רציתי לתת לנו ח"ח ענק!

Evil Pig

New member
רציתי לתת לנו ח"ח ענק!

לפני כמה זמן עלה פה השרשור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=924&msgid=72623448&FlagSybase=1 ואני חושב שהפורום גדל וניהיה מזה כייף ומעניין מאז אז אני בהחלט חושב שמגיע לנו מחיאות כפיים על זה שהרמנו את הפורום בחודש חודשיים ממצב של גוסס למצב שהוא היום. אבל! בואו לא נשלה את עצמינו יותר מידי! יש מקום ענק לשיפור אז מי שחושב על פינות מגניבות או דברים שאפשר לעשות בפורום שלא יתבייש ייצור קשר עם ניית'ן או שפשוט יעשה את זה על דעת עצמו ובואו נרים את הפורום הזה להרבה יותר! בהצלחה לנו וכל הכבוד לנו! אוהב אותכם!

ashkeloni

New member
בהחלט מגיע לכם ח"ח../images/Emo9.gif

הפורום לא היה מה שהוא בלעדיכם ^_^ כל מי שיש לו רעיון כלשהו להוסיף לפורום מוזמן לכתוב עליו חופשי ^_^ לילה טוב

misformetallica

New member
אפשר לעשות משהו שראיתי בפורום

מטאליקה.... הכר את הפורום. בכל שבוע בוחרים משתמש אחר בפורום וכל שאר חברי הפורום יכולים לשרשר שאלות לאותו משתמש. אח"כ אותו משתמש עונה על כל השאלות(אם הוא מוכן לענות עליהן). איך זה נשמע? נ.ב. חכו ל 31/3......ההופעה הראשונה שאני יעלה לפה...

Ipecac0

New member
יאפ, קוראים לזה הקורבן! ../images/Emo9.gif

יש עוד משחקים וכאלה, נראה מה אני אוכל להביא

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifחח בפורום יוני בלוך

קראנו לזה 'מכיר אותו'. זה רעיון ממש טוב לדעתי. לדעתי תתחיל כבר עכשיו!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכל הכבוד לנו../images/Emo11.gif

אפשר לעשות מפשט כזה בחתימה שלכולם יהיה.. זה יכול להיות מגניב אם למישו יש רעיון למשו

ORONTZ

New member
אני בעד

אולי: "גם לי יש 924 שערות בזקן הארמני שלי..." חחחחחחח סתם אמממ קצת קשה לחשוב על משפט לחתימה אבל אממממ לא יודעע תציעו הצעות אני לא טוב בזההה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחחח נחמד..

אני חשבתי על "גמני מהופנט/ת מהמעיל של נתן 924 פעמים ביום"

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifיוהו! הוריי!

כל הכבוד לכולם ותודה לכל החדשים שהצטרפו! וכמובן לך, חזיר אכזרי ורשע, שלמרות שמו המשלה- הוא עורר פה המון עניין! וכמובן לניית'ן [כן גם אני אימצתי את זה] המנהל האילהי והנסגד. לכל הותיקים, ו.. לכולם! כל הכבוד לנו!

למעלה