חברים, תרשו לי להביע את דעתי
יש בינינו נשאים ותיקים שיודעים על מי מדובר כשאומרים "שם" ויש בינינו נשאים חדשים שלא יודעים. hivm בא ונתן לנו טיפ שיכול לעזור לנו, כקהילה, אני מאמין שמתוך רצון טוב ואנחנו, לא מתוך כוונה רעה, חו"ח, אלא פשוט מהכרות עם ג', לא קיבלנו בתודה את הטיפ של hivm. אז ככה, hivm, אין צורך להעלב ו/או להיפגע אם לא קיבלו את הטיפ שנתת. הטיפ, לכשעצמו, הוא מצויין אך יש בינינו כאלה שהסלידה שלהם מג' מספיק גדולה על מנת לא לרצות לשמוע בכלל על קיומו והסיבה היא פשוטה מאד - יש לו מבנה אישיות שלא קל להתמודד איתו ומעבר לכך, לא פעם ולא פעמיים במהלך היסטוריית הנשאות שלי (כ-5.5 שנים. אני לא יודע מה היה לפני כן) הוא יצא בברוטליות נגד הועד. אני לא יודע אם ידעת את זה או לא אבל עכשיו אתה יודע. אני, אישית (ואני בטוח שישנם רבים כמוני כאן), אשמח אם תישאר ותעשיר לנו את הפורום בדעותיך, חוויות נעימות יותר ופחות שעוברות עליך וכו'. מעבר לכך, אתה לא חייב לבחור "מחנה". אתה יכול לגלוש להנאתך ולהעשיר את הפורום שלנו מחד ולמצוא את אהבת חייך באתר ההכרויות של ג' מאידך. הדברים אינם סותרים זה את זה. לכל יתר חברי הפורום ולמנהל ביניהם - לדעתי השירשור הזה מזמן סיים את האופי העינייני שלו ועברנו לשלב בו משמיצים את ג'. אני לא מעוניין להגיד מהי דעתי האישית עליו אבל ברור לי שהוא ואנחנו באותה סירה ועל כן, הכפשות הדדיות אינן מקובלות. אינני יודע מה "הולך" באתר שלו אבל גם אם הוא מכפיש את הועד, זה לא נותן לנו את הלגיטימציה "לרדת לרמתו" (אם אכן ישנן הכפשות נגד הועד באתר שלו). במילים אחרות, מכיוון שאנחנו וג' באותה הסירה, אם יהיו יותר מידי טלטלות, הסירה תטבע ואנחנו והוא נרד למצולות איתה. מאידך, זה שאנחנו באותה הסירה לא אומר שאנחנו חייבים לאהוב אותו. איש איש בעיניו יעשה וללא כל קשר למעשיו ולאנשים שהוא אוהב או לא אוהב, עצם נשאותו מזמינה אותו לפורום 250. למנהל בלבד - לעניות דעתי הגיעה השעה לנעול את השרשור, אך לא לפני שהדעות הלא עינייניות (קרי, הכפשות נגד ג') תמחקנה ולאו דוקא בגלל שאני כל כך אוהב אותו (כמו שכתבתי, את דעתי לגביו אני שומר לעצמי) אלא בגלל שהרמה התרבותית בשירשור הזה באמת הגיעה לשפל המדרגה... ועכשיו הצעת תוספת לתקנון הפורום: הכפשות, ולא משנה נגד מי - מקומן לא פה. חג שמח לכולם GayBiker