יש פה שקיבל רקדן מצטיין? אם יש אז בבקשה תספרו על האודישן ואיפה למדתם? ומישהו שהולך לאודישנים לרקדן מצטיין שנה הבאה? ועוד משהו... יש פה מישהו שיודע איך שומעים על אודישנים ללהקות מקצועיות? (ורטיגו, הקיבוצית, ענבל פינטו וכד'...) תודה! שירלי.
אני בת 16 כשאני אומרת רוהצ אני מתכוונת שאני מתכננת על זה אבל שתי בנות מדהימות אלב פשוט מדהימות בפלסטיות שלהן ובריקוד והרגשות והכל והן לא הצליחו להתקבל וזה נשמע לי הזוי כי אני בטוחה שלא משנה איזה אודישן הן היו עושות הם היו מתקבלות להכל הן היו מדהימות!! (עד שאני נותנת מחמאה לעיתים רחוקות אז זה אורמ שהן באמת שוות משהו לפחות קצת חחח LOL) בכל אופן הן לא יתקבלו ואני כזה חושבת על זה ואה?? הן לא יתקבלו? אוקי.. מוזר. עזבו סתם חששות שלי : )) ואיך נרשמים לאודישינים? כשמקלבים צו?
ולגבי חברות שלך... אומרים שזה נורא מבוסס על המוניטין של הבי"ס שאת רוקדת בו, וכמובן על ויטמין פי- פרוטקציות... הסיכוי ממש קטן אבל תלכי! אפשר ללכת רק בכיתה יב', דרך אגב... ואיפה את רוקדת?
אני יכול להגיד לכם דבר אחד.. אם אתם רוצים לעשות שיעורים בסטודיו בי או משהו כזה אחרי צהריים זה יכול להיות נחמד... אם אתם רוצים להיות רקדנים, תשתחררו מהצבא... אני מתחיל בקיבוצית ואין לי כח להתחנן למפקדים שישחררו אותי כל פעם.. אז אני משתחרר וזהו. ממליץ בחום, צהל זו לא מסגרת לרקדנים..