רציתי לשתף...

לולה73

New member
רציתי לשתף...

בדר"כ רק קוראת ומכינה את עצמי לבאות.. אנחנו בהליך של גישור בהתחלה היה נחמד וטוב בפעמיים האחרונות - זוועתי, מגיע לרמות של צעקות ממנו. פתאום מתחדד לי למה כדאי לסיים את הקשר החולה הזה, אם עוד היה לי ספק. כל מה שסבלתי ממנו בנישואים מתבטא גם ביחסים עכשיו, , קצר בתקשורת. התהליך הזה פשוט קורע לב אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר, החיים שלי כל כך בבלאגן. וכן, יש ילד מתוק בסיפור, שרואה הרבה את אמא עם עיניים אדומות. לפחות המגשר אמר שאנחנו דיי קרובים לסוף. אנחנו בשלב חלוקת הרכוש, כנראה שזה מוציא הרבה אמוציות שבכלל באות מדברים אחרים. איך עוברים את זה? אוף!

ש ו פ י ת

New member
../images/Emo24.gifמדמיינים ...

מדמיינים את האושר של הרגע שאחרי קבלת הגט מדמיינים את האושר של ילד שנהנה משני הורים שאינם רבים מדמיינים את האהבה הראשונה שאחרי את הקשר המדהים הבא שתצליחי לבנות מדמיינים את השלווה שבחיי רגועים עם האדם הנכון מדמיינים את קול צחוקו של ילדך כשהוא משתובב עם אמא רגועה ומאושרת מדמיינים שהטוב ביותר הוא שלך ומגיע לך כי באמת מגיע לך מדמיינים שהכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת ... ובעיקר מדמיינים כמו בשחיית צלילה מקצה של בריכה אל קצהו השני אתה יודע שבקצה השני תהיה מאושר ...גם אם אין לך עכשיו אויר (חמצן) ...ומי ששחה יודע ... קבלי חיבוק גדול ממישהי שעברה ומחזקת את ידייך חיבוק גדול בהצלחה שופית

לולה73

New member
תודה רבה

כך באמת מרגישים אחרי? הרי עם אותו אדם אצטרך לפגוש לפחות 3 פעמים בשבוע סביב הילד? איזה סיוט! אולי זה באמת עניין של השקפה, אך נראה לי שזה לא יהיה פשוט בכלל לבנות אמון חדש בקשר ובמוסד הנישואין, ואולי באמת אני אדבר אחרת שהכל יגמר. אני לא יודעת

עינת63

New member
כל הכבוד על תגובתך!

תיארת בדיוק הדמיונות שאצלי מתממשים ואני מתארת לעצמי איך אקבל בברכה את האור שבקצה המנהרה. מאחלת לכל המתגרשות בהליכים שתתחילו במהרה פרק ב' ושתדעו כי אתן ראויים לטוב יותר ממה שהיה. בהצלחה וחיבוק ע-נ-ק לכולן.

Rtitan

New member
מבינים שזה הולך קדימה...

ויגמר יום אחד. לוקחים אוויר, צוללים ו... דווקא הקשיים כעת, יהיו משהו שתגידי לו המון תודה בסוף, אם יום אחד יהיו לך ספקות באשר ל "למה לכל הרוחות רציתי להתגרש??" את בת מזל מאד - ספקות הם בני לווייה רעים מאד
. למזלי - לי לא היו, אבל אני מכיר כאלו שכן, ואני רואה כמה הספקות יכולים לנקר...

../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

קשה, מכירה את זה מהצד של הילדים דווקא, אבל זה עובר, מותר לך לבכות ולהישבר קצת, את לא עשויה מפלדה, ותזכרי שבסופו של דבר הכל יהיה בסדר, והבן שלך שרואה אותך בוכה עכשיו ויראה אותך מחייכת בעתיד- אין לקח טוב מזה בשבילו. תרגישי טוב

לולה73

New member
תודה על העידוד

באמת יש הקלה שזה נגמר? אולי זה הדבר היחידי שקשה לי לקלוט. שיש חיים אחרי, אני עם הראש באדמה קצת עכשיו. תודה על העידוד פורום נפלא

צר לי להיות זה שאומר לך

שתחושת ההקלה הזו שאת מייחלת לה, להיות גם להפוך להיות אחת המועקות היותר גדולות שלך בחיים... הכל תלוי באיך שאת לוקחת את זה מכאן והלאה...

למעלה