הוא התנועה החשובה ביותר בריקוד. ואני בהחלט לא מסכימה. מובן שאם הברירה היא בין להתנשף בכבדות עם כל תנועה לבין חיוך, עדיף לחייך. אך המחול המזרחי אינו בהכרח ריקוד של חיוך. לרקדנית אמיתית יש מגוון רחב יותר של הבעות פנים, שמתאים את עצמו למוסיקה.

היא אגב מוגדרת רקדנית הרוקדת

ריקוד שיבטי, המשתמש הרבה בתנועות הידים, בקעקועי חינה - לא ממש ריקודי בטן שאנו מכירים - ראו את רשמי מפסטיבל רקשה, שם פרטתי יותר על הריקוד השבטי. בכל אופן, הרקדנית הזאת היא משהו יוצא מגדר הרגיל! יש לה ריקוד רק של תנועות בידיים - וזה נראה ממש כמו נחשים מתפתלים - משהו עצום. לגבי החיוך - היא עושה תנועות מדהימות וללא הבעה - כאילו שזה בא לה בקלי קלות! אני מסכימה שיש כל מני סוגי פרפורמיריות - ולא תמיד צריך להיות חיוך על הפנים, אבל הפנים הם ראי לנפש והם אומרות הרבה על מה שהרקדנית רוצה למסור. שבת נהדרת, רונית

באמת מדהימה

היא יוצרת עם האגן והבטן תנועות גליות שאחרות יכולות אולי ליצור רק בתנועת הצעיף. ממש מהפנט. בכלל, אני אוהבת גם את מה שהיא משדרת. אם הייתי צריכה במילה לומר מה היא משדרת לי הייתי בוחרת במילה "מודעות". תודה שהסבת את תשומת ליבינו. שבת שלום אורנה

הייתי מגדירה אותה במילה "מסתורית"

- יש בה משהו מכשף, וגם מוזיקה תורמת לאווירה מיסטית. אני חושבת שסוג כזה של מופע הוא מאוד במתי, בשילוב תאטרון ותנועה ויצירת אווירה , באיכותיות. הוא לא מתאים להופעות שרוב רקדניות בטן בארץ עושות - חתונות, שמחות , ימי הולדת וכו'. בהופעות מסוג זה רקדנית באמת נעזרת בחיוך (רוב הזמן) ובתנועות מהירות ומלהיבות. על הבמה, לעומת זאת, יש מקום לחופש יצירה, ופה אפשר לעשות הכל!

shaniy84

New member
../images/Emo41.gifאיפה ניתן למצוא?

איפה ניתן למצוא את הקליפ וידאו הזה?

קישור לקליפ בפנים

זה פתאום לא עובד עכשיו, אולי הם מעדכנים את האתר או משהו. נסו מאוחר יותר. הכתובת לרשימה של הלינקים היא: http://www.amulya.info/bellydancenet והקליפים הכי מדוברים בינתיים הם (הכל שם מסודר לפי האלף-בית) של מוסטפה ורייצ'ל ברייס.

lydiamai

New member
שמתם לב שאילאיל הצטרפה לה פתאום

לרשימת הקליפים באתר הזה?

כן !!! קליפ מהמם !!! ../images/Emo45.gif

ראיתי את הווידאו הזה לפני שנה, וגם ראיתי אותה בהופעה והיא מ ד ה י מ ה !!!!!!

n o a b i

New member
באלדיה ו/או טלינגיט!

מה אם איזה להוסיף קישור לקליפים ברשימת הקישורים? (אם הוספתן אז לא הבנתי איך מגיעים אליו)

tlingit

New member
שאנחנו נפספס כזה אוצר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

כן, כבר העתקנו את הקישורים לרשימה שלנו
והרי הוראות הדרך
: בדפי הקישורים שלנו, גשי לקטגוריה 'גלריות וקליפים' שם תצטרכי לגלול בין הרבה קישורים (זה החלק של הפרסומת הסמויה: "יש לנו המון"
) עד שתגיעי לקישור שנקרא 'מאגר ענק של ווידאו קליפים' (ובתיאור שלו נאמר שהקישורים מסודרים לפי סדר א-ב)
בתוך הקישור עצמו כבר תוכלי לחפש (כאמור, לפי סדר האלף בית) את הרקדנית Rachel Brice (וגם את מוסטפה שהיה בשירשור הקודם) ואז כבר תצטרכי לעקוב אחרי ההוראות של ברסלב13...
איך אנחנו?

למעלה