רציתי לשתף

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
רציתי לשתף ../images/Emo13.gif

אני שומע עכשיו כמה דיסקים חדשים ששמתי את ידי עליהם ואני רוצה לשתף. (אני לא איש ביקורת מקצועי אבל אני כותב מה שאני מרגיש) Mezquita- Recuerdos Mi Tierra ============================= הדיסק הזה לא רע בכלל, הרבה זמן נמאס לי מתצורת הפרוגרסיב הסטנדרטית, הם משלבים מוזיקה ספרדית עם פרוגרסיב, בשמיעה ראשונה לא כל כך התחברתי וחשבתי שאני לא אשמע אותו יותר, אבל בשמיעה השנייה דווקא התחלתי לאהוב מאוד מאוד את הדיסק. הדיסק מתחיל בפיצוץ של אנרגיה ומהירות, אם הבחנתי נכון יש בפיצוץ קלידים גיטרה בס ותופים שיושבים בצורה מדהימה. הוא ממשיך בצורה קצת עדינה לעומת הפתיחה אבל עדיין קצבי ואנרגטי. הזמר לפעמים קצת מעצבן, אבל ברוב הקטעים זה ממש מוסיף. בכל אופן הדיסק די מיוחד ומעניין, נהניתי ממנו מאוד. Gotic - Escenes 1977 ==================== הדיסק הזה פשוט מעולה, קראתי בכמה ביקורות שהשוו אותו למשהו בין כאמל לג'נסיס, אני אישית לא רוצה להשוות אותו לשום דבר כי אני חושב שזה עושה לו עוול. שימוש יפה בחליל צד, קומפוזיציה מעולה, המוזיקה כל כך יפה שכמעט פרצתי בבכי (אני לא מגזים). הדיסק עומד בפני עצמו בתור יצירת פרוגרסיב מצויינת, אני חושב ששווה לכל חובב פרוגרסיב לשמוע את הדיסק. Goblin - Suspiria OST 1977 ========================== שילוב של פרוגרסיב עם פסיכאדליה, דיסק מצויין שמעתי אותו כבר 5 פעמים ביומיים ואני עדיין אוהב אותו
אני חושב מה עוד אני יכול לכתוב על הדיסק הזה, אבל קשה לי למצוא את המילים, זה דיסק שצריך לשמוע קשה לתאר אותו. זהו
אני מקווה שאתם לא כועסים מדי שרציתי לשתף.

dimfo

New member
מאיפה השגת את הדיסק של גותיק?

אני מחפש אותו בנרות.

ELP

New member
מממממ...

בטח תשנא אותי אם אני אגיד שהורדתי אותו.

CaerBannog

New member
גמני רוצה לשתף!

היום הגיעה אליי חבילה בדואר מאחד יהודה קוטון, החבילה כמובן הכילה את דיסק הבכורה של להקת רבק ונכון לרגע כתיבת שורות אלו הוא עושה את סיבוב הבכורה שלו לאוזניים שלי (והן די נדהמות). אז.. תודה רבה יהודה! [וגם סליחה שעוד לא סידרתי את עניין התשלום, אני מבטיח שזה יקרה במיים הקרובים]

yehuda kotton

New member
לא הבנתי

יפה ירקוני שרה שירים של להקת רבק? עופר, רק עכשיו קישרתי אותך עם הכינוי הזה.

CaerBannog

New member
הגיע הזמן באמת :)

הם קישרו את השמות סוסר וירקוני לקתרין סוסור ויפה ירקוני, אותי אישית זה ממש הצחיק. [על האלבום שלכם חוצמזה שהוא פשוט מעולה, עוד אין לי מה להגיד]

פרוגיא

New member
שיחקת אותה !!!

לא הכרתי אף אחד מהשמות האלה ואני מאזין עכשיו לGotic - מעולה! מאיפה שמעת עליהם ? אם יש לך עוד כמה שמות בארסנל אני אשמח מאוד לשמוע

ELP

New member
די קל למצוא באינטרנט

פשוט לחפש ביקורות על פרוגרסיב או אתרים של פרוגרסיב. יש את הקישור הזה שהוא בעצם לקוח מהדף הראשי של הפורום. http://stevehegede.tripod.com/index.htm בצד שמאל אתה יכול לבחור בין כל מיני מדינות ולראות ביקורות על דיסקים משם. יש את של פרוגרסיב איטלקי, וזה הקישור: http://www.italianprog.com

למעלה