רציתי לשתף בכאב..

רציתי לשתף בכאב..

רציתי לשתף אתכם בידיעה שנודעה לי רק אחה``צ... ידיעה שמאד הרגיזה אותי! יש את הקטע הזה שבנ``א מתחיל ללמוד במקום חדש, אין אף אחד שמכיר אותו, אף אחד שיודע מי הוא באמת... אלא אם כן הוא מגיע עם חברים שהכיר קודם ללמוד או שהוא בעצמו מספר מי הוא בחברה... כפי שאתם יודעים איבדתי את אמא לפני שנתיים וקצת... תקופה קצרה אחרי האבדן התחלתי ללמוד במקום חדש, רחוק מהבית, מקום שאף אחד לא ישפוט אותי בסיבת האבדן. ובכוונה בחרתי במקום בלתי מוכר מהסיבה הפשוטה הנ``ל. עכשיו אני בשנה שניה במקום הזה... (מרגישה כבר 30 שנה שם...) ותמיד חשבתי שאני עם עצמי... תמיד חשבתי שמה שקורה אצלי זה קורה אצלי ומעבר לזה כלום! אני לא סוג של בנ``א שמדבר הרבה בחברה ומספר על עצמו, אבל אני מאד מעורה בחברה... כפי שהבנתם אני בתקופה ממש מגעילה,תקופה שסוחטת לי את כל דרכי ההתמודדות שנותרו בידי, את כל הכוחות. תמיד דגלתי בגישה שילד שבוכה בביה``ס סימן שיש משו מעבר לבכי הקטן הזה... ותמיד השתדלתי להפנים את הרגשות שלי ולא להביע את דעתי כשמדובר ברגש חזק שעלול להתבטא בבכי... אתמול הגעתי ללימודים והשתחררתי כי הייתי נראית כמו הצרות של כל עמ``י, מה שאומר שכל מי שרואה אותי דואג לומר לי את לא נראית טוב, את חיוורת, העיניים שלך נפוחות... וכו`. היום, לאחר ששמעתי שלא יקבלו את הפרויקט שלי שעבדתי עליו במשך שעות לא שעות, לא ישנתי ולא אכלתי, אני עם חום כבר שבועיים ומשו ואחרי כל המאמצים לא יקבלו את הפרויקט - די נפגעתי! שיחקתי אותה מקבלת תעסק בסבבה וכשכבר לא יכולתי פשוט בכיתי. אני בדיכאון. דיברתי עם חברה שלי ואני רק בוכה... ואז היא אומרת לי שאני צריכה להרגיש טוב מכל מיני סיבות..ולא הבנתי אותה! אז אמרתי לה דברי איתי דוגרי מה את רוצה לומר..ואז היא אמרה לי שהיא יודעת שאני יתומה וזה כואב לה. למען ה`!! אני לא מבינה אותך! ועכשיו שאת רואה שאני עצובה את עוד באה לומר שאת יודעת?? מי בכלל רצה שתדעי?? ואת עוד אומרת שכל הכיתה יודעת מזה?!! לא רוצה שתדעו! לא חשבתי שתדעו! זה כואב לי מספיק בשביל שעכשיו תשפטו אותי כסוג ב`! ועל זה אני נדהמת! עד כמה אנשים יכולים להיות חסרי טאקט!טוב,גם ככה אני יתומה אז אפשר להמשיך ולדרוך על היבלות הנוספות שרגישות אצלי... /tapuzforum/images/emo7.gif ואם לומר את האמת אני רוצה את אמא שלי! אמא שלי שתבין ותנחם ולא תשפוט! סליחה על ההתפרצות.

יתמות זה ממש לא הופך לסוג ב'!!!!

ומי שלא מבין את זה הוא דפוק.. אנחנו חיים בעולם של סטיגמות . חוץ מזה אני מצטערת נורא שנורא קשה לך,גם אני עוברת תקופה לא קלה,חשבת ללכת לשיחות? אני יודעת שלי זה עוזר..

