רציתם בעייה? בבקשה!

רציתם בעייה? בבקשה!

עזרו לי להתמוד עם המצב הזה: ידיד (אם אפשר לכנות אותו כזה) יודע ב-ד-י-ו-ק מה לעשות בשביל להרגיז אותי ומשקיע בזה מאמצים רבים. אני יודעת שהוא עושה את זה בכוונה ושזה מעין ספורט-אתגרי עבורו ולמרות זאת לא מצליחה להמנע מלהתרגז ולהגיב חזרה. מה עושים בשביל לשבור את הכלים ולהפסיק עם המשחק? זה נורא מעייף.

nutmeg

New member
עולה לי

אסוציאציה שלא תאהבי, אבל מכיוון שכבר בכל מקרה את חושבת שאני מגעילה אגיד אותה: סדו-מזו.

נכון

נראה שהוא מנסה למשוך את תשומת לבך (אבל אם אתם כבר ידידים, אני מניחה שבשביל זה הוא יכול פשוט להרים טלפון) אולי הוא רוצה יותר מידידות? (ובעצם משתמש בעיצבונים האלו כמו משיכות בצמה?) ושאלה - אם הוא כל כך מעצבן אותך- למה בכלל את ידידה שלו? אני הייתי תופסת אותו לשיחה ושואלת אותו ככה ישר- מה אתה רוצה ולמה לעזאזל אתה עושה את זה (ולא מקבלת היתממות כתשובה)

מסכימה עם נאט- (מה עוד חדש...?)

ברגע בו תפסיקי להנות מזה, זה ייפסק. איך מפסיקים להנות ממשהו? נגעלים ממנו, נגעלים ממה-שאנחנו-נהפכים-כשאנחנו-עושים-אותו, נגעלים מאיך-שמרגיש לנו כשאנחנו עושים אותו, ולא פחות חשוב- מוצאים לנו משו פחות מגעיל.

leeloo

New member
היה לי אחד כזה..

רק שהוא עשה את זה שלא במודע... מה עשיתי? אחרי הרבה כאב לשני הצדדים (הוא חוטף ירידות, אני שומעת את קולו או רואה את פרצופו) פשוט התחלטתי לנתק את הקשר. זה לא שווה את העייפות והעצבים. חסרים אנשים נורמלים באמצע הדרך?

את יכולה לנהל איתו שיחה רצינית

ועניינית ולנסות להבין למה זה קורה ומאיפה זה מגיע. לדעתי, אם זה לא מישהו שאת מחויבת להיות עימו בהידוד יומי (נגיד עבודה) והוא לא מישהו שאת רוצה כידיד, פשוט נתקי את הקשר. לא מספיקה האופל? יש גבול לכמה בנאדם יכול לסבול

nutmeg

New member
לאז

רק שיחות רציניות מנהלים עם האדם הזה. לדעתי יש שם קוים אוטיסטים. כלומר - בשפת העם - יש משהו שהוא לא קולט. למה אשתך ממשיכה לנסות, את זה עוד לא הבנתי. מילא לנסות - אבל היא גם כל הזמן נפגעת ולא לומדת להרפות ולוותר. דרך אגב - לא רק איתו.

יש לי שתי הצעות בשבילך

אלף, שני את את התנהגותך!! בית, הייתי שוקלת שוב את היחסים האלה, שכן כמדומני שיחסי ידידות אמורים לגרום תחושה טובה, ואם לא כנראה שמשהו אינו תקין ואולי כדאי היה להפסיקם. קשה לי להבין איך מישהו שלוחץ לך על הכפתורים בכל הזדמנות נקרא ידיד. אולי תסבירי לי?

למעלה