רציתי לשתף

DontGiveUp

New member
רציתי לשתף

היי,

הופעתי פה לזמן קצרצר לפני כמה חודשים, סיפרתי על הבולימיה, על הבולימיה כגבר. ספרתי קצת על הטיפול ומה שהוא הציף. עברו עלי מאז דברים רבים ומטלטלטים, ורציתי לשתף את השורות שכתבתי הערב... תודה על ההקשבה

נקי נקי נקי. כמו גליון לבן חלק. כמו מרצפות בוהקות כמו סדינים חלקים. נקי זה לבד, בלי הקביים בעזרתם דידית לך שנים רבות. נקי זה לחוש סחרחורת קלה בשעה שמשקלך מפתיע את רגליך ואתה מתנודד קלות, מסונוור מאור השמש.

נקי זה לוותר. כמו, כמו נהר שנסוג, כמו החתול שראיתי אתמול, הבעת הפנים שהיתה לו כשהבין שאת היונה השמנמנה הוא כבר לא יאכל לארוחת ערב. נקי זה להתקפל, להשתבלל, להסתכל ולפחד. אחד אחד, בשפתים אדוקות, להשליך לאשפה הקרובה את כל ההמחאות, אלו שמזמן הבנת שאין להם כיסוי. לגרוס אותם אחד אחד, לראות אותם הופכים לפסי נייר בוהקים ונקיים.

נקי זה ללמוד. להיות ילד שוב. להיפתח לעולם חדש בו הכאב והמציאות יושבים על הקתדרה ולא סובלניים לאיחורים. נקי זה להתכונן למבחן יום יום, שעה שעה. אתה יודע שנכשלת אך למרות זאת תבחן. אתה עומד לאמץ את הכשלון אל חיקך, וללמוד ממנו את כל הדברים הגדולים שהוא מנסה ללחוש לך כל כך הרבה זמן.

נקי זה לדעת את הפחד האורב מעבר לפינה. נקי זה להרגיש ולנשום את המדרון החלקלק ולהבין שזה הולך להיות יום ועוד יום ועוד יום. נקי זה לראות את הבחירה כשרשרת של בחירות ולחשוש, לחשוש מאוד ולפחד כי אתה יודע כמה אתה חלש. להביט קדימה, לשרוט את זה, לריב עם זה, להתאבד על זה.

נקי זה לשלם חשבונות מחשבונות שונים. נקי זה לא להשתמש בתשלומים. נקי זה לאחוז במשהו לא ברור גם לא מוגדר אבל לאחוז כל כך חזק עד שזה הופך למציאות. נקי זה לברוא את המציאות ולקחת עליה אחריות.

כן. נקי זה לפסוע, לוותר, ללמוד ולדעת. נקי זה הכל, נקי זה לחיות.

קולדון

New member

מדהים :)

שמחה לקרוא, ושמחה ששיתפת.
ואהבתי במיוחד את החלק של הלמידה.
ככה הרגשתי בדיוק בתהליך ההחלמה שלי, שאני לומדת וחוקרת נורמאליות ושפיות, חלק מהעניין גם ברמה הכי ראשונית של לאכול ולשבוע ולהרגיש את הדברים הבסיסים הטבעיים, והכל מהתחלה, כמו ילד..

שמחה שהצטרפת אלינו, תרגיש בבית!

לוטה1985

New member
ממש ממש יפה ומרגש

יש משהו מאוד מרגש ומבטיח( אני מקווה) בהתחלה של טיפול ברצון להחלים ברצון לחיות

levshavur

New member
שלום לך

אני מתרגשת ממה שכתבת, זה מעודד לדעת שימישהו יכול להתקדם כל כך בעשייה וזה נותן תקווה
תודה
לבשה

ויהיה זמן שבו זה כבר לא ירגיש כמו לוותר.

זמן שבו תדע שלא וויתרת על שום דבר, כי לא היה שם שום דבר שווה. שרק רווחים יש בהחלמה ולא הפסדים.
כשיגיע היום הזה, כבר לא יכאב.
והוא יגיע. אני מבטיחה. אם מתמידים מספיק זמן, אם מתרחקים מספיק מהנקודה הזו, בלי ששמים לב זה קורה- אוכל מפסיק להפעיל אותך ככה, להקיא נראה כמו כלי ריק מעוצמה. ולהיות אתה בלי ההגנה הזו הופך להיות הדבר הטבעי.

נשמע שעשית תהליך מרשים, והמילים שלך משדרות המון כח.
אני בטוחה שהתהליך לא הושלם עד סופו ושיש עוד הרבה צורך בחיזוק.
יש לך עוד תמיכה?

למעלה