רציתי רק לספר לכם

• פותח הנושא hivm
  • פורסם בתאריך

GayBiker

New member
PLAYBOY, חתיכת מסטול

ואתה אפילו לא לוקח סטוקרין... התכוונת לכתוב ל-HIVM... חמוד, איך אתה מרגיש?

goblinnn

New member
hivm יקר...

אני מאוד שמח שאתה מאושר בחיים שלך כמו שהם. אני מעמין שאתה גם מהחל לכולם להיות מאושרים. אני לא יודע מתי נודע לך שאתה נשא ואיך קיבלת את זה בהתחלה אבל רואים שהתגברת על זה יופי.קשה לי בכל זאת להעמין ששמחת לשמוע את שאתה נשא בפעם הראשונה. תבין, שבפורום הזה נמצאים גם אנשים שיותר קשה להם להתגבר על הנשאות הזאת והם זכוכים לעזרה ותמיכה. אתה יכול מאוד לעזור להם עם תספר קצת על הנסיון שלך בלי להחסף כמובן. כולנו נשמח לדעת איך להיות מאושרים
הרי למרות שהחיים שלך לא השתנו כמו שאתה אומר, אתה מעדיף להשאר אנונימי ודסקרטי. בברכה, goblinnn

hivm

New member
יום אחד גם זה יקרה

אני אנונימי פה, זה נכון, אני לא אנונימי בחיים שלי שהם טובים ויפים ויום אחד אני אגיד יותר ממה שאני אמרתי עד היום.ורק דברים טובים

hivm יקר... נשמח לשמוע דברים טובים...

ראשית, נשמח לשמוע כמה דברים טובים ונעימים. שנית, אני לא מבין למה אתה אומר שפה לא אנונימי ולא דיסקרטי. הרי לאף אחד אין שמץ של מושג מי אתה ומאיפה אתה, ואתה עדיין פה. (ואנחנו שמחים שאתה פה). שיהיה לך ולכל באי הפורום חג שמח ומאושר... נשא הדגל

shum101

New member
קשר

הצורך בקשר הוא כל כך חזק שלפעמים אפילו המעט שהפורום הזה יכול לספק הופך את זה להמון. ויש אנשים, כמוך למשל, hivm, שזה מתאים למה שהם יכולים לשאת כרגע. תראה כמה הרווחת: כשתצטרך יותר, תדע לפחות מהיכן להתחיל לאסוף אינפורמציה! בהצלחה!

hivm

New member
למנהל הפורום

1. אני מבקש שתמחק את כל השרשור הזה שלי, יש כאן לא מעט הודעות שלדתעי הופכות שרשור ענייני למסע ליצנות ומכייוון שזה כתיבה שאני התחלתי הייתי מאד מודה לך באם תמחק את השרשור הזה, לא מתאים לי כל מופע הליצים שנכנס פה באמצע. 2. playboy אני חי טוב, מבחירה אישית, וכל הערה שלך מיותרת ולא לעניין לפחות לכל מה שקשור אלי וזה ממש לא ראוי מנהל הפורום, אנא מחק את כל ההודעות שאני כתבתי, אין לי בעיה שהשרשור יישאר אבל בלי ההודעות שלי. במידה ולא יימחק השרשור אאלץ לפנות לתפוז משוב לבקש זאת אבל אני חושב שאתה מספיק אחראי למחוק את השרשור הזה. תודה וכנראה באמת שמקומי לא פה אחרי ההודעות פה

RotemVaad

New member
תגובה

עברתי על כל השרשור ולא מצאתי שום סיבה למחוק אותו מהאתר. פירסמת הודעה בפורום שבעקבותיה נפתח דיון ענייני ולא אמחק שירשור שלם רק בגלל שאנשים הביעו דעה שמנוגדת לך ואינה תואמת את השקפתך. לא נאמרו דברים פוגעים או מעליבים שמצדיקים את הסרת השרשור.

