רציתי לשתף..

moran888

New member
רציתי לשתף..../images/Emo20.gif

ובכן, זאת הפעם הראשונה שאני מוסיפה הודעה לפורום המקסים הזה. והאמת שאני מריגשה קצת חצופה, כי מי אני שאוסיף הודעה ליד כל המוכשרים והמוכשרות. גיליתי את הפורום לפני כמה ימים ואני פשוט מוקסמת ממנו... והוא לא מפסיק להדהים אותי. הכשרון של האנשים פה מדהים. תודה שחלקתם את הידע שלכם איתי. התחלתי לעבוד במרץ ואני מבטיחה תמונות אם יצא משהו טוב. בינתיים אני וחברי חוגגים חצי שנה ביחד, ורציתי להכין לו משהו מיוחד.. החטלתי על קולאז'. אני לא כל כך מרוצה מהתוצאה הסופית, יצא קצת מבולגן לטעמי. עיצות לתיקון, אני אשמח. תודה ויום טוב.

גל גלגל

New member
יכול להיות שאת צריכה להמשיך

ולמלא את הקולאז' אני הייתי מוסיפה תמונות נוספות בטכניקת זירוקס: לוקחית תמונה ברורה ומצלמים אותה במכונת צילום מה שכן אפשר להחליף לניירות בצבעים ומרקמים שונים עבודה יפה - רעיון מצויין

נילקי1

New member
הרעיון מקסים והתמונות יפות.

לא מבולגן בכלל, להיפך הייתי מוסיפה עוד אלמנטים או תמונות, שבכלל לא ישאר רקע (חוץ מהמסגרת), את יכולה גם להוסיף תמונה או אלמנט בגובה שונה, זאת אומרת להדביק על קרטון עבה/קאפה/חתיכת עץ ואז נוצרת הבלטה של אותו אלמנט והשילוב מענין. וגם חסר בעיני קצת צבע כקונטרסט לאדום והצהוב. כמובן שהכל לפי טעמך האישי אני רק זורקת רעיונות.

t o b i

New member
יש לי רעיון לגבי הקולאז'!

תוסיפי מעל ציטוט של איזה שיר שמדבר אליכם שהדפסת על גבי שקף ככה בעם יראו את כל הלמטה ומעל יהיה רשום משהו זה טוב לשכבות של קולאז עושה ניסים לעין

מושית10

New member
טובי, אהבתי מאד את הרעיון שלך,

ברשותך, "מוכרת" אותו לבת שלי, היא כבר תדע מה לעשות אתו.

t o b i

New member
תמכרי כרצונך../images/Emo70.gif בפורום הזה הכל

בחינם ובכיף

moran888

New member
הוספתי...../images/Emo41.gif

מדהים.... תודה על העציות לתיקון... הוספתי מילים על שקף, וגם הדפסתי תמונה שחור לבן על דפים בכתומים ואדומים.. יצא מקסים... אני אצלם כשזה יתייבש. :] תודה..

Badolinna

New member
שאלה לגבי הפילם...

כבר ראיתי כמה פעמים אצל אנשים פילם עם תמונה מאוד ברורה כמו שאת עשית, אשמח אם תוכלי להגיד לי איך עשית את זה בדיוק.... (או שזו סתם הדבקה של תמונה ע"ג פילם) תודה!

moran888

New member
בקשר לפילם.

הכל במחשב.. מצאתי תמונה עם מסגרת דמוית פילם. מחקתי את התמונה ושמתי תמונה אחרת במקום.

moran888

New member
אפשר עם פוטושופ

או כל תכנת עיצוב אחרת. זאת ממש לא בעיה. אפשר אפילו עם מברשת פשוטה למחוק את התמונה הקודמת ולהתאים פנימה תמונה רצויה. [סוד- לא הייתה לי סבלנות לפוטושופ, אז עשיתי את זה בוורד...] יום טוב.

moran888

New member
סיימתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה רבה על העיצות... הן עשו את העבודה ממש מקסימה. הן עשו אותי שלמה ומרוצה ממנה. תודה רבה לכולם. [ממ.. הפלאש קצת הרס אולי אני אצלם שוב כשתהיה שמש בחוץ]

למעלה