רציתי לשתף

רציתי לשתף

כנראה שבבדיקות דם שלי גילו מחלה.. אני מצד אחד עצוב מצד שני שמח.. מחר תשובה סופית

19אריאל

New member
מחלה???!!! אחי, אתה לא מתכוון....

חסר לך! אל תפחיד אותי! אל תדאג בעזרת ה` יהיו מחר בשורות טובות ושיהיה רק בריאות עד 120. הכי חשוב האופטימיות. בכל מקרה תעדכן אותנו.

toxic2004

New member
הלו הלו ../images/Emo124.gif

אתה תהיה בריא בע"ה עד 120. לפני שאתה מתקשר לשמוע את התוצאה של הבדיקות תרים טלפון אחד לקב"ה ותגיד פרק תהילים, תבטיח כמה מטבעות לצדקה ותתפלא כמה שהרופאים יכולים להיות טורדניים.

אחי ,

שמעתי על כמה מיקרים שרופאים אמרו לאנשים שהם חולים ובסוף התברר שזה לא נכון, כמובן שצריך להיות ריאלי לכן תבטח בקב``ה ותראה שדברים מסתדרים בעז``ה

toxic2004

New member
*ביטע"ר

שמעת פעם על המושג תפילת שוא?

וכי בגלל התפילה התוצאות ישתנו? אם המחלה קיימת אז היא קיימת בלי קשר לתוצאות, ואם התוצאות יגיעו תקינות למרות שהוא חולה אז זה גרוע מאוד. בקיצור אם אתה רוצה להתפלל אז תתפלל שאם הוא חולה אז שה` ישלח לו רפואה שלמה.

רועי ת

New member
אוי לאאאאאא..........

נשמה, תהיה בריא............... אני צריכה אותךךךךךךךךך.............. תהיה חזקקקקקקקקק.......... אל תישבר............ תחזיק חזק עלה קטן שלי................ עכשיו שתינו חולים.......... עצוב נורא........ הלב כואב........... איתך עד לבשורות הטובות.......... מיתפללת עליך נשמה........ אלוקים יעזור...........

sarati

New member
הגיע מחר...

בטוחה שהחדשות שלך משמחות יותר מאתמול!!

למעלה