רציתי לשתף...

אני רק רוצה שמישהו יאהב אותי

כמו שאני גם עם השומן וגם את האופי שלי. את כולי למה אין אף אחד כזה?:(

זה לא בדיוק נכון.

לא כל הבנים מתרחקים מבחורות שרוצות אותם . זאת הכללה . אולי את עדיין כואבת ניסיון לא טוב מהבחור שלך . זה עדיין טרי. בטח יש לו את הסיבות שלו . אולי הפחדת אותו ? יכולות להיות אלף ואחת סיבות .

שאלה קצת לא תקנית...

למה מתרחקים ממך? לא מכיר אותך, לא יודע איך את עם הגברים שאת רוצה. קשה לענות במצב כזה... למה בכללי? שוב - תלוי ממי. ישנה טענה שגברים הם כמו גומיה - הם צריכים לתפוס מרחק, למתוח את מה שקושר אותם לבת הזוג ולהרגיש את המשיכה שוב פנימה. ואז הם חוזרים כמו קליע.

את עושה מזה סיפור גדול- לחינם.

זה לא שהוא לא רוצה אותך, אלא מעוניין במטרה אחת- גופנית. זה לא קשור אלייך, זה לא אישי, זה פשוט מה שהוא מחפש כרגע. הוא הודיע לך מה המטרה שלו כבר בהתחלה ואת סירבת להקשיב וניסית לשנות אותו. תניחי לזה, מקרה אחד לא משליך על כל הקשרים הבאים שלך.

השומן לא צריך\חייב להרוס את החיים.

באהבה
וקשר מדובר באנשים . לי יש סיפור שונה וקצת דומה. יכול להיות , מלכתחילה הוא לא רצה קשר רציני , אבל יכול להיות שהוא לא רוצה קשר איתך בגלל האופי , כנראה אולי קרה משהו בדרך. אני מקווה שתמצאי בדרך מישהו שגם יאהב אותך , וגם יתאים לך , ליותר זמן. מישהו שיאהב אותך בזכות מי שאת , ולא רק בגלל איך שאת נראית , חשוב יותר האופי (כמה שזה קשה לתפיסה במציאות החומרית).

lizush

New member
חומד...

אני רק אוסיף לתגובות ואבקש שתהיי קצת פחות ביקורתית כלפי עצמך וקצת יותר אוהבת... זה לא השומן שהורס לך את הכל, זה המחשבות ההרסניות שיש לך כלפי עצמך וההערכה הנמוכה שלך > בזה את צריכה לטפל. החיים זה עכשיו, אם טוב לנו עכשיו = אז החיים שלנו עכשיו טובים. גם אם זה לדקה, שעה או יום. אם נחשוב כל פעם איזה אומללים אנחנו נהיה שזה יגמר, אף פעם לא נוכל להעריך את רגעי האושר הקטנים האלה שמרכיבים לנו את החיים. בהצלחה,
ליזוש

בלי קשר לקלוריות זה דבר מאוד לא נכון להשתמש ב

זה דבר מאוד לא נכון להשתמש באוכל כפרס ניחומים,כפיתרון,כי בסך הכל אוכל זה הדלק שלנו,אנחנו אוכלים כדי לחיות,מזון מספק לנו אנרגיה,אבל אנחנו לא אוכלים כדי לפתור בעיות,טו באולי בדקה הראשונה כשאוכלים זה נראה כאילו ,הנה טעים לי בפה והכלל נפתר,אבל זהו לא יותר מזה ,אחרי הדקה הזאת אנחנו מבינים בעצם שהאוכל לא פתר לנו שום דבר ושוב חוזרים לדיכאון שהיינו בו לפני שאכלנו,ואז אוכלים שוב כדי לנחם את עצמנו וחוזר חלילה...... זה מין מעגל כזה ,לופ כזה,מה שקורה במצב כזה זה שבעצם אנחנו מפתחים תלות באוכל,וזאת בעצם אכילה כפייתית ,וזה דבר לא טוב,לא נכון,צריך לאכול כשרעבים לא לאכול כדי לנחם את עצמנו או כדי להעסיק את עצמנו..... וזה מין הרגל כזה שמאוד לא קל לשנות בכלל לא,אבל זה בהחלט אפשרי להיות יותר מודעים לזה ויותר לשלוט בזה.... אם את תמצאי באוכל פתרון למקרי משבר זה רק יחמיר את הדיכאון,כי האוכל לא יפתור לך שום דבר ואת רק תיתקעי באותו מקום

