רצית תזכורת??

talsa9

New member
רצית תזכורת??

הנה קיבלת.. שימי את המצלמה ליד התיק. את יומן הפגישות שלך אני כבר לא צריכה.. איזה כיף לבת שלך. בטח לך פחות. ללמוד אמנות בלונדון היה פעם חלום גם שלי, שנמוג עם שנות לימודי אמנות בארץ. הייתי כל כך רוויה מזה, שכבר נעלם ה"דרייב". להת' מחר בבוקר, ושחייה נעימה...

הבטריות בטעינה

שחיתי טוב, ואני עסוקה כל אחר הערב לילה בהכנה ההרצאה הזו. לא יכולתי כבר לדחות את זה. אפילו וויתרתי על המשחק הערב (ממילא לא כל כך קריטי). אבל שמעתי שהמחשק מחר ב-9:00, אני ממש מקווה שלא אפסיד יותר מדי ממנו עם הנסיעה שלי. אני שוקלת לקחת את האוטו, אני צריכה לבדוק את לוח הרכבות ואז אחליט. בכל מקרה יש לי כבר כוון להרצאה, הגיע זמן. הבטריות שטעינה, אני מקווה שלא אשכח. לילה טוב.

talsa9

New member
אלצהיימר, הא??

ידעתי שתזכרי.. יותר כיף לנסוע באוטו, ועם הרכבות של היום מסתבר שגם הרבה יותר בטוח. אני מצביעה בעד האוטו (מי שואל אותי בכלל..). להביא לך קפה מארומה בבוקר? או שכבר תהיי אחרי 2-3 משולשים?

ארומה?

למרות שהם פתחו סניף במנהטן, זה הקפה הכי לא טוב בארץ בעיניי. אבל לפעמים גם אני בעיתות מצוקה, שותה אותו. לא תודה רבה, אני כבר שותה לי את הקפה של הבקר (4 שוטים של אספרסו), תוצרת בית ויוצאת לי. להתראות.

נו, אז איך היתה הפגישה???

אתן לא יכולת לנהל כאן את הפלירטוטים שלכן ולהשאיר אותנו בלי הפאנצ' ליין!!!
נו, ד"ר, האם גדול השינוי? איך היה? מה היה?

../images/Emo23.gif את מוזמנת לפלרטט גם

אני יודעת שהנושא קרוב ללבך, אז אני לא רוצה להרגיז אותך עם מספר הק"ג שנשרו ממנה, אבל זה ממש מדהים. אבל אולי היא תספר בעצמה.

talsa9

New member
דוק - זה לא יפה

להפיל את האחריות עלי.. אני לא מעיזה לספר, כי לא בא לי לבאס אף אחד. רק בשביל לספק קצת את הסקרנות אגיד שהלכתי השבוע לקנות חגורות, כי נופלים לי המכנסיים. זה בסדר? מי שרוצה לשמוע יותר, נא לשאול שאלות ספציפיות, שאני לא ארגיש רע. והפגישה? הייתה מרוממת ומשמחת לבב אנוש. כרגיל. (אני כבר שומעת אותך, ד"ר, אומרת לי "תפסיקי כבר.." - אבל כנראה שתיאלצי להמשיך להתמודד איתי...)

עייני לא צרה באף אחד!../images/Emo24.gif

בכייף ושיהיה לבריאות. אני את שלי מנשירה בעצמי ומעודד אותי לראות אחרים שגם מצליח להם. באמת מרנין לשמוע , ביחוד שזה פתרון לבעייה שהעיקה. אשמח לשמוע על ההתקדמות והנשירה
אצלי זה פחות דרמתי. הבלוטה התאזנה, הגוף התרגל לזה והדיאטן "גילה" את המתמטיקה של הגוף שלי. נכון להיום בבוקר, השלתי בחודשיים 7.3 קילו ואני מרגישה מצויין.

talsa9

New member
סחתיין!

כל כך הרבה בחודשיים?? כל הכבוד! אצלי המטרה הפכה להיות עצירת הירידה במשקל. זה לא כל כך הצליח בהתחלה, אבל חגגתי לכמה רגעים על חוויה של פעם בחיים... יש לי תחושה שבשבועיים האחרונים נעצרתי, לרווחת כל הסובבים אותי שכבר התחילו לדאוג ולהציק (את שומעת ד"ר?? תתפללי איתי שהגלולות לא יזיזו אותי מפה...). אין ויכוח שזה משנה את החיים.

למעלה