רקדן מצטיין...

dance fr3ak

New member
רקדן מצטיין...

יש כאן כאלה שעשו את הבחינות?... מי ומה התוצאות?

dance fr3ak

New member
איזו?

אני גם קיבלתי. אנחנו מדברים על המבחנים של השנה נכון? 2005:) ומהי הלהקה שלך?

dance fr3ak

New member
אהה אתה מגוונים?!?

אם כן אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר.! אם זה אלה הם ממש תותחים ... רק תזכיר לי תשמות שלהם ח לא ראיתי אותם מאז המבחן

רקדנית1

New member
היי

קודם כל מזל טוב וכל הכבוד שהצלחת להתקבל לרקדן מצטיין! אני יודעת שלאחד מהם קוראים לירון עוזרי...ואני לא יכולה לעזור לך בקשר לשני שהתקבל כי אני לא יודעת מי... אז שיהיה לך בהצלחה!!! דרך אגב..איך היו המבחנים? אני רוצה לגשת אליהם בשנה הבאה אבל אני קצת חוששת שהבחנין קשים ושלא אתקבל...

אני לא מכירה אותו אישית..

אני כל הזמן רואה אותו.. או לפחות ראיתי.. שהייתי נוסעת עם המגמה, שהייתי נוסעת עם הלהקה של רחובות.. בכרמיאל הם היו חדר לידינו.. שרקדתי אצל לימור שולב שנה שעברה גם שם ראיתי אותו..חח ואני מכירה אנשים שרקדו ורוקדים שם..

dance fr3ak

New member
לירון הזה...

יש לו שיער ארוך במקרה?.. והוא נמוך רוקד בגוונים??

dance fr3ak

New member
אני אמרתי נמוך. לא שמן!

נמוך וזרה... עם שיער ארוך??:\ יש הבנה?

Mr GK

New member
לירון עוזרי ואופיר נג'רי

אופיר זה הנמוך, עם השיער הארוך.

dance fr3ak

New member
יופי אז אני מכיר אותם!

יעני מהמבחנים.. את אופיר ראיתי גם באודישנים לאנסמבל בת שבע.. הוא תותח על הבחור הזה.. מסור לו דש מהבחור מקריית שמונה אם הוא יזכור אותי בכלל:)

רקדנית1

New member
וואי גם אופיר התקבל?

יא!!! איך אני שמחה בשבילם!!! תמסור לשניהם כל הכבוד!!!

dance fr3ak

New member
המבחנים..

הם לא היו קשים יותר מדיי... היה קלאסי מודרני ומי שעבר את השלב הזה הציג קטע רפרטואר... את האמת הייתי ממש פסימי לפני המבחן וגם המורים שלי אמרו לי שזה יהיה קשה ושאולי עדיף לי לוותר אפילו.. אבל הלכתי קודם כל בשביל ההנאה שלי, אחר כך בשביל לראות מה אני שווה.. וכמובן כדי לרקוד בצבא... בכל אופן, אני ממליץ לך ללכת לכל אודישן שבא לך.. כי מעבר ללהתקבל או לא להתקבל זו חוויה עצומה והתנסות חשובה שכל רקדן צריך לעבור

אני מכירה מישהי שהתקבלה לשם..

ועוד כמה שהלכו ולא התקבלו.. זה באמת קשה.. זאת שכן התקבלה.. היא מדהימה ברמות מטורפות..

למעלה