כואב לי לקרוא אותך

אבל לא הכל שחוק בעיני, בדיוק להיפך. האוכל מהווה בשבילך, כמו גם בשבילי כנראה, איזשהו משהו ריגשי. את צריכה לשבת עם עצמך ולחשוב, מה אני מנסה להדחיק למטה ע"י האוכל, ממה אני מפחדת. סביר שלא תקבלי את התשובות מיד, אך את צריכה לשאול את כל השאלות האלו שוב ושוב במהלך חייך. אותו גבר אמר לך מראש מה הוא רוצה, ואולי בגלל שלא היה לך ניסיון עם גברים לא ידעת שמה שהוא רוצה בהתחלה הוא גם ירצה בסוף. בעיני הוא נהג כשורה כאשר אמר לך שאת מפתחת רגשות חזקים מדי ורצוי לסיים זאת. גם אם עכשיו זה נראה לך מגעיל את תראי שהצעד הזה היה לטובתך. את לא צריכה להתפשר על קשר, אם את רוצה רגש תחפשי רגש ואל תתפשרי על פחות. ואל תתני מעצמך מהר מדי אם את לא בטוחה או מפחדת להרגיש מנוצלת. אני לא חושבת שהוא ניצל אותך, אני כן מאמינה וכואבת על כך שאת מרגישה מנוצלת. קבלי חיבוק גדול, ואם את צריכה לדבר על זה עוד אני כאן.

ברוכה הבאה לעולם הדייטינג.

מאמי זה לא קשור אם את שמנה או רזה. גברים מחפשים סקס. כולם. יש כאילו שירצו יותר ויש כאילו שירצו רק סקס. בעוד כמה שנים לך יקרה אותו הדבר. לפעמים תירצי רק סקס ולפעמים משהו מעבר. וזה נורמלי. אולי בגלל שזו הפעם הראשונה שלך את מאוד רגישה. חבל מאוד להתחיל לאכול בגלל זה , ועוד משהו. אני מרגישה שאת מחפשת קירבה בזה שאת אולי נותנת סקס. אולי אני טועה אני לא יודעת. מה שאת צריכה לעשות זה להעסיק את עצמך כל הזמן ולא לחשוב על זה. אולי אפילו תעשי משהו מועיל כמו ללכת לשחות , חדר כושר (אני אישית שונאת!!),לרקוד... אבל מאמי תזכרי זה בסה"כ הבחור הראשון שלך ויהיו עוד ה מ ו ן !!!!!!! יאללה צאי מזה.

sugar lips16

New member
כי הוא הדבר היחיד שעושה לך טוב

אנשים עם נטייה להשמנה משמינים או כי טוב להם מידיי וזה משיעמום, או מרוב דיכאון הם נשענים על האוכל יותר מידיי והוא הופך להיות החבר הכי טוב שלהם.. תמצאי חיי חברה, זה נורא נורא חשוב, וזה גם נורא עוזר... תצאי, תבלי, תהני מהחיים, את עוד צעירה ובחורים כמוהו יבואו עוד באלפים ונכון שאת רוצה דווקא אותו, אבל תנסי להשלים עם המצב... אני לא מבינה מאיפה נבעה התמימות שלך בקשר עם הבחור , אבל תלמדי מטעויות לקשר הבא.. בהצלחה מתוקה.

גם הרבה רזים נשענים על אוכל יותר מידי רק שלהם

רק שלהם יש מזל שנקרא גנטיקה ומדאבוליזם הם פשוט לא משמינים למרות שאוכלים יותר מידי........כיום אכילה רגשית זה דבר שקיים לא רק אצל שמנים אלא גם אצל הרבה רזים או אנשים במבנה ממוצע............זה גם הרבה בהשפעת תרבות האוכל של היום שבעצם רק מעודדת כל הזמן לאכול יותר,ואני אל תולה ת'אשמה בתרבות האכילה של היום כי זה לא רק בגלל זה אבל אין ספק שזה גם בגלל זה,אוכל היום זה דבר שתופס הרבה יותר מקום ממה שתפס פעם........ וזה גם תלוי בהתנהגויות האכילה של כל אחד,יש כאלה שיותר נשענים על אוכל יש כאלה שפחות....בכל אופן צריך לדעת לשים לזה גבול באיזשהו שלב ,לשמור שזה לא יאבד שליטה..........למשל לדעתי הכי גרוע זה לאכול מתוך תסכול כדי לנחם את עצמך,זה הכי לא נכון,לאכול מתוך שמחה או מתוך שעמום זה כבר פחות נורא לדעתי

sugar lips16

New member
אז זהו ש

אמורים לאכול כי זה חיוני, וכי זה חובה לגוף לא מתוך איזה שהוא רגש.. זה לא בריא, לא לשמן ולא לרזה. ואני לא אמרתי שרק אנשים שמנים אוכלים :) מי כמוני יודעת שזה לא נכון בכלל.. יש אנשים שהם סתם עצלנים ולא זזים מטר אחד מיותר, ולא אוכלים הרבה בכלל, אלא פשוט כשהם אוכלים זה לא אוכל שהקלוריות שלו שואפות לאפס...

למעלה