רצף

חניחיים

New member
רצף

שלום לכולם, הגענו לשלב שכבר רצוי לבחור רצף. למשהו יש המלצות לרצף באיזור המרכז? כמו כן האם יש למשהו מידע על עלות למ"ר? הבנתי שיש עלות נפרדת לכל סוג ריצוף? שיש, ריצוף חוץ, גרניט פורצלן, ריצוף פשוט לפני פרקט, רובה ופנלים. אשמח אם משהו יכול לסבר את אוזני. כמובן שאני מחפשת רצף טוב במחיר טוב אבל בשום פנים לא מחיר טוב על חשבון טיב העבודה. המון המון תודה למי שמוכן לעזור בנושא,

mister500

New member
רצפים + חומר .

עלות ריצוף ( עבודה בלבד ) בין 40 ש"ח למ"ר ל 80 ש"ח תלוי באיכות הרצף ( הממוצע לרצף איכותי 60 ש"ח למ"ר) העבודה כוללת חיתוך והתקנת פנלים. ריצוף חוץ / ג.פ /ריצוף לפני פרקט / המחיר לעבודה אותו מחיר ריצוף שיש יקר יותר ( העדיפות לאיש שיש שמתמחה בשיש , ולא רצף ) חומר ל 350 מ"ר ריצוף : טון וחצי מלט לבן = 1380 ש"ח 7 קוב טיט יבש = 1190 ש"ח 2 בי,ג'י ,בונד. = 100 ש"ח

itrigalo

New member
יפה, אבל לא התייחסת לעלות המצע (שומשומית)

לנו עבודת ריצוף+חומר שחור שציינת קודם+מצע (שומשומית) סה"כ 85 ש"ח למטר לפני מע"מ רובה תוספת עבודה 7 ש"ח למטר

mister500

New member
בבקשה

מילוי שומשום לבית של 200 מ"ר 40 טון שומשום = 2400 ש"ח משאבה לשומשום = 1400 ש"ח איש רובה מקצועי ואיכותי כולל רובה דניאל 14 ש"ח למ"ר

מחירים בטווח של 50 - 100 ש"ח

הם סבירים . יש כאלו ששוים יותר מ 100 ויש כאלו שלא שווים אפילו 50 זה לא אומר שהפרש המחירים לא מוצדק , בהחלט יש הצדקה להפרשי המחירים בריצוף כאשר חשובה האיכות ( יש מקומות שהיא לא חשובה ) אין לנהל משא ומתן כלל עם גורמים הדורשים פחות מ 70 ש"ח למ"ר.

mister500

New member
תן קרדיט...

"אין לנהל משא ומתן כלל עם גורמים הדורשים פחות מ 70 ש"ח למ"ר. " זאת הערה שמתאימה למי שעוסק בשיפוצים
לא מתאימה למי שצריך לרצף 800 מ"ר ואגב..האיכות מאוד חשובה .

זו הערה המתאימה לבונים

אל תחפשו את האיזון בתקציב, על חשבון רצף טוב . ממילא ההפרש הוא כמה אלפי שקלים גם אם המטראז' גבוה יש מקומות שהאיכות לא כל כך חשובה כמו ריצוף גג או שבילים בגינה או אפילו יחידת דיור להשכרה או דירות להשכרה . בסלון שלי אני לא אסבול עבודת ריצוף שהיא פחות ממעולה . ( אני לא עוסק בריצוף )

חניחיים

New member
הי דניס

אני לא בטוחה שהבנתי את שאלתך. האם אתה מתכוון לשאול אם בחרתי ריצופים אז התשובה היא כן.

למעלה