רציתי רק לספר לכם

• פותח הנושא hivm
  • פורסם בתאריך

hivm

New member
רציתי רק לספר לכם

יש אתר היכרויות שנפתר באתר לחיות עם איידס , אני נרשמתי, אחלה והאמת כבר פגשתי מישהו אני חושב ששווה לכל אחד להרשם שם לאתר, האמת, לא כמו אטרף או משהו אחר אבל סבבי של אתר ושווה לכם להרשם גם, פגשתי מישהו חמוד כבר האמת זה הכתובת http://www.hiv.co.il/hbRegister.asp וזה הלינק לראות מי רשום: http://www.hiv.co.il/hbDefault.asp יללה בואו תרשמו וככה נגדיל את הקשרים בצורה קצת יותר פרטית, כאן אי אפשר ליצור קשר בצורה פרטית ואינטימית מושיקו (שם בדוי) האמת, אני לא מכיר אף אחד פה ולא אוהב לכתוב בפורומים, נתקלתי בפורום הזה, אני נשא שנתיים ורק רוצה למצוא מישהו לקשר אבל אוהב יותר פרטיות וחושב ששם יש לנו את זה תנסו, שווה ביי אחים שלי

goblinnn

New member
יש פה גם מסנג'ר

לכל המעוניינים להכיר אנשים פה בפורום, יש את האפשרות לדבר במסנג'ר. צריך ללחוץ על הלינק של הבנאדם שרוצים לשוכח איתו, נכנסים לכרטיס שלו ושולחים מסר. זה מסרים פרטיים ואף אחד חוץ משניכם לא רואה אותם. בהצלחה בהכרויות
בברכה, goblinnn

hivm

New member
שיש פתרונות נוחים הולכים עליהם

שם נוח לפרסם הודעות שם נוח לעשות הכל בדיסקרטיות יותר מזה בלי שכל אחד יראה את הכל אפילו בהתחלה שם יותר נוח אח שלי

goblinnn

New member
בשמחה... ../images/Emo13.gif

כל אחד שיבחר את מה שנוח לו... פה זה מסגרת של פורום ואפשר להכיר אבל בפרוש זה לא אתר הכרויות...
הפורום קיים בשביל לחלק דעות, לשאול שאילות והכרות היא אחת המטרות של הפורום אך לא יחידה... אני חושב שהרבה אנשים ישמחו להכנס לאתר שפרסמת ולהכיר שם וימשיחו לשוכח על השברים שמעניינים אותם פה. בברכה, goblinnn

play boy5

New member
רעיון טוב אני מחפש >>>>>>>>>

מחפש להכיר נשאים מהצפון לידידות טובה להפגש כל פעם לכוס קפה בבית קפה ולדבר על הכל כי בצפון נורא בדידות של נשאים אשמח להכיר נשאים רק לחבירות טובה

pozpaz

New member
רעיון מצויין..

אולי באמת הגיע הזמן שאני ארים את עצמי ואחפש לי קצת אהבה...

היי hivm...

אני מקווה שתמצא את האחד שלך, אם זה באתר ההכרויות ששלחת או במועדון או באטרף או בזמן קניות בסופר. לא משנה. העיקר שתמצא... ובינתיים שאתה פה, אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך, בן כמה אתה? מהיכן? מתוכן ההודעה שלך אני מבין שאתה מחפש בן זוג, אתה מוזמן להוסיף גם פה מודעת היכרות. ככל שתפרסם ביותר מקומות את אשר אתה מחפש, הסיכוי שתמצא אהבה, רק עולה. שיהיה בהצלחה והרבה אושר נשא הדגל

