רציתי

רציתי

לדעת רציתי לשאול אם טעם נשיקותיה ערב לחיכך כנשיקותי ומגעה האם היה כמגע ידי בך? אם מותירה היא סימני תשוקתה על גבך כשציפורניה החדות ננעצות בך כשהם שהותרתי בך סימני אהבתי. סימנים שהיו חזקים כתער והאבר שלך הזין שלך האם מזדקר הוא כשהיא מהלכת מולך?? כשם שהוא מזדקר למגע קולי לקול לחישותיי? וריחותיה ... האם גורמים לך לאותו שיכרון חושים האם דומים הם לאותם הריחות? כן הריחות שמתפזרים לחלל האוויר כשאתה שקוע עמוק בתוכי. סופגים לתוכינו את הריחות.. ריחות של תשוקה וכשאתה מתפרק בתוכה האם אתה צועק את שמה כמו שצעקת באותו לילה בשמי? רציתי לדעת ולא העזתי אתה שלי אני שלך והיא היא... שליטה בממלכה

bugbuster

New member
כתב היום סאם700 בכתיבה אחרת,

מהי אנקת האישה בהישגלה, "... מזיין שוב מזיע כולי (למה המזגן על חום..?) היא צועקת "דפוק אותי כן חזק .. אל תפסיק.. אוו אימאל'ה" ואני נטרף לחלוטין לא יודע מה אני עושה עד ששוב אני גומר בתוכה.... ..." (sam700 , זיון סוער,) מהי ומעשיה ופעולתה לגבר המשגל. אשתמש לי במובאה הזו לדרך עקיפה עקיפה, ומאוד מאוד מפותלת, לשאלת "הוא לא ידע את שמה," ששאלת, הרי במיקרה שלי, לו קראתי בשם, מה היה הוא השם? ההיה לא היה הוא?

xomri

New member
עת קראתי בשמה

עת קראתי בשמה תמונתך היתה מול עיני

xomri

New member
מחדש...

עת קראתי בשמה תמונתך היתה מול עיני עת אחזתי בשדיה הגדולים,הכבדים, דמותך רכבה אלי את איברי החדרתי אל בין רגליה ובמוחי, בדמיוני שרויים היינו במשגל סוער ורטוב את שוכבת במיטתך נוגעת בעצמך ומדמיינת אותי יונק משדייך ואני מזיין בתשוקה בשם האהבה או להפך רחוקים עד קרובים היינו מרחק לחישה ומבט נוגעים לא נוגעים האחד באחת כך היינו כך נהיה את עם ההוא, ואני.

אתה

מדהים אותי כל פעם מחדש ממריא איתי לתוך חלום מעלה אותי לפסגות אחרות פסגות שלא ידעתי על קיומם רחוקים כל כך גבוהיםםם כל כך עוצמתיים כל כך ואתה אתה איתי שם אוחז את ידי בידך מביט מבט אוהב שוקע בתוך עיני ולוחש אני כאן איתך גם כשאני לא כאן. בעצם כל כולי כאן איתך ואני מישירה מבט לתוך עיני המלאך שלי ומאשרת גם כשאני לא כאן גם כשאני שם אני כל כולי איתך הרמת סנטר ומוצמדת נשיקה נשיקה שמאשרת שבועה הוא שלה היא שלו הם יחד על פיסגה פיסגתו של חלום...

למעלה