רציתי רק לומר....

רציתי רק לומר....

חברי הפורום המקסימים רציתי רק להודות לכם על התמיכה, האהבה, הפידבקים והאנרגיה הטובה שאתם שולחים לי במיוחד בתקופה האחרונה. אז זהו, האלבום מוכן וכבר יצא להדפסה,מה שאומר שבשבועות הקרובים הוא עתיד לצאת. בנימה יותר ספיציפית, רציתי להודות לכם על ההרתמות שלכם להצבעות במצעדים.אין לכם מושג כמה שזה עוזר להצלחת האלבום ובכלל לקידום הקריירה שלי. אלה באמת השבועות החשובים מבחינת ההרתמות שלכם. שיהיו לכם ימים נפלאים ובכלל לא "סתם עוד ימים" :) שלכם אוהד חיטמן

מאיה54321

New member
תודה רבה אוהד!! ../images/Emo13.gif

איזה כיף לראות אותך כותב בפורום! אני מחכה כבר בקוצר רוח ליציאת האלבום. אני בטוחה שזה יהיה שווה את הציפיה. שתהיה לך שנה חדשה מעולה ובהצלחה בהכל!

ranny75

New member
אז יאללה - להצביע!

כפי שאוהד אמר, זהו זמן קריטי. בואו נעשה מאמץ נוסף. במצעד גלגל"צ - סתם עוד יום יצא...
ונכון להשבוע, חשבתי שיהיה רומנטי לא נכנס...
בואו נעשה מאמץ שהשבוע הוא יכנס
וברשת ג' - לא להזניח... שכולם יכירו את השירים כשהעלבום יצא!!!!

שלגיה 14

New member
תודה רבה אוהד ../images/Emo13.gif

חבר'ה אני אומרת את זה כל שבוע, אבל השבוע זה חשוב במיוחד.. תצביעו ותצביעו כמה שיותר!! כל אחד שיבקש מספרי תעודות זהות של משפחה וחברים. זה לוקח פחות מדקה, ואין לכם מושג כמה שזה עוזר וחשוב. תודה ושיהיה שבוע מקסים :)

ranch22

New member
תודה..

ואין על מה. [: מזל טוב על האלבום שכבר מוכן להדפסה... יאללה להצביע?!...

תודה לך

על שאתה מספק לי הנאה, נותן לי עוצמה ועוזר לי להתגבר על דברים בלי שאתה יודע בכלל. ועל כך שאתה נותן בחברי הפורום הזה אמון מלא, והמון אהבה והערכה. אני רוצה לאחל לך שנה של הצלחה ושגשוג הן בפן המוזקלי והקרייקיסטי והן בפן האישי. מעריכה עד מאוד וכבר לא יכולה לחכות לצאת הדיסק. נופר

למעלה