רצפות ממולצות

fireman

New member
אני לא מחפש הצדקה למה שעשיתי אצלי בבית

הוא מצדיק את עצמו גם בלי העזרה שלי. אם לא היה מצדיק את עצמו הייתי אומר את זה קבל עם ועדה, אני לא מתבייש להודות ברכישות שגויות שעשיתי ואם יש מוצר שקניתי ולא אהיה מרוצה ממנו אני אבוא ואודה בכך בלי שום בושות. מניות בנגב אין לי כמו שהנחת (למרות שלא הייתי מתנגד) יש כמה סתירות בדבריך ולכן אני ממשיך להתעקש, טענת שהגרניט פורצלן שימש בעבר בתעשיה, במקומות בהם נדרשת עמידות גבוהה ועמידות גבוהה בפני שחיקה, מה שמעיד על טיב מסויים של חומר. מה שלא מובן לי איך מ"טוב מאוד לתעשיה" זה הפך ל"הצלחה שיווקית שבינה להין איכותי טיב ומחיר אין שום קשר"? איך ממוצר בעל איכויות רבות זה הפך לגימיק שיווקי?
 

בינא

Member
פעם המוצר "גרניט פוצלן" היה באיכות לתעשיה

מאז שהוא מוצר למגורים יש איכויות שונות המתבטאות גם בהפרשי מחירים רציניים. זה לא אותו מוצר ש"נגב" ייצרו פעם בגודל 10/20 ס"מ עם חוזק שטנק יכול היה ליסוע עליו. ההצלחה השיווקית הביאה לווריאציות שונות של המוצר ואנשים לא מבדילים... לכן יש כאן כותב שמתלונן על המוצר שקנה ואתה מהלל אותו. ברור לגמרי שאין לכם את אותו מוצר למרות שיש להם אותו שם.
 

מיקולוש

New member
ריצוף

מה שלא תעשי, בשום אופן לא גרניט פורצלן. עבודה בעיניים, שווה לכפרות וחבל על הכסף...
 

מיקולוש

New member
ריצוף

קנינו את הריצוף מחברה במיפרץ חיפה, משהו מפורסם אני לא זוכרת את השם. יש המון שריטות ושברים בריצוף שנוצרו במשך השנים. אני כבר לא מדברת על זה שכששוטפים את הרצפה צריך לחכות ממש המון זמן עד שמתייבש כי רואים אפילו את טביעות הרגליים היבשות... כל שערה רואים על הריצפה, ואני טיפוס חולת נקיון. ממש לא שווה את הכסף והמאמץ שמשקיעים. לא חזק כמו גרניט-כדברי המפרסם.
 

fireman

New member
כבר טחנו כאן את המנטרה הזו

ריצוף מבריק יבליט את הלכלוך יותר מריצוף מט אריחים מבריקים יש גם שיש, גם קרמיקה, גם פורצלן וגם טראצו (לפחות בשנה הראשונה
) אני אנחש שהאריחים שיש לך בבית הם בהירים (מאוד!) ומבריקים. טענות לגבי הבחירה של הריצוף את צריכה להפנות רק לעצמך. לגבי החוזק, אני חולק על כולכם, פונקציה של איכות חומר ואיכות עבודה. כמו שכבר כתבתי קודם לכן, כולכם מוזמנים לבוא ולראות איך הפורצלן נראה אצלי בבית (ולא, לא מנקים אותו כל יומיים)
 

בינא

Member
העיקר שאתה מרוצה מהבחירה שלך...

אבל זו לא סיבה לשלול דעות אחרות... לי בבית יש קרמיקה HOPPY בת 16 שנראית כמו חדשה עד היום ואז עוד לא "המציאו" את הטרנד הזה "גרניט פורצלן" שנותן לאנשים לחשוב שהם קונים משהו חזק כמו גרניט...אבל הם לא. כל הקרמיקה שנכנסת לארץ עוברת בדיקות תקן (מדגמיות) ולכל קרמיקה סוג א'א' יש חוזק מספיק גבוה לרצוף בית.
 

fireman

New member
אני לא שולל דעות אחרות

אני רק מבהיר עובדות אי אפשר לקנות אריח בהיר (או לבן חו"ח) ולצפות שלא ייראה עליו כל לכלוך וזה לא משנה אם זה קרמיקה או גרניט או שיש. מי שלא רוצה שיראה לכלוך על האריח שיעשה בחירת גוון נכונה ולא יאשים את החומר עצמו
 

בינא

Member
אם כבר מדברים על גוון פרקטי לקרמיקה...

הפרקטי ביותר הוא שילוב של 4 גוונים לפחות באותה קרמיקה. כל גוון אחיר או מורכב מ-2 גוונים, יראו עליו כל רגל יחפה, גרגרי חול ושערות. ניתן ללכת על בהיר, אם יש בו 4 גוונים של בהיר...
 
למעלה