hivm

New member
שלום לך

מי אני נשאיר את זה כאיש אנונימי, שרוצה למצוא להכיר את האחד שיהיה איתי. הסתכלתי על הפורום הזה כמה ימים מאז שבמקרה ראיתי אותו, והאמת, לא חושב שאני רוצה לפרסם מודעת היכרות שתהיה גלוייה לכל אנשי תפוז וכל עם ישראל ואחותו. אני חי את החיים שלי בשקט ומחפש לי את האהבה שלי בדרכים יותר דיסקרטיות ולדעתי כאן זה לא המקום הדיסקרטי ביותר גם שם לא אבל שם זה הרבה יותר פרטי מאשר פה ויותר מתאים לי. תודה על הצעתך אבל אני חושב ששם יותר נוח לי ומי אני. אחד שרחוק מסצינת הנשאים, מטופל, חי את חיי ומאושר ומה עובר עלי, זה חיי הפרטיים שישארו איתי ולא חושב שאני בגדול מחפש חברת נשאים, אני מחפש בן זוג נשא, אולי לא נשא, אבל בהחלט לא רוצה לחפש את עצמי בעולם הנשאים, אני חושב שחוכמת החיים של נשא זה למצוא את עצמו בעולם הרגיל שאני חייתי בו כל הזמן. אני איש מאשר ושמח וטוב לי וזה הכל, ולא אוסיף מעבר לכך, תחייכו, העולם יחייך אליכם, אם תמשיכו לבכות, תירטבו כל חייכם.

pozpaz

New member
יש דבר כזה שנקרא סצינת נשאים?

אם כן למה אני לא יודע על זה כלום?!! הרעיון שעומד מאחורי לפגוש נשאים נוספים... ולבלות איתם טיפה... ליצור מעין קבוצת תמיכה חברתית של אנשים שנלחמים או מתמודדים עם אותו הדבר נשמע לי דווקא טוב. יש המון קבוצות תמיכה בעולם "הרגיל" - למה שאנחנו נהיה שונים מהם? יש לאלכוהוליסטים, לצרכני סמים, למתמודדי או מתגברי מחלות הסרטן למיניהם, לגרושים, ליוצאי שואה.... שאני אמשיך?

hivm

New member
אני חושב שנשא זה אדם כמו כולם

בשביל מה צריך נשא קבוצת תמיכה ? איידס היום זה מחלה כרונית. תרופות וממשיכים לחיות. מה אני שונה ממה שהייתי קודם ? אני אותו בן אדם עצם כל הנושא למצוא מסגרות אחרות זה אומר להוציא אותי מהמעגל הרגיל של החיים אני חושב שחוכמה של נשא זה לחזור למסגרת החברתית בה הוא חי ולהתקיים שם כמו שהיה קודם. לא צריך תמיכה חברתית לדעתי, כי החיים צריכים להמשיך מאותה נקודה בלי לעשות יותר מידי חשבונות על איידס צריך להמשיך וזהו בלי לבדל את עצמנו מהבריאים. אנחנו חלק מהם. קשר זה דבר אחר אבל החיים הם ממשיכים מאותו מקום אותו דבר

pozpaz

New member
נשא הוא אדם כמו כולם אבל..

נשא עדיין צריך להתמודד עם הבורות לגבי המחלה שלו בחברה הגלובלית. כגון למה לא מאפשרים כניסה לנשאים לארצות הברית- הרי אנחנו לא שונים מכל אדם אחר? או לאוסטרליה? למה ישנם מקומות עבודה שדורשים את הבדיקות האלה בכניסה לעבודה ולא יאפשרו קבלתך לעבודה בגלל המצב? הרי אתה לא שונה מכל אדם אחר??!!! אז זהו - שאתה כן שונה. אתה נמצא בסיטואציה ובמצב אחר מהחברה.... למראית עין אתה ככל אחד אחר.. אבל עליך יש התמודדות נוספת עכשיו בחיים וקוראים לה נשאות. נשא עדיין צריך להתמודד עם שאלות כגון האם לספר ולמי ומתי ואיך... להתקיים שם כמו שהיה קודם? כמו שהיה שם קודם נדבקתי ע"י מישהו... אני לא יכול להתקיים שם כמו מקודם.. נפלה עלי האחריות עכשיו לשמור על עצמי יותר טוב ממה ששמרתי עד עכשיו ונופלת עלי האחריות עכשיו לשמור על אחרים שאיתי. יש כן לעשות חשבונות כאלה ואחרים לגבי הנשאות והמחלה. החיים לא נפסקים ויכולים אפילו להיות טובים יותר.. משודרגים יותר .. מעין קריאת השכמה... ויש עוד כמה וכמה דברים שראשי אינו מאפשר גישה אליהם כרגע :)) ואדם שחלה בסרטן הוא לא אדם? אלכוהוליסט הוא לא אדם? כמו שציינתי.. ישנם הרבה קבוצות תמיכה בעולם לכל מיני דברים חלקם מחלות כרוניות וחלקם לא... חלקם בעיות נפשיות וחלקם פיזיות. הנקודה התחתונה - שזו החברה וכך היא בנויה.. לכן "קבוצת תמיכה" לנשאים אינה שונה מכל האחר ומכל מה שנמצא שם בחוץ.

