רציתי רק לדעת

maruni

New member
רציתי רק לדעת

אממ... טוב אז אני יכולה להרגיש דברים שהולכים לקרות.... לדוגמה... חבר של חברה שלי האקסית שלו ''דיברה'' אם חברה שלי ולא יודעת איך אבל ידעתי שזאת לא היא אלא חבר שלה אמרתי לה היא לא האמינה אבל לפני יומים היא גילתה שצדקתי.... ראיתי טלויזיה ושלחו לי הודעה וידעתי שזה מישהו שלא דיברתי איתו שנים וכשנגשתי למחשב צדקתי... ו לעיתים רחוקות החלומות שלי מתגשמים ... ואממ ילד שאהבתי הרגשתי שהוא גם אוהב אותי ואז הרגשתי שהוא כבר לא וכשדיברנו הוא אמר לי שהוא אהב אותי עד תקופה מיסוימת בערך עד אותה תקופה שהפסקתי להרגיש את זה... והרגשתי שאני הולכת לריב עם חברה שלי ורבתי איתה.... רציתי לדעת אם זה לכולם ככה.. או אם זה אומר משהו לגבי... =\

לי נראה שזה רק את

או עוד כמה שיש להם את "הכוח" את יכולה לפתח את זה (אין לי מושג איך חיחי)

PurpleFilth

New member
עזבי את זה,

בקרוב השאלה שבאמת תטריד אותך היא, אם מה שעשית היה רק לדעת את העתיד, או לשנות אותו.

Bartal j

New member
לדעתי..

יש בך אולי איזה יכולת של אינטואיציה שקצת מפותחת.. אני חושבת שזה סבבה לגמרי ,כל עוד לא תגרמי לזה להיות הדבר המרכזי בחייך את מבינה לדעתי יש מקרים שבאמת עדיף לא לדעת מה יקרה, גם מפני שבכוחנו לשנות דברים שאמורים לקרות וגם העובדה שזה גורם להרגשה ממש רעה ואני אומרת מניסיון אישי. גם לי יש מה שתיארת (חלומות מתגשמים, אינטואיציה מפותח וכל זה) אני שמתי לב לזה יותר בגיל ההתבגרות וזה גם אחד הסיבות שמשכו אותי לתחום המאגיה. עכשיו יש לך 2 אופציות 1. לנסות לפתח את היכולת הזאתי (שדרך אגב היא די נפוצה אצל בני אדם, למשל אימא שמרגישה שהבן שלה סובל זה כי יש לה חיבור מאוד חזק לבן שלה..) כמו שאני עשיתי בזמנו , רק כדאי לך להזהר כי זה עלול גם קצת לשגע אותך לפעמים (תתפלאי עד כמה היכולת שלך יכולה להתפתח עד שאפילו תקבלי מסרחים מחשבתיים מאנשים שאת לא מכירה וברגע שתלמדי לקבל את היכולת שלך יש מצב שתתחילי גם לפתח טלפתיה..) ובמקרים מסויימים זה אף להוביל אותך לדכאון ואף להרגשה של נטע זר בחברת אנשים נורמלים ואני אומרת את זה מניסיון אישי זה תלוי בבגרות שלך ובכמה עד מחוסנת נפשית לגלות דברים שלא ידעת על עצמך.. 2. להמשיך בחיים שלך כמו שחיית עד עכשיו ולא לפתח דבר.. ההחלטה בידיים שלך

Bartal j

New member
אוקיי בואי נבהיר כמה דברים טוב?

שאני אומרת לפתח אני לא מתכוונת לאיזה משהו פשוט זה תהליך ארוך שיצריך ממך המון עכשיו אם את מרגישה מוכנה לזה אז סבבה אבל תשקלי טוב את העניין כי זה לא יהיה הכי קל ,בעיקרון אם את ממש רוצה אז את תצליחי אבל הכל תלוי בבגרות ובמוטיבציה שלך בלבד וכמובן בסבלנות שלך בתרגילים שונים שאולי בהתחלה יראו לך מוזרים אך תפקידם לסייע לך להכיר את עצמך טוב יותר ולהתפתח רוחנית כמובן זה רק תורם , אבל זה צריך לנבוע אך ורק ממך כי המפתח להצלחה טמון רק בך ובמה שאת מוכנה להשקיע .. עכשיו אני אשאל שוב את באמת רוצה את זה ויש לך את הזמן \רצון והרצינות להשקיע בזה ? אם כן כנסי אלי לאיסיקיו (345744238) כי יש לי בעיה ואני לא מצליחה לקרוא מסרים משום מה ..*מחשב דפוק* ואולי אני אוכל לעזור לך במקצת או לתת לך איזה כיוון התחלתי לפחות... יום טוב בר

הוספתי אותך...

