רציתם-ן דיון בבקשה....

sahr12

New member
רציתם-ן דיון בבקשה....

יושב אדם בכלא שנים רבות..לא נדבר על השם הטוב שאבד לו על הבריאות....שנהרסה..על עוגמת הנפש...בעור שיניו נלחם על חפותו... עבר ויאדלרוזה.... לאחר 20 ומשהו שנים עמוס ברנס זכאי! (נחשד ברציחת החיילת רחל הלר ז"ל) כיצד יפוצה אדם כזה???????

yafit75

New member
אולי, סוף שבוע בקפריסין????.

מהההההההה מצחיק? בהפלגה,,,!!! אין דרך המאפשרת פיצוי הולם,,, גם לא סכום כסף גדול,,,

אין פיצוי גשמי לדבר כזה!

שילם מחיר יקר אחרי זיכוי של 28 שנה. אני האמנתי בו למרות שהייתי במעון.

חתולון*

New member
שירתתי עם יורם ביכונסקי

זוכרים את יורם ביכונסקי? החבר של רחל הלר ז"ל? רק לידיעתכם/ן.... אח של ברנס, שזוכה היום שירת באותה סוללה עם ביכונסקי... הייתי בבית של ברנס, בעכו, לפני האירוע..... ולסיום.... אני מחזיק כרגע ביד, את חתימת יורם ביכונסקי על נשק מסוג תמ"ק עוזי מ-10/5/73 חמישה חודשים לפני מלחמת יום כיפור. ביכונסקי נפצע מפגיעת פצצות שהוטלו על הזחל"מ שלו בתקיפה הראשונה של המצרים במלחמת יום כיפור. לביכונסקי כרתו הרגל. הכל חוזר ועולה לי היום. ראיתי את רחל הלר ז"ל באחת המסיבות בבסיס ברמת הגולן קצת לאחר המלחמה....היא באה עם יורם ביכונסקי זה היה רגע מהעבר. חתולון

שייכת

New member
אין פיצוי הולם...

אלא ללמוד את הלקח, להמנע מטעויות טראגיות כאלו בעתיד, לבדוק מי האשמים האמיתים במחדל הזה ולדאוג שיעמדו לדין על מעשיהם. בקשר לעמוס ברנס, מניחה שהוכחת חפותו עליה חלם בזמן הסיוט הזה שנמשך יותר מ - 20 שנה היא הנחמה הגדולה ביותר והניצחון הגדול ביותר שלצערו נאלץ לשאוף אליו.

למעלה