רציתי לשתף..

מישהי 111

New member
רציתי לשתף..

אתמול התפטרתי מהלינקולן וסיכוי גדול מאד שאם אני לא אתפטר במשמרות הקרובות בפלאנט יפטרו אותי... ולמה זה? כי כל יום הם מפטרים שני עובדים והבנתי שנאי על הכוונת. ולא כי אני גרועה, הם פשוט מחפשים בקטנות. אני כבר יכולה להאמין שהם יפטרו גם אם הלכתי לשירותים ולא חזרתי אחריי דקה על השעון מרוב שהם מחפשים... ואני ספיציפית גם היה לי קטע עם המנהל, כי תכלס אני היחידה שם שעם ביצים כדי לבוא ולהגיד משהו שלא נראה לי.. כולם שם סתם מלקקים והוא מת על זה... אז כך שלא ממש מזיז לי.. הרעיון היה שקצת אחריי הרגילה אני אתפטר, אבל אם הוא יפטר אותי לפניי, אז שיהיה לו לבריאות, כי נמאס לי מאנשים מפגריםן.. המקום לא מצליח. אה, עדי, ואולי יעניין דווקא אותך לשמוע שמשמרת אחת לפניי שבוע מייקל לואיס בא לראות אצלינו סרט עם איזו מישהי.. הבנתי שהוא בא לשם כדרך קבע. אז תבואי לבקר אולי תראי אותו.. היה שיא המצחיק פתאום בוחטה של ילדים קפצה עליו משום מקום.. כמה צחקתי.. איך ילדים מתרגשים.. הוא היה סנטימטר ממני וזה לא עשה כלום.. מי מתרגש מישראלים, תגידו לי??? רק סלבס מחו"ל זה שווה משהו...

adii1201

New member
מייקל לאויס../images/Emo99.gif

לא הבנתי למה להתפטר מהלינקולן??

adii1201

New member
לואיס*

אבל ת'אמת לא שווה לראות אותו סתם ככה הכי שווה זה לראות אותו לפחות בלי חולצה
כי תכלס יפה הוא לא... הוא אפילו קצת מכוער...

ב י א ץ

New member
זה לא המנהל הראשון שיש לך "קטע איתו

היה לך קטע גם עם מנהל פורום אנסטסיה
סתם.. אני צוחק
בכל מקרה, למה להתפטר בכזו פתאומיות משתי עבודות?! ולמה עוד בפלאנט? נשמע ממש מגניב לעבוד שם! (מה ד"א עשית שם) בכל מקרה,

מייקל מייקל.. איזה ענק הוא! [ת"מ]

אמרתי לכם שראיתי את אדיר מילר לפני איזה שבועיים בג'יפ שלו? עשינו לו שלום חח... גם את מירי בוהדנה ראיתי מהג'יפ שלה.. כולם בג'יפים... גמאני רוצה

מישהי 111

New member
וואי ענק! אפרופו אדיר מילר

הוא גם היה אצלינו ביס פלאנט לפניי שבועיים אם אני לא טועה.. הוא גם דיבר איתי... למה להתפטר? בוא נחשוב.. א. אין לי חיים כמעט (למרות שזה לא מדוייק, פשוט אני עייפה פי מאה- אני יודעת שקשה להאמין שיש דבר כזה). ב. כי אין לי סיבה לעבוד בשתי עבודות במקביל אם אני עושה כסף טוב באחת ובשנייה אני סתם כבר לא נהנת והכל השתנה שם ואיכסה כזה... ג. למה ביס פלאנט? אמרתי שאם לא יפטרו אותי אני אשאר עד אחריי הרגילה שלי קצת.. ולמה להתפטר בגדול? כי כשאני אגיע לסכום מסויים שאני רוצה להגיע אז דיי! אני רוצה את החיים שלי בחזרה... לא רציתי התחייבות רצינית. מהתחלה ידעתי שיותר מחודשיים גג שבגגות שלושה אני לא אשאר... זהו... אני בצבא.. לא צריך עבודה... וכן, זה כייף.. רואה סרטים ויש שם אחלה אנשים.. מתה עליהם... כפרות עליהם... למרות שיהום יצאתי אחריי העובדה לאיזה פאב אירי ברמת החייל... היה ממש כייף.. יאללה, אני מתחפפת לישון.

למעלה