לרשימה שלי באיסיקיו אם זה בסדר מצדך חחח... התחלתי לעשות מדיטציה אבל לא יודעת כמה פעמים ביום?

RainBird

New member
לומדת שיטות חיזוי. קריאה בקלפי טארוט, או רונים או אפילו שניהם. וכשאת ממש טובה בזה לעבור לכדורי בדולח או מראות שחורות. ככה אני פיתחתי את זה.

kakroto

New member
גם לי זה קרה כמה פעמים, הקטע עם

הטלפון.. לפני כמה חודשים גם חבר שלי התקשר אלי, אחרי שהוא השיג תמספר שלי מאחותי שבמקרה לומדת בבית ספר שלו, וישר כששמעתי תצילצול הייתה לי הרגשה שזה הוא. ואחותי לא סיפרה לי שהיא הביאה לו תמספר, רק אחרי שדיברתי איתו היא סיפרה לי שהוא לומד בבית ספר שלה, וזה מישהו שלא ראיתי מכיתה ג'. והיה עוד פעם שהתקשרו אליי בקשר למקרה שקרה גם לפני הרבה שנים(שגם קשור לחבר שלי) שישר ידעתי שזה זה, וגם לא רציתי להרים תטלפון , נתתי לאמא שלי לענות וישר שאלתי אותה אחרי שהיא ניתקה, מי זה היה. אבל הקטע שזה לא קורה לי כשמישהו רגיל מתקשר, כמו אחד מהחברים שלי שאני מכיר עכשיו, או בן דוד או מישהו כזה. גם לפני כמה חודשים היו לי שני חלומות שהתגשמו. אבל רק אחרי כמה שבועות קראתי שכשיושנים יותר מ 13 שעות, אז מתחילים להתרחש החלומות הנבואיים,אז הבנתי שזה לא רק אני אם ככה.. היו לי גם הרגשות שהיו נכונות, אבל לא התייחסתי אליהם עד שהתברר שהם נכונות. כמו זה שהמורה שלי חשבה שאני אלכוהוליסט,רק לפני כמה זמן כשיצאתי עם חברים שלי, הם סיפרו לי שהמורה שאלה אותם אם אני אלכוהוליסט, כשהיינו בתיכון. ידעתי שהיא חושבת שאני אלכוהוליסט, כשהיא באה אליי ואמרה לי שהיא יודעת למה אני לא מגיע לבית ספר, וכששאלתי אותה למה, היא עמדה מולי מחכה כאילו שאני יגיד משהו. אבל מעבר לשטויות האלה, לא יכולתי בעצמי לשלוט על מה שאני רוצה לדעת. חשבתי אולי אם אני ייתרגל מדיטציה ויהיה יותר מודע לעצמי או יילמד ראייה מרוחקת(נראה לי שככה קוראים לזה בעברית)וכל מיני דברים כאלה אני יוכל להשתפר, אבל למרות שיש לי את כל הספרים והקלטות(שהיו לי) אני עצלן מידי - וזו הסיבה שלא הייתי מגיע לבית ספר, ולא בגלל שאני אלכוהוליסט!!

marinii

New member
אמממ

אצלי זה קורה עם יותר מאדם אחד.... לפעמים אני יודעת מה הולך לקרות גם אם אנשים שאני לא הכי מכירה ואני גם לפעמים רואה חפץ ומרגישה שהולך לקראות לי משהו איתו.. אני לא יודעת איך להסביר את זה..

RainBird

New member
זה נקרא אינטואיציה ויכולת חיזוי. זה לא נדיר כמו שנדמה לך.

למעלה