רציתי לשתף

bmi גבוה

New member
רציתי לשתף

את כולכם בהרגשתי היום: "טוב לי כמה טוב לי שאכתוב לי שיר בחול החם. איזה פלא. מול כאלה: אור ותכלת, החיים זורמים לים " מרגישה מעולה, רואה ירידה(גם אם קטנה) מחכה להפגנה היום בערב ולארוחת ערב אצל אמא...למרות שמכינה פיצה לי יש את הפריכיות שלי. הקציצות מתבשלות ולבי מלאאא אהבה ואושר מאחלת לכולם שיהיה שבוע מקסים ככל האפשר!!!!!!!!

dubit1234

New member
את אוכלת פריכיות אורז?

איזה כיף לך.... למה לי לא הרשו? אני אוכלת קרקרים ופתית והאמת שנמאס לי.

bmi גבוה

New member
טעיתי בשם

אכלתי כ"כ הרבה שנים פריכיות אורז שזה כבר נשאר בראש,
אני אוכלת פתית וטוסטעים....

מֵירַב

New member
רק רוצה להזהיר, שלא תגידו שלא אמרתי:

לפני מספר חודשים התחלתי לאכול "לחמית". חשבתי שזה פתרון הולם לפחמימה או משהו. בקיצור... זה קרע לי את הנשמה ביציאה. לא מומלץ לאכול מאכלים יבשים מדי.

dubit1234

New member
אני אוכלת לחמית מההתחלה בהצלמת הדיאטנית

וזה בסדר לי, אין לי בעיות ביציאה. זה כנראה אינדבדואלי. מעניין למה אסור מצות? אולי זה מהסיבה הזאת? למען הדיוק אמרו לי שאסור קמח מצות ולא אמרו מצות. אמנם זה הגיוני שזה כולל, אבל נוכחתי לדעת שאין לדעת...

מֵירַב

New member
הניתוח הזה עשה לי קצת בעיות בהמממ.... 00

כי אני צריכה לזכור לאכול יותר ירקות - ואני שוכחת
אבל לא מעיזה לגעת יותר בלחמית, חשבתי שאני עוד רגע יולדת אבטיח וסליחה על הגועל...
מצות אסור, כן - גם מהסיבה הזאת וגם כי הן למעשה גוש כזה שיכול לחסום ת'מעבר. עליי אסרו קמח מצות ומצות, אבל אל תגלי.... אכלתי 5 קניידעלעך בפסח האחרון

dubit1234

New member
את תמיד מעלה בי חיוך, מתה על האנרגיות שלך

אני מבינה שאת מרגישה קצת יותר טוב.....

מֵירַב

New member
../images/Emo24.gifתודה../images/Emo9.gif מרגישה הרבה יותר טוב, כנראה

שהייתי צריכה להשלים חוסרי שינה... אגב אנרגיות, זה משהו שבא לי אחרי הניתוח.. שינוי חיים מוחלט - כבר אמרתי היום?

dubit1234

New member
גם אצלי יש שינוי

אבל לבינתיים זה לא לטובה, הפכתי להיות יותר כבדה ויותר ביתית. לא בא לי לצאת לשום מקום ובעבר רק חיפשתי לצאת ולטייל...
מקווה שדברים ישתנו במשך הזמן

מֵירַב

New member
אני מזל סרטן, כך שהביתיות תפורה עליי../images/Emo3.gif

אבל מצד שני, גמני השתניתי וגמני רוצה לצאת ולטייל... יאללה, את באה?

למעלה