רציתי לשתף...

רציתי לשתף...

מיכל אם תבחרי למחוק אבין זאת הייתי חייבת לשתף את החברים בתחושתי אני מרגישה כאב גדול אכזבה מאלה שכבדתי אותם אכזבה מאלה שלא מקבלים הומור אכזבה מאלה שבוחרים להפגע ושולחים חצים מרושעים ואכזריים נשאר לי לשלוח להם את אהבתי ולקוות שיאהבו את עצמם עד כי לא יפרשו מילים להפגע אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

אילנה מדוע למחוק?../images/Emo24.gif

את מביעה כאן כאב ומשתפת בכאב גדול. וזה נפלא שיש לך את היכולת לשתף אותי ואת כולם ברגשותיך. רק אני רוצה לתת לך טיפ קטן: אנו נפגעים כי אנו בוחרים להפגע. עלינו תמיד לזכור שהזולת הוא בסך הכל מראה משקפת של מה שהוא בתוכנו. אני גם רוצה לציין את הבעיתיות של העברת המסרים מעל צג המחשב. המחשב הוא כלי הוא קופסא ללא רגשות דרכו אנו מעבירים אינפורמציה מתוך עולמנו ומתוך עולם הפרושים שלנו. הוא גם מסך מפריע וחוצץ. בצד השני יושב אדם אחר עולם אחר בעל עולם פרושים משלו. בשיחה רגילה אנו נתקלים לא אחת בבעיתיות של העברת מסר אחד משדר השני קולט לא בדיוק כפי שהתכוונו. על אחת כמה וכמה הענין מסתבך עם הוספת צג המחשב ביננו. אז ראשית ברגע שאנו קוראים את הדברים חלה עלינו אחריות לקרוא את הכתוב אינפורמטיבית ולנסות לקרוא אותו בכל מיני זויות התבוננות לפני שאנו רצים לפרש אותו ולפני שאנו בוחרים להפגע מהדברים. את הרי חותמת בחתימתך שבהתבוננות ובאהבה אפשר להגיע לשלמות. אז כנראה במקרה הנ"ל התכוונת לשדר דברים בהומור כי היית במצב רוח טוב זה שקרא את המסר היה במצב רוח כועס ובין העברת המסר לקליטת המסר נוצר באג... רציני ואז המילים החוזרות שלו התפרשו כחיצים מרושעים ואכזריים. אבל אולי לרגע בואי נתבונן הפוך, אולי מה שהאדם השני שלח כתגובה אינם חיצים בכלל ואת פרשת אותם כחיצים. אולי האדם דוקא מציע עזרה? אז בואי נעצור לרגע, ננשום עמוק, ננשוף. ניגש אל המשפטים שנרשמו ונקרא אותם בטון אחר ומזוית אחרת. נסיר את הפגיעות שלנו ובעצם נחסום את הדלת מלהפגע. בכך אנו מסירים את הכאב שנוצר כתוצאה מהפגיעות. נשלח באמת את האור ששלחת אל האדם ונסלח לו. אני מאמינה שכהרף עין ברגע שנסלח למילים ולאדם שניסה לשדר לנו מסר אנו נסלח מיד לעצמנו. אני באופן אישי שולחת לך המון אור וטוענת שאת בדרך הנכונה... מדוע? כי המסלול בחיבור אל האור עובר דרך הכאב דרך הסבל מעבר דרך חלל ריק ומשם החיבור אל האור קצר. אז אילנה את בדרך אל ההארה שלך וכל שנותר לך הוא בעצם להודות לאותו אדם שהביא אותך לסיטואציה בו יכולת להתבונן יותר טוב על הדברים. ואני מודה לבורא עולם שנתן לי את ההזדמנות לנסות ולהבהיר לך את הדברים. מודה אני לך אילנה על תשומת הלב שהקדשת לי וקראת את דברי

מיכל כל מילה שלך סלע...