eshkolit32

New member
מבינה את התסכול

שנובע מהניסיון להתחיל מחדש, לפתוח דף חלק כשבעצם מזכירים לך את העבר שלך. את בכלל היית מאוכזבת מזה שלא קיבלו את הפרוייקט שלך והחברה שלך באה ואמרה לך שהיא בעצם יודעת שאת יתומה, זה לא היה קשור לשום דבר...לפעמים כשאנחנו נראים עצובים אנשים בטוחים שזה בגלל היתמות שלנו, כאילו אין עוד סיבות מלבד היתמות להיות עצובים בעולם הזה....כאילו עכשיו, זהו. אחרי שהתייתמנו אנחנו סגרנו את ענין הדיכאון בחיים שלנו ומעכשיו הכל שמח, אם נהיה עצובים זה רק בגלל היתמות שלנו.....אנשים לא מבינים, או כמו שאומרים - זר לא יבין זאת. האמת היא שאני מאמינה שלחברה שלך לא היו כוונות רעות. לא נראה לי שהיא רצתה במכוון לפגוע בך. היא היתה חסרת טאקט, זה נכון, אבל תזכרי שלא היה פה שום רצון לפגוע בך בזדון. אולי זה ירכך קצת את הכאב שבפגיעה....... ולגבי הפרוייקט עצמו צר לי שלא קיבלו אותו, מקווה שתצליחי יותר בהמשך ושזה רק ידרבן אותך להמשיך קדימה. את יודעת איך זה, ממשברים אפשר לא רק להישבר אלא גם לצמוח, בעקשנות ובנחישות, עם כל הקושי והכאב שמלווים אותנו לאורך כל הדרך. מחזיקה לך אצבעות שתצליחי בהמשך

קודם כל ../images/Emo201.gif

אז ככה:לגבי החברה, אני די מסכימה עם אשכולית-גם לי משום מה לא נראה שהיו לה כוונות זדון. ולגבי יודעים\לא יודעים אני חייבת לשתף אותך במשהו-כשאבא שלי חלה במשך חצי שנה לא רקדתי-והריקוד זה בערך הנשמה שלי,אני לא חיה בלי הסטודיו. אבל החלטתי-ואני לא מצטערת לרגע, שכל עוד הוא מונשם ולא יכול לדבר בכוחות עצמו אני לא זזה מלידו-ובאמת פיזית לא זזתי-אפילו בלילות ישנתי על כורסא לידו. ואז התחיל תהליך של גמילה ממכונת הנשמה והמצב השתפר,ויום אחד "ביג פרופסור" אמר לי-למה שלא תלכי לשעה לעשות משהו שאת רוצה? משהו שלא קשור למחלה? הנה תראי איך אבא השתפר! -זה היה כמה חודשים לפני הבום הגדול שדרדר אותו לגמרי. יצאתי מהב"ח ונסעתי לסטודיו-כמובן שעברתי בבית לקחת בגדי ריקוד והגעתי לשיעור שאני מאוד אוהבת-המורה שראתה אותי פרצה בבכי.כולם ידעו איפה אני ושלא סתם עזבתי,ואני לא אשכח איך עמדנו שתינו היא בוכה ואני עם דמעות בעיניים ,וכמובן שלא הרשיתי לעצמי לבכות-זה כי אני הדפוקה בקטע הזה. והרגשתי שהיא מרחמת עליי בחיי שהרגשתי.וזו תחושה איומה. אחרי השבעה-המאוד קצרה שישבנו חזרתי לסטודיו-רקדתי גם כל תקופת הביניים עם המון הפסקות וכמובן שלא במינונים שאני רגילה אליהם בחיים רגילים,אבל עדיין. וכשחזרתי אחרי השבעה אנשים הסתכלו עליי וראיתי את הקושי בלהגיב,בלדבר.ראיתי את הרחמים. ראיתי אנשים שאני מאוד אוהבת,שחלק רציני מהם באו לנחם וללוייה-הסטודיו זה באמת חלק ממני.ראיתי בני אדם שאין להם מילים מתאימות. יקירתי, אני רוצה להגיד לך שבעיניי שום דבר לא ינחם-בכלל לא משנה מה יגידו או איך יגיבו. אנשים שאמרו לי "משתתפים בצערך" נראו לי מגוככים-באמת מישהו יכול להשתתף בצער שלי? הרי האבא האחד והיחיד שלי כבר לא כאן,ולא יהיה כאן יותר,החבר הכי טוב שלי, הנפש התאומה,לא בחיים. אז כן מרחמים,ולא מבינים איך אני לא מאמינה בתקופה מסויימת של אבל-מבחינתי לזמן אין משמעות! ווואלה,אני יודעת שאת צודקת בכעס שלך בעניין הזה שאנחנו עצובים גם בגלל דברים אחרים,ומצליחים ונכשלים כמו כל בני