רציתי לשתף ולהתייעץ

mey551

New member
רציתי לשתף ולהתייעץ

אני וחבר שלי גרים רחוק אחד מהשנייה.מה שאומר שאנחנו נפגשים בסופש"ים אבל בדרך כלל לא בימי שישי בערב. ביום שישי האחרון הוא יצא עם ידידה לסרט שאת זה הוא דאג לספר לי במוצ"ש הוא אמר לי שאני לא מכירה אותה ולא ציין את שמה,באותו רגע לא התעצבנתי על זה אבל אח"כ דיברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שזה לא בסדר מצידו... היום דיברתי איתו על זה ואמרתי לו שזה קצת הפריע לי ודי מביך אותי אפילו להגיד לו את זה הוא אמר שזה לא שהוא יוצא איתה במקום איתי פשוט אני לא איתו והוא רצה לצאת עם חברים והם היו עם חברות שלהם פשוט... לא אמרתי לו את זה בנימה כועסת או משהו כזה לפעמים הוא אפילו קצת צחק עליי חח הוא אמר שהוא ייקח את זה לתשובת ליבו בפעם הבאה ועכשיו אין לו מה לעשות עם זה כי זה כבר קרה... יש לי ביטחון עצמי ובעיקרון הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה אבל יש גבולות ולצאת עם ידידה לסרט ביום שישי לדעתי זה אחד מהם ועוד לספר לי את זה אח"כ בדילאי...אני אפילו לא חושבת שזה קנאה זה פשוט משהו שלא עושים. אני לא רוצה שיחשוב שהוא עכשיו חסום ואחד כזה שלא יכול לצאת עם ידידות שלו אבל זה הפריע לי ולא רציתי שזה יישב לי סתם על הלב וגם ציינתי את זה בפניו. לפני כמה דק' התחרטתי על זה שסיפרתי לו כי יש כאלה שאומרות שצריך להראות בטחון עצמי -וואלה שיילך עם מי שהוא רוצה-אני זאת אני ואם הוא אוהב אותי אז הוא אוהב. מה אתן אומרות?מה הייתן עושות?

scene queen

New member
עונה

בעיקרון,הייתי מתעצבנת. לא בגלל שהוא הלך עם ידידה אלא כי הוא לא טרח לספר לי על זה לפני שזה קרה ולשאול אם זה בסדר מצידי. תראי,בעיקרון אני מרשה..וול,מרשה זה נשמע לא טוב אז נגיד לוקחת את זה בטוב כשהוא יוצא עם חברים שלו או חברים שבינהם יש גם ידידות,אבל הוא תמיד מודיע את זה לפניי שזה קורה ושואל אם זה בסדר מבחינתי (עזבי את זה שהוא אוכל סרטים כשטאני עושה את זה).כמעט תמיד אני עונה שזה בסדר. אני מאמינה שאם בן אדם שואל,ומודיע לפני שהוא יוצא עם בנות הסיכוי שהוא יבגוד הוא ממש קטן עד אפסי כי מה ההיגיון? עדיף כבר לא להגיד. אבל לא להודיע לפני זה לא להתחשב בבת הזוג וזה די מגעיל אני חייבת להודות. מה שכן,תלוי מה טיב הקשר.. נהוג לדבר על דברים כאלה? את שואלת אותו אם זה בסדר שתצאי עם ידידים? אם כן,הוא יצא קצת לא בסדר. אם לא,אין לך סיבה לכעוס.

scene queen

New member
כמו כן..

זה נורא תלוי באמון שלכם. אם יש אמון,גם בבן זוג וגם בקשר אין סיבה לדאגה. כשמתחילות הדאגות והחרדות..כנראה שמשהו לא בסדר (אלא אם כן זה קשר טרי טרי,ואז זה הגיוני)

GrowingMadness

New member
סביר להניח שלא הייתי מדברת איתו חודש.

אבל אולי זאת רק אני
סתם, זה תלוי בכמה זמן אתם ביחד ו...עד כמה באמת אכפת לך. אני חושבת שעצם העובדה שהוא סיפר לך את זה רק אחריי כבר מראה על משהו..

