רציתי שתדע....

רציתי שתדע....

רציתי שתדע שאותה תשוקה לעולם לא חוזרת פעמים באותה מידה
רציתי שתדע שאותה ערגה לעולם לא חוזרת פעמים כמו שהתקווה תמיד משתנה
רציתי שתדע שאני אוהבת אותך וגם אם זה נגמר אצלך מקווה כי בעתיד לא תרגיש את אותה אכזבה כפי שעתה אני מרגישה
רציתי שתדע שיוצאת אני לדרך חדשה ממנה אין דרך חזרה לאותה אהבה נושנה..

רואים לך בעיניים

שאותה תשוקה עדיין ישנה שאותה ערגה עדיין לא כבתה שאהבה שלך חזקה והוא פרייר אם עזבה שאת לדרך חדשה עדיין לא מוכנה. אז שיהיה לך שבוע טוב.

כל כך נכון מה שאמרת אבלזמן..../images/Emo14.gif

זמן... זמן.... זמן אם יכולתי להחזיר אחורנית את הזמן הייתי רוצה את אותה התחלה את אותה תשוקה מיוחדת במינה את אותה ערגה שהיתה כל לילה כמעט באותה שעה ..... לעצור את הזמן ולנצור את הרגעים לימים רחוקים בהם שהכל יגמר לא אשאר עם טעם של עוד זמן לעולם לא עומד מלכת ואני פה ממש נעצבת הוי אהובי מיוסרת נפשי רוצה להחזיר את הזמן לאחור אבל יודעת שזה לא יעזור... ומה שנותר לפרוק רגשות במילים אם כי זה לא ישנה את המצב שאותי הוא עזב...

הזמן ../images/Emo101.gif

אותו אין להשיב אחור אך מצד שני הוא הטוב ביותר למזור. אם הוא עזב, וזה סופי. התשוקה נשארה האהבה קיימת מסקנה, האובייקט ואל תאשימי אותי אם אותו לא תמצאי.

אבל זה../images/Emo101.gifלא עוזר ל../images/Emo14.gifועל זמן.

הזמן כותש את הנשמה לאבק של מילים ומפזר אותם לאט לאט על מדרכות חייו... הזמן שעובר מפורר את החלומות, אנושי לאין קץ של דמעות והדמעות מרטיבות איתן- מדרכות חיים שהשארנו נטושות. ואף לפעמים רוח האנושיות גוועת - מתגוללת היא על מדרכת חייו השחוקה. האדם במימד הזמן סערות נפש אהבות ותשוקות שמסתיימות צביתות.. והזמן אולי יתן לו עוד תקוות.. ואולי אולי רק הזמן יאושש את נפשה.

motizag

New member
טאקי שבוע טוב

אמנם את לא מכירה אותי, אבל יש לך ד"ש מכהן יפית - משמע: YAFIT75 ולכל חברי הפורום שבוע טוב ובמיוחד לתות,,,,

../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

איך ואוכל לשכוח את פעימת אהבתי אליך החוזרת כהד מתוך רגשותיך המלטפים עור עיניים ופה באצבעך הפורטת על גופי כנגן פסנתר אלוהי יש רגעים בהם לא יכולתי למצוא מילים לומר לך אהבתי בצלילים באותם זמנים בעצבותי מצאתי מסתור מכובד אהבתך שלפעמים מהתלת בלבי..... ואולי הייתי צריכה רק לומר "אוהבת אותך " ודי........
שבוע טוב דרדי

אישה אישה שבוע קסם..../images/Emo25.gif

אישה מה היא מנסה לומר לא תמיד איכפת לה שמאוחר נשמתה פעמים רבות חצויה לאהבת עולמים לאיש שלה וערגה לאהבה אסורה אישה לא תמיד תדע דרכה עינייה השתויות מציעות אהבה נגיעתה תמיד נותנת תקווה לאהבה לתשוקה לערגה לא תמיד קל לשאת את שתיקה והיא לך תמיד מחכה אותה אישה מופלאה ותמיד תדע מתי היא נוגה ומתי אושרה בשמים נגע אישה היא עוצמה לעולם לא תדע איך עליך היא נפלה אישה שבוכה את אמא אדמה מקימה בסערה ללא האישה לא היה העולם נברא! אישה אלף פנים לה... (הכוונה לאישה באופן גלובלי
) שבוע טוב לך חברה טובה אישה מדהימה

../images/Emo23.gif...../images/Emo20.gif...../images/Emo14.gif....../images/Emo10.gif

את רסיסי המים המלוחים שהיו שריחם מלא את האוויר שחף אחד רק עף לו מעלה על אותו קו רקיע שלאט לאט כאילו כבה קורא בקול את שמחת לבי ואת תשוקתי בעוד שרמי הים קרים וחמים נוגעים בכפות רגלי כמו גאות שעל לבי מרגע שראיתיך זרמים בים של זכרונות יפות ומענגות המון מזכרות מימים של סערת רגשות... ידי החמה בדמיוני מונחת על שלך וכולי נישאת סחור אחר האהבה נושמת את ריח גופך מתכרבלת בין ידך הכל כמו בחלום לבן ענוג מכורה לקולך מכורה לזיו פניך שלוות נפש פסטורלית מחול גופותיינו גועש ועולה מכורה לנגיעות המענגות שלך בוא נרקום אהבה אני לך עוד מחכה לא מוכנה לקבל את אותו סוף נורא של אותה אהבה תמימה שנשאה אותי מעלה ... בוא נעצור את הזמן ואולי נחזיר אותו מעט לאחור לאותם רגעים ענוגים ונפלאים אותם רגעים בם נסקנו מעל העננים לא יכולה בלעדיך...

למעלה