hivm

New member
תודה ושלום

אני חושב שאין לי מה לחפש פה באתי אמרתי לכם את דעתי ואין לי מה להוסיף תמצאו אהבה, תחזרו לחיות ותראו שהחיים יאירו לכם ואני מתמקד באתר ההיכרויות בחיפוש אהבה, באופן פרטי ואנונימי ולא גלוי לעיני כל תודה שלום ובהצלחה לכל מי שנשאר פה וחושב שהחיים הם אחרים לי החיים מאירים פנים שלום !

נשאון

New member
תודה גם לך ../images/Emo23.gif

אני לא חושב שמחיבים להיות פה לא אותך ולא אותי אבל הפורום הזה שלנו ( ויש משהו קטן שמבדיל בינינו לבין אחרים ) אני מאחל לך רק אהבה ורק טוב ואמן לכולנו , בכל מקרה אתה תמיד תהיה רצוי פה ... אז שיהיה לכולנו רק טוב נשיקות חיבוקים ואהבה

pozpaz

New member
אל תלך....../images/Emo7.gif

סה"כ ניסיתי להראות לך נקודת מבט שונה מזו שלך.. להראות לך שיש עוד ודרך נוספת להסתכל על דברים.. לא ניסיתי לתקוף אותך או לבטל את דעותיך והשקפת עולמך.. יש פה מקום לכולנו!! וכולנו חשובים ושווי ערך באותה מידה. שתף, דבר, ספר - רק תישאר!!

play boy5

New member
hivm אולי אתה לא זקוק לקוצת תמיכה !!

אולי גם אני לא זקוק לזה ! יש הרבה צעירים כן זקוקים לתמיכה ולהדריך אותם איך לחזור למסלול ולחיים הרגילים שלהם חמוד הבורות והסטיגמות במדינה מחסלת נשאים ! נראה לי אתה לא חי במציאות המרה הזו אבל בגדול אתה טועה בדיעה שלך

goblinnn

New member
יש לנו ועד למלחמה באיידס...

אם אתה עוד לא ביקרת בועד זה בדיוק הזמן.
שם תוכל לפגוש עוד נשאים, לברר על קבוצות התמיכה, טיפולים אלטרנטיבים וכו'... כמו כן, מארגן הועד אירועים שונים לנשאים וסדנאות בנושאים שונים שמאפשרים אינטרקציה בין הנשאים. בברכה, goblinnn

play boy5

New member
רק הועד למלחמה באיידס יש לנו goblinnn

נכון אתה צודק חמוד האנשים שנמצאים בועד למלחמה באיידס ובמיוחד נשא הדגל שיכפת לו מכל נשא בארץ ודואגים להם בכל משעובר עלהם ומובילים אותם לדרך היציבה תודה לועד למלחמה באיידס על כל משעושים למען שלום החיברה ובמיוחד הנשאים

gabbi2007

New member
הכרות רצינית

שמי....ואני מבקש למצא היכרות רצינית,ואכן הגיע הזמן שאמצא אותה בפורום.אני תמני ראשלצי,ואני מצפה לתגובות על בקשתי זו.תודה וברכות לעליית הפורום.

למעלה