לא כתבתי שנפגעתי כתבתי שהתאכזבתי המילים שלך צריכות לעבור לנפגע אני כואבת על האדם שמצא לנכון מדבריי להפגע לכן שלחתי לו את אהבתי בתקוה שיתבונן ויגלה מה גרם לו להרגיש ולהבין זאת בדרך שבחר בעצם למה אני מדברת בלשון זכר כשאני צריכה לדבר בלשון נקבה והמבין יבין אני למדתי את עצמי וחתימתי מעידה על כך באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות העובדה שהגעתי והבנתי את משמעותה ההתאכזבות שלי מאנשים שמדברים על נפשם ניסיונם ראייתם רוצים ללמד את האחר כאשר הם עצמם לא הגיעו לשלימותם עם עצמם אני אדם שמוכן לקבל ביקורת בונה בלי חצי רוע הערותיי בתגובותיי מתוך אימות בין אמונה למעשה אני מוכנה ללמוד מאדם שפועל בדרך אמונתו וכדי שאני אקבל גישה צריך להראות לי, להסביר לי ואפילו לשכנע אותי שהצד שלו מבוסס על עובדות אני עדיין מכבדת אותה ואינני כועסת על התבטאויותיה שנשלחו במסר אך כשאדם אומר שהוא אוהב לעזור זו לא הדרך כל אחד זכותו להביע את דעתו הבנתו בדרכו כל זמן שלא השתמש במילים כמילותיה ותיאוריה שבטוחה אני שהם לא לרמתה כפי שעשתה עלי רושם ברגע זה אני מרגישה הקלה כי היתה לי ההזדמנות להגיב ולא ידעתי באיזה דרך לעשות זאת אמשיך לכבדך ולאוהבך כי יש בך נפש טובה שכנראה טעתה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

ישראלינה - תודה ואני בכלל חושבת...

שאני משקפת אותך ואת היכולות המדהימות שלך. אני בסך הכל מראה משקפת. ואפשר לשקף גם דברים מדהימים. תהני...

loquado

New member
את הרבה יותר ממראה מיכל

מכדור הארץ נשקפים המאור הגדול והמאור הקטן. המאור הקטן מקושר ישירות לכדור הארץ. כדור הארץ מקושר ישירות למאור הגדול. הירח נראה אלינו ומעביר אלינו את אור השמש כשאנחנו בחשכת הלילה. הירח משקף. האור והחום ושאר התדירויות המקיימים את החיים על כדור הארץ מגיעים מתהליכים עוצמתים מהשמש. לאור הדברים שקראתי שנכתבו על ידך- לא הייתי חושב עלייך כעל מאור קטן... הירח לא זורח ככה . הייתי מציע לך לבדוק במפה האסטרולוגית שלך את השפעת השמש. יש בך משהו שללא ספק מאיר בזכות עצמו. יאללה ביי

loquado

New member
לוקרדו = לאקרדה גדולה ?! :)

לאט לך אילנה. החיפזון מהשפן .. :)

לוקואדו-מה עשית לי??? הצילו...../images/Emo6.gif

מרגע שקראתי את המשפטים שרשמת אני לא מפסיקה להיות מוצפת באנרגיות חיוביות... כל המרכזים האנרגטים שלי נפרצו. זרמים חשמליים מציפים לי את הגוף. יאווו איזה כיף זה כאילו פתחו איזה ברז דמיוני מעל ראשי ששוטף אותי ואיזה מקור מים מתחת לרגלי שזורם בתוך גופי, ואני מוצפת מלמטה למעלה ומלמעלה למטה כבר כמה דקות. אני שולחת לכולכם אהבה אין סופית ומברכת את כולכם להיות מוצפים ככה... זה פשוט מדהים.

מיכל שלא תג...../images/Emo6.gif

תסלחו לי על הבדיחה (מקוה שמותר ) אני מכירה את התחושה של הריחוף אני שווה אני גדולה כן זו הרגשה נפלאה ורק לראות מה גודלם של המילים לטוב וכמה לרע יכול לשתק ולהפוך אותך לקטן תהנה מתוקה זה בזכות ולא בחסד אילנה

למעלה