רציתי לשתף..

פנינה21

New member
רציתי לשתף..

נכנסתי לעדכן לגבי הקאנביס הרפואי

התחלתי להשתמש בחומר עצמו אתמול בערב..
בהדרכה הייתה שיחה ממש טוב ופתוחה והמדריך אמר איזה חומר לדעתו הכי מתאים
אתמול היה לי יום קצת מורכב נסעתי לשם ואז חזרה וככה קצת חששתי

אבל אני מרגישה יותר טוב
הבוקר כמעט איחרתי ישנת מעולה אומנם נרדמתי מאוחר אבל ברגע שנרדמתי זה היה מעולה..
בנתיים רוב השינוי הוא בחלק הנפשי- יש לי פשוט שקט בראש ברמה מדהימה ראיתי אתמול המון טלוויזיה והצלחתי להתרכז..
והתאבון שלי אומנם עלה בשעות שסמוכות לעישון אבל התאזן אחר כך .
מבחינת כאב זה לא נעלם אבל זה הפך לממוקד יותר לכמה שעות ואז חזר וזה היה נורא..אבל בבוקר יצאתי עם חבישה רכה יותר ולא עם פלסטיק על הרגל (לדרוך לא ממש מצליח לי אבל לפחות זה הרבה פחות כואב)
היום עבר לי יחסית בקלות אני ממש מקווה שזה ימשיך ככה ..

חוץ מזה רציתי לשתף שמצאתי עבודה ושיתפתי מראש בהכל וזה עבר בשלום -המראיינת אמרה שמבחנתה כל עוד אני מסוגלת להקליד אני מוזמנת לקום,לקפוץ על רגל אחת וכו..

ואוו פנינה

זה נשמע נהדר.
אבל נראה לי שפספסנו כאן פרק אחד בסדרהה....
לא אמרת שהחלטת לעזוב את העבודה, אלא רק שאת חושבת על זה.
זה הוחלט סופית?

נשמע לי יופי שמצאת עבודה, וכן, אניחושבת שזה הדר הנכון, לומר את האמת.
אין לנו ברירה.
אם לא אומרים מההתחלה את העובדות, אחר כך יותר קשה, וזה מעמיד את כולם במצב לא נעים.

לעניין הקנאביס, תמשיכי לעדכן. אני ממש אשמח לשמוע.
מה שכן, אני מציעה שתשימי לב לעניין ההשפעות ההורמונליות שיש לו, כי חלק מהן הן לטווח ארוך ולעתים לא הפיכות, וזה חשוב לדעת לפני ש"מתמכרים" לתחושה הטובה.

ממש מצפה לשמוע את המשך ההתנסות שלך איתו. אולי זה יעזור לי להחליט כבר...

פנינה21

New member
אשמח לשמוע על השפעות הורמונליות

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע אמין- קבצים שמצאתי מלאים עובדות שגיות כמו שהחומר עצמו מזיק לריאות -למרות שיש מחקר רפואי שמראה שעישון קנאביס מועיל לראות..

התלבטתי המון זמן מה לעשות מבחנת עבודה אחרי שהגב נתפס לי באמצע טיול התחלתי ממש לחפש תוך כדי ברור רפואי. החלטתי ממש רק אצל הרופאה תעסוקתית.. היא לא הבינה מה אני רוצה: יש לי עוד מקצוע(שאם אני אצבור בו ניסיון ואלמד עוד כמה קורסים ואסיים כבר תואר אז המשכורת איך להגיד תקפוץ יפה).. מצאתי עבודה(למעשה מצאתי כמה והייתי צריכה לבחור משלושת הראיונות הראשונים שעשיתי יש 2 תשובות חיוביות שבשתיהן דיברו בגלוי על אופציות קידום בסוף התואר כלומר עוד שנה) אז למה לסבול? היא הסבירה שכדי לתת לי מכתב שאומר שאני צריכה לעזוב אני צריכה לסיים את כל הבדיקות מה שיקח עוד חודש ואז לחזור ובנתים היא צריכה לחזור למעסיק ולבקש התייחסות ובנתים אני במחלה.. יצאתי משם וביקשתי מהבוסית הישירה לחזור אלי.. לא הצלחתי במשך יום וחצי ליצור קשר אז שלחתי מייל .כשתגובה לא הגיעה - אז שלחתי לה הודעה .. יש לי אפילו המלצה ממנה . ואני צריכה עוד להזדכות על ציוד . מצחיק לספור את כל החולצות פליזים וכו..
היום אני נוסעת לגון ברייס לבנות תוכנית לימודים.. לאחרי התואר הראשון .

Sigal H

New member
יופי יופי

תני לזה זמן עד שתגיעי למינון ולתדירות המתאימים לך, והיי סבלנית עם עצמך. אבל זו התחלה מאוד מעודדת.
גם לי הוא שיפר מאוד את השינה, וזה הופך את היום כולו לאחר, יעיל ונעים יותר.

בהצלחה עם העבודה החדשה, נשמע טוב!

חיוכים וחיבוקים

למעלה