hiv30

New member
hivmלפחות כאן יודעים לעשות כבוד אחד לשני

שם יודעים להשמיץ את המלך ולהמצי שקרים על ידה חולא נפש שכבר כל המדינה מכירה איתו ! לפחות כאן לא מנצלים צעירים נכון אדון ; לא אדון ! ג' ?

hivm

New member
אני לא מי שאתה חושב מר hiv30

אל תנסה לשים אותי במקומות שאני לא שייך אליהם ואל תנסה להכפיש ואתי כאילו אני שטן זכותי לבקש ואני לא אותו איש שאתה חושב ואני יודע על מי אתה מתכוון

GayBiker

New member
חברים, תרשו לי להביע את דעתי

יש בינינו נשאים ותיקים שיודעים על מי מדובר כשאומרים "שם" ויש בינינו נשאים חדשים שלא יודעים. hivm בא ונתן לנו טיפ שיכול לעזור לנו, כקהילה, אני מאמין שמתוך רצון טוב ואנחנו, לא מתוך כוונה רעה, חו"ח, אלא פשוט מהכרות עם ג', לא קיבלנו בתודה את הטיפ של hivm. אז ככה, hivm, אין צורך להעלב ו/או להיפגע אם לא קיבלו את הטיפ שנתת. הטיפ, לכשעצמו, הוא מצויין אך יש בינינו כאלה שהסלידה שלהם מג' מספיק גדולה על מנת לא לרצות לשמוע בכלל על קיומו והסיבה היא פשוטה מאד - יש לו מבנה אישיות שלא קל להתמודד איתו ומעבר לכך, לא פעם ולא פעמיים במהלך היסטוריית הנשאות שלי (כ-5.5 שנים. אני לא יודע מה היה לפני כן) הוא יצא בברוטליות נגד הועד. אני לא יודע אם ידעת את זה או לא אבל עכשיו אתה יודע. אני, אישית (ואני בטוח שישנם רבים כמוני כאן), אשמח אם תישאר ותעשיר לנו את הפורום בדעותיך, חוויות נעימות יותר ופחות שעוברות עליך וכו'. מעבר לכך, אתה לא חייב לבחור "מחנה". אתה יכול לגלוש להנאתך ולהעשיר את הפורום שלנו מחד ולמצוא את אהבת חייך באתר ההכרויות של ג' מאידך. הדברים אינם סותרים זה את זה. לכל יתר חברי הפורום ולמנהל ביניהם - לדעתי השירשור הזה מזמן סיים את האופי העינייני שלו ועברנו לשלב בו משמיצים את ג'. אני לא מעוניין להגיד מהי דעתי האישית עליו אבל ברור לי שהוא ואנחנו באותה סירה ועל כן, הכפשות הדדיות אינן מקובלות. אינני יודע מה "הולך" באתר שלו אבל גם אם הוא מכפיש את הועד, זה לא נותן לנו את הלגיטימציה "לרדת לרמתו" (אם אכן ישנן הכפשות נגד הועד באתר שלו). במילים אחרות, מכיוון שאנחנו וג' באותה הסירה, אם יהיו יותר מידי טלטלות, הסירה תטבע ואנחנו והוא נרד למצולות איתה. מאידך, זה שאנחנו באותה הסירה לא אומר שאנחנו חייבים לאהוב אותו. איש איש בעיניו יעשה וללא כל קשר למעשיו ולאנשים שהוא אוהב או לא אוהב, עצם נשאותו מזמינה אותו לפורום 250. למנהל בלבד - לעניות דעתי הגיעה השעה לנעול את השרשור, אך לא לפני שהדעות הלא עינייניות (קרי, הכפשות נגד ג') תמחקנה ולאו דוקא בגלל שאני כל כך אוהב אותו (כמו שכתבתי, את דעתי לגביו אני שומר לעצמי) אלא בגלל שהרמה התרבותית בשירשור הזה באמת הגיעה לשפל המדרגה... ועכשיו הצעת תוספת לתקנון הפורום: הכפשות, ולא משנה נגד מי - מקומן לא פה. חג שמח לכולם GayBiker

למעלה