רצ``ב המכתב שאני שלחתי

רצ``ב המכתב שאני שלחתי

אדוני, בחרתי בך כמו רבים אחרים אני חבר מועצת סניף הליכוד בכ``ס גם נפגשנו אצל שהרבני על הגג לפני שנה. הבחירה בך היתה ברורה מידיניות אחרת שתניב פירות ולא באושים כשל ברק. היתה לך אופציה לממשלה צרה וימנית שתנהל מדיניות ברורה לנוכח המצב בחרת אתה בממשלה מנטרלת כאילו..לטובת העם..רק כאילו אינני יודע מה מניע אותך כיום להמשיך עם אזלת היד המניבה רק כאב ושכול... אולי זה הפחד ממשפט בינ``ל אולי הפחד מהגויים בכל מקרה-זכות ההגנה העצמית לא מתממש בשטח וחיי העם הפקר אתה רואה את המראות וממשיך לגבות טעות אולי בגלל שאתה יזמת אותה. אם אתה מנוע מלפעול כיאות בגלל ידיים כובלות של בוש או שאתה מנוע,מאימת המשפט..בבלגיה.. זה הזמן לבוא ולהתפטר וללכת לבחירות חדשות או,לחליפין,לפרק את הממשלה המוזרה הזו ולהקים ממשלה צרה אם אפשר עם קו פעולה חד-משמעי כנגד עראפת והטרור. בברכה, מרק.

אלוני.

New member
מרקי

למה לא לפתוח עיניים? אתה מונה את האפשרויות שבגללן ראש הממשלה נוהג בדרך זו ומתעלם מאפשרות אחת: זו הדרך שראש הממשלה חושב שהיא הנכונה היום, זו הדרך שהוא מאמין בה. אולי האפשרות הזו אינה נראית לך מתאימה לדמות של אריאל שרון אבל לצערי האפשרויות האחרות גרועות יותר. מתוך האפשרויות שאתה מעלה עולה כי אריק שרון מוכן לקבל הרג יהודי בגלל פחדו ממשפט בינלאומי?? אני לא יודע איזה לוקשים מכר לכם שרון על הגג אצל שהרבני.....אתה מוכן לספר לנו?????

שרון דיבר על הרס כל התשתית

של הרשות הפלשתינאית כולל כל סימלי השלטון אם יהיה צורך.. כבר אז התיחסנו אליו כאל סבא חביב ולא האמננו שיהיה ראש-ממשלה אי פעם מי האמין בכלל.. הכל בפוקס בגלל ביבי שרצה הכל או כלום אז קיבל כלום מרק.

אלוני.

New member
משמע

שהייתם מוכנים לקבל את הדברים שאמר בחדרי חדרים (אפילו אם זה על הגג) ולא את הדברים שאמר לעם בפומבי???

אילו זמירות שהחל לזמר אחרי הבחירות

ואם תזכור,ימים ספורים אחריהן התחלתי לרטון פה שהוא לא יספק את הסחורה.. או שהתחבאת בשוחה אז לא זוכר.. מרק.

אריסטו

New member
דמם של הילדים הנרצחים הוא בראשם

של שרון ופרס. 2 דמויות עלובות מקרקס שבו נערים מתים,מדינה בעוצר, חיי היום יום אינם חיים בעוד 2 המדינאים סמרטוטים האלה האחד פרס ממשיך בדרכו הנלוזה והמרמה ושרון חסר הביצים אינו עושה דבר מלבד אישורי ירי על מטרות פח אצל הפלסטינים. אנו עם מוכה אולי אם היה מקום במחסות לנשים היינו מבקשים להתקבל. המתמיה שכל הזמן שרון הסנילי מזמר שהאחריות עליו. איפה ביטוי האחריות? הביתה 2 תרחים.

למעלה