מאיויוXD

New member
עזבי מה שכל השאר היו עושות

או אומרות , מה שחשוב זה מה שאת חושבת ואיך שהקשר שלכם נראה.. זה חשוב שדיברתם על זה, חשוב לדבר על דברים כאלה. מה אני הייתי עושה.. בעקרון, הייתי כועסת עליו ואומרת לו את זה. והיינו מדברים על זה וקרוב לוודאי הוא היה אומר לי שהוא לא יעשה את זה יותרשוב.. ואני יודעת שהוא בחיים לא יעז לבגוד ואני בטוחה באהבה שלו אליי, זה בכלל לא קשור.. זה פשוט דברים שלא עושים במסגרת קשר נורמלי, לא יוצאים עם מישהי אחרת לבד, לפחות לדעתי.

שמעי..

כל אחת והנימוקים שלה ואני לא חושבת שאת צריכה להיות מושפעת מזה אלא לפעול על פי הדרך שלך. אני אישית ממש קנאית בקטע הזה ואני יודעת שצריך שיהיה אמון בקשר והכול ויש לנו את זה אבל אישית אותי זה מעצבן שהוא יהיה עם ידידות. אני חושבת שבאמת תדברו על הכול ובתכלס תגידי לו איך שאת מרגישה, ואם זה לא נראה לך שהוא יצא איתה והוא לא סיפר לך על זה אז תעירי לו על זה ואל תשתקי לו על זה. שלא יחשוב שלא אכפת לך.

דברים כאלה לא באים בחשבון בכלל.

מה זה יצא לסרט עם ידידה? ממש נשמע כמו דייט אני מאמינה שאין דבר כזה נטו ידידות, כאילו יש, אבל במקרים ממש נדירים, ובמקרה כזה לא צריך להפגש אחד על אחד במיוחד שנמצאים במערכת יחסים, כי בתכלס, ידידות קרובה וטובה זה הדבר הכי מסוכן למערכת יחסים.. הייתי צועקת עליו, מסבירה לו שזה לא בסדר ושיבין שדבר כזה לא צריך לקרות שוב, אם הוא לא יבין, הייתי יוצאת גם עם ידיד שלי לסרט אחד על אחד, שיבין על בשרו כמה זה כואב ולא נעים, ורק ככה ילמד. טוב נו, אולי אני קצת קיצונית חחחח, אבל ככה זה כשיש לך חבר מגה קנאי שבערך חוץ מלנשום הכל אסור לי

GrowingMadness

New member
חח טוב זאת קצת הגזמה..

א' ברור שיש דבר כזה נטו ידידות ב'- למה לצעוק עליו? מסכן כולה רצה לצאת לבלות

רציתי להגיב

למרות שאני כבר לא הייתי בפורום שנים...
נכנסתי במקרה, ואני חייבת להודות שהתגובות של הבנות פה נראות לי קצת לא מאוזנות, והרגשתי צורך להגיב לצד השני. מה שהפריע לי בסיפור שלך, הוא העובדה שאת לא הרגשת לא בסדר עם העניין, עד שלא "דיברת עם כמה אנשים שאמרו לך שזה לא בסדר". יכול להיות שאת קצת מנסה להיות "כמו שצריך" בעיני הסביבה, ונותנת לעצמך להיכנס קצת להיסטריה רק כי אמרו לך שככה את צריכה להתנהג? אני שואלת כי אני יודעת שאני והחבר שלי, מהבחינה הזו, זוג מאוד לא "רגיל". אני יודעת שלי מאוד מאוד חשוב לשמור על קשר קרוב עם ידידים מאוד טובים שלי. גם ככה אין הרבה אנשים שאת באמת קרובה אליהם, אז לוותר על כאלו אנשים רק כי יש לך בן זוג? זוגיות אמורה להוסיף לחיים שלנו, לא להפחית מהם - זו דעתי. אם את חושבת שזה באמת הפריע לך - *לך*, לא לסביבה ולאנשים ששאלת אותם אם זה אמור להפריע לך - לגיטימי מאוד בעיניי לדבר עם זה. אני לא יודעת איך הייתי מרגישה אם החבר שלי היה פתאום יוצא לסרט עם ידידה חדשה שלא שמעתי עליה. מצד שני - אל תשכחי לשים את הדברים בפרופורציות. זו גם שיחה שכדאי לערוך ביניכם, להחליט מה מפריע לכם ומה לא, ואיפה עוברים הגבולות שלכם. ודבר אחרון - אני חייבת להודות שאם מישהו היה מציב לי תנאי של ויתור על הידידים שלי, לא הייתי נשארת איתו. מבחינתי זה כמו לומר שהוא לא יכול לראות בבחורה משהו מעבר לפוטנציאל של סקס, וככה לדעתו עובדים קשרים בין גבר ואישה. אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי עם אדם כזה.

למעלה