רציתי לשתף..

שומפי

New member
רציתי לשתף..

אני בתקופת בחינות , וזה אומר שכל היום יושבים ליד שולחן , ביד אחת עט והשניה בראש ... אני מודעת למה שאני עושה ולא יכולה להפסיק. אני לא מבקשת עזרה, כי אין מה לעזור פה - זה בשליטתי ואני בוחרת שלא לשלוט. סתם רציתי לשתף אותכם במה שעובר עלי אבל צריך להיות אופטימים - עוד חודש זה יגמר ...

קורווין

New member
שומפי, זה לא ממש נגמר...

תקופת הבחינות נגמרת, אבל לא ההפרעה! לא המתחים היומיומיים! אני מודה, הכותרת המקורית להודעה היתה "השאלה מה יגמר קודם" אבל החלטתי שהיא צינית מדי, בסוף החלטתי להכניס אותה כאן בגוף ההודעה כדי להבהיר לך שהמתחים לא נגמרים! אין דרך מלבד טיפול! ניסית טיפולים כלשהם בעבר? אני יודע שהטיפולים ההתנהגותיים יעילים מאוד אפילו
בלי
תרופות בטריכוטילומאניה! ניסית משהו פעם?

שומפי

New member
האמת היא שכן

אני בטיפול התנהגותי-קוגניטיבי- אצל פסיכולוג מצויין בשיא הטיפול ירדתי משעה שעה וחצי ביום ל -5 דקות !!! שזה מעולה אבל צריך לזה המון אנרגיה וכוחות . לפעמים אני "נחה" ולא תולשת לכמה ימים ,ובשאר הימים אני חושבת על המחיר שאני משלמת - ועדיין האובססיה גוברת עלי. מכירים את ההרגשה של : אין לי כוח להתמודד עם זה כרגע ?

אין לי כ"כ מה לומר אבל..

אני איתך, ואני בטוחה שאני לא היחידה
קבלי חיבוק ענק ממני
חושבת עלייך, שעון חול.

raskolnicov

New member
מה בנוגע ל... ../images/Emo39.gif

טיפול תרופתי? אני לא יודעת, אולי ניסית כבר? בכל מקרה, אני שמחה לשמוע שהטיפול ההתנהגותי עוזר, כי אני בעצמי שוקלת ללכת לסוג כזה של טיפול. חזקי ואמצי, בינתיים.

למעלה