רציתם 361 סיבות לאהוב השיר שלנו?
אז ככה אני מנהלת פורום השיר שלנו, באיזה מערכת פורומים טובה (כזאת שלא מפוצצת בשאלונים XD) וגם לא מזמן גמרנו 361 סיבות באמת, וראיתי שגם עשיתם כאן, אז לקחתי כמה מהסיבות ששמתם ו.. אני שמה פה הכול. כנראה שבאמת יש 361 סיבות לצפות בשיר שלנו D: 1. כי השיר שלנו היא הדרמה המוזיקלית הקומית הטלנובלית הרנינטית היומית הראשונה בישראל. 2. כי שם הכירו לנו את רן דנקר, מיה דגן ועוד. 3. כי שם נינט טייב ורן דנקר הכירו. 4. כי הם העזו לעשות 4 עונות. 5. 5. כי גילו לנו את נינט כשחקנית ולא רק שזמרת. 6. כי יש מלא קריצות מהחיים 7. כי רק הסדרה הזאת הצליחה להביא לנו את הביצ'יות הכי ביצ'יות: שרון סילבר, דנה שניר, נועה שחר, קרין קורן. 8. כי רק בסדרה הזאת תוכלו לשמוע 300 פעם בפרק את המילה "מאמי" 9. כי רק הסדרה הזאת הביאה לנו שירים מדהימים כמו "עוד מעט" , "האור בחיי" , "הבלדה שלי עלייך", "כשאת איתי" ועוד 10. כי רק בסדרה הזאת יש את הדוסים הכי לא דוסים: תמרה וייס, נחי בן חגי, הראל נבון. 11. כי רק בסדרה הזאת הצבא נראה כמו קייטנה XD 12. יש לכם משהו יותר טוב לעשות ב-20:05 ? XD 13.כי יש לה תסריטאים גאונים, אוריי גרוס מלךך P: 14. כי רן שם! 15.כי נינט שם! 16. כי רק בסדרה הזאת יש ברכה בבסיס צבאי. 17. כי רק את הסדרה הזאת אני מסוגלת לראות 39320593 שידורים חוזרים ולא להשתעמם. 18. כי רק בסדרה הזאת עשו את רונה לי ואניה בוקשטיין באותו גובה XD 19. כי רק בסדרה הזאת יש את הגבגבים הכי מהממים בעולם: אושרי כהן ואניה בוקשטיין. 20. כי הפרקים האחרונים מרגשים כל פעם מחדשש 21. כי רק בסדרה הזאת יש לכם את "הכוכבים של ירדנה". 22.כי רק בסדרה הזאת לומדים מושגים מהצבא D: 23.כי רק שתשימו את הסדרה הזאת בשידורים חוזרים ב2 בלילה עדיין יהיו אחוזי צפייה גבוהים. 24. כי לעולם לא ימאס לכם מהשיר שלנו. 25. כי רק השיר שלנו שיחת היום בבית ספר. 26. כי רק את הסדרה הזאת אני רואה 5 פעמים ביום: שידור חוזר ב 13:20 שידור חוזר ב16:45 שידור חוזר ב19:50 שידור חוזר ב2:00 ובמחשב D: 27. כי רק בסדרה הזאת (XD) יש מלאמלא שחקנים אורחים..שאחר כך הופכים לקבועים (אחמ מלי אחמ <_<) 28. כי עוד תראה שיום יגיע ומכל קצוות רקיע כולם יבואו להריע לכבודך ואתה תתן להם את כל מה שיש בך ואואוא D: אפחד כבר לא ישכח אוותךך.. 29. כי רק בסדרה הזאת זוג יכול להיפרד ולהשלים כל כך הרבה (יותם ונינט אחמ אחמ. ) 30. כי רק הסדרה הזאת הופכת לפעמים למציאות, זוהר ונינט נפרדים..גם רנינט
בסדרה הם חזרו אולי גם במציאות D:: 31.כי רק בסדרה הזאת, כל הזוגות נפרדים ביחד. 32. כי רק בסדרה הזאת תזכו לראות את רן דנקר ואושרי כהן בתחתונים אדומים 33. כי רק בסדרה הזאת רופא אחד יכול להיות גם מנתח לב, גם מטפל הריונות, וגם עוד ועוד. (גידי ודוקטור תבור XD אחמ אחמ.) 34. כי רק לסדרה כזאת 3 חודשים אחרי שהיא נגמרה הפורום עדיין יתפקד D: 35. כי ר-ק הסדרה הזאת מ-ק-ו-ר-י-ת. 36. כי רק בסדרה הזאת אף אחד לא יודע איך אריאל חי? XDD 37. כי רק בסדרה הזאת יכולים לחיות מ3 יריות בחזה. (תמרה אחמ אחמ XD) 38. כי רק בסדרה הזאת בבית חולים אחד ענקי יש דוקטור אחת XD 39. כי רק בסדרה הזאת יש לכם את הרמטכל הכי לא עסוק בעולם. 40. כי רק בסדרה הזאת, אם אתה מת - אל תדאג, עוד כמה פרקים תקום לתחייה XD 41. 41. כי רק בסדרה הזאת יש תמללס. 42. כי רק בסדרה הזאת יש פסיכים
43. כי רק בסדר הזאת תזכו לראות את אלוהים XDD 44. כי רק לסדרה הזאת, באמת תתמכר. 45. כי רק בסדרה הזאת השחקנים ישכנעו אתכם לא לצפות XD 46. כי רק בסדרה הזאת קוריצה קיבלה תפקיד XDD 47. כי רק בסדרה הזאת 3 שנים אחרי 2004 זה 2005 D: 48. כי רק הסדרה הזאת באמת חוזה את העתיד:| רן דנקר ונינט טייב ביחד. אחר כך הוא עם נועה:| מלחמה בצפון. הרמטכל הוא אשכנזי :| 49. כי רק בסדרה הזאת יש את הסוכנות הכי שולטת סבעולם- סוכנות פייסD: 50. כי רק בסדרה הזו יש גם דוסים וגם הומואים. D: 51. כי רק בסדרה הזאת רן דנקר יוצא מאניק :| (בראיון ) 52. כי רק בסדרה הזאת תזכו לראות את אניה בוקשטיין גם מתנחלת צנועה ותמימה וגם שרלילה זונה D: 53. כי רק את הסדרה הזאת אני הולכת לראות עכשיו בשידור חוזר XD 54. כי רק בתוכנית הזו יש בום בפריים >< 55. כי רק בתוכנית הזאת למדתם מזה "מרק חרירה" D: 56. כי רק התוכנית הזו יכולה לגרום לי להוריד עונה שלמה :| 57. כי רק בגלל הסדרה הזאת יצאתי יותר מאוחר ביום העצמאות חח 58. כי רק על הסדרה הזאת יש לי יותר מ70 סירטונים :| 59. כי רק על הסדרה הזאת אני מנהלת פורום D: 60. כי רק לסדרה הזו יש ת'פורום הכי שולט בעווווולם D: 61. כי רק לסדרה הזאת היה 37 % רייטינג בפרק האחרון בעונה הראשונה. 62. כי רק לסדרה הזאת היה 39 % רייטינג בפרק האחרון בעונה השנייה 63. כי רק לסדרה הזאת היה 40 % רייטינג בפרק המיוחד בעונה הרביעית. 64. כי רק בסדרה הזאת אפשר לרחם כל כך על רן דנקר:\ (להזכירכם, ראיון) 65. כי רק בסדרה הזאת כ-ל עונה ת-מ-י-ד תסתיים ביריות! D: 66. כי רק שם כל שופט בכוכב נולד השתתפף לפחות פעם 1. 67. כי רק בגלל הסדרה הזאת הטרידו את אניה בוקשטיין חודשים בטלפון, " את חיה?" 68. כי רק בסדרה הזאת בת אחת בסדרה יכולה להיות עם כל הבנים בסדרה. (שירי אחמ אחמ. ) 69. כי רק הסדרה הזאת גרמה לנו לחכות חודשים כדי פאקינג לדעת מי ירה בתמרה וייס וקרין קורן, ואם הן חיות. 70. כי רק בסדרה הזאת כל פרק מתחיל ככה: "בפרקים הקודמים בשיר שלנו" D: 71. כי רק בסט של הסדרה הזאת (לפחות בתקופת העונות הראשונות >< ) נינט ורן הרגישו בבית. 72.כי רק בסדרה הזאת יש תפרקי פיספוסים הכי מצחיקים ביקום. 73. כי רק בסדרה הזאת תראו דוסית בבקיני XD 74. כי רק בסדרה הזאת כ-ל הגברים הם סמרוטוטים 75.כי רק לסידרה הזאת יצאו 4 דיסקים מצליחים. 76. כי רק הסדרה הזאת עשתה קאברים שאפילו יותר יפים מהמקור. 77. כי רק בסדרה הזאת הניצבים הם אנשי ההפקה XD 78. כי רק בסדרה הזאת יש ניצב אחד קבוע שכ-ל הזמן משתתף 79. כי רק בסדרה הזאת תוכלו לראות את רן דנקר מנופחחח. XD 80. כי רק הסדרה הזאת כל כך טובה שהקליפים שלה מגיעים ל24. 81. כי רק בסדרה הזאת 2 שירים מהסדרה הגיעו לרדיו. 82. כי רק בסדרה הזאת אפשר לראות את ההתקדמות בדיאטה של נינט מעונה לעונה חח 83. כי רק בתוכנית הזאת צופים גם מבוגרים וגם ילדים. 84. כי רק בסדרה הזאת כולם חייבים לדעת לשיר. 85. כי זאת הסדרה היחידה שהשחקנים צוחקים על עצמם. 86. כי רק השיר שלנו יודעים כל כך להתאים שירי רקע. 87. כי רק שם אתה יכול להזדהות עם רוצחים XD 88. כי רק הסדרה הזאת זכתה כל כך הרבה פעמים בפרסי טלויזיה(מסך הזהב, נבחרי הילדים..) 89. כי אושרי משחק שםם D:: 90. כי רק לסדרה הזאת יש 213678694757568769 שידורים חוזרים ואפעם לא נמאס. 91. כי רק לסדרה הזאת יש תפרומואים הכי טובים בעולם! D: 92. כי בשיר שלנו כל הקאסט מדהים! 93. כי רק שם תכירו את הילדה הכי מדהימה בתולדות ישראל- אליה אהרוני שטרןן D: 94. כי נקשרנו כל כך מהר לשחקנים בעונות החדשות D: 95.כי רק שם אפשר למצוא גירסאות הזויות לשירים XD 96.כי רק שם יש קליטה בתוך קבר D: 97. כי רק שם השחקנים מאלתרים כל כך הרבה. 98. כי תמיד כיף לאכול עם השיר שלנו ארוחת ערב 99. כי רק לסדרה הזאת יש 330,000 תוצאות בגוגל !
אז ככה אני מנהלת פורום השיר שלנו, באיזה מערכת פורומים טובה (כזאת שלא מפוצצת בשאלונים XD) וגם לא מזמן גמרנו 361 סיבות באמת, וראיתי שגם עשיתם כאן, אז לקחתי כמה מהסיבות ששמתם ו.. אני שמה פה הכול. כנראה שבאמת יש 361 סיבות לצפות בשיר שלנו D: 1. כי השיר שלנו היא הדרמה המוזיקלית הקומית הטלנובלית הרנינטית היומית הראשונה בישראל. 2. כי שם הכירו לנו את רן דנקר, מיה דגן ועוד. 3. כי שם נינט טייב ורן דנקר הכירו. 4. כי הם העזו לעשות 4 עונות. 5. 5. כי גילו לנו את נינט כשחקנית ולא רק שזמרת. 6. כי יש מלא קריצות מהחיים 7. כי רק הסדרה הזאת הצליחה להביא לנו את הביצ'יות הכי ביצ'יות: שרון סילבר, דנה שניר, נועה שחר, קרין קורן. 8. כי רק בסדרה הזאת תוכלו לשמוע 300 פעם בפרק את המילה "מאמי" 9. כי רק הסדרה הזאת הביאה לנו שירים מדהימים כמו "עוד מעט" , "האור בחיי" , "הבלדה שלי עלייך", "כשאת איתי" ועוד 10. כי רק בסדרה הזאת יש את הדוסים הכי לא דוסים: תמרה וייס, נחי בן חגי, הראל נבון. 11. כי רק בסדרה הזאת הצבא נראה כמו קייטנה XD 12. יש לכם משהו יותר טוב לעשות ב-20:05 ? XD 13.כי יש לה תסריטאים גאונים, אוריי גרוס מלךך P: 14. כי רן שם! 15.כי נינט שם! 16. כי רק בסדרה הזאת יש ברכה בבסיס צבאי. 17. כי רק את הסדרה הזאת אני מסוגלת לראות 39320593 שידורים חוזרים ולא להשתעמם. 18. כי רק בסדרה הזאת עשו את רונה לי ואניה בוקשטיין באותו גובה XD 19. כי רק בסדרה הזאת יש את הגבגבים הכי מהממים בעולם: אושרי כהן ואניה בוקשטיין. 20. כי הפרקים האחרונים מרגשים כל פעם מחדשש 21. כי רק בסדרה הזאת יש לכם את "הכוכבים של ירדנה". 22.כי רק בסדרה הזאת לומדים מושגים מהצבא D: 23.כי רק שתשימו את הסדרה הזאת בשידורים חוזרים ב2 בלילה עדיין יהיו אחוזי צפייה גבוהים. 24. כי לעולם לא ימאס לכם מהשיר שלנו. 25. כי רק השיר שלנו שיחת היום בבית ספר. 26. כי רק את הסדרה הזאת אני רואה 5 פעמים ביום: שידור חוזר ב 13:20 שידור חוזר ב16:45 שידור חוזר ב19:50 שידור חוזר ב2:00 ובמחשב D: 27. כי רק בסדרה הזאת (XD) יש מלאמלא שחקנים אורחים..שאחר כך הופכים לקבועים (אחמ מלי אחמ <_<) 28. כי עוד תראה שיום יגיע ומכל קצוות רקיע כולם יבואו להריע לכבודך ואתה תתן להם את כל מה שיש בך ואואוא D: אפחד כבר לא ישכח אוותךך.. 29. כי רק בסדרה הזאת זוג יכול להיפרד ולהשלים כל כך הרבה (יותם ונינט אחמ אחמ. ) 30. כי רק הסדרה הזאת הופכת לפעמים למציאות, זוהר ונינט נפרדים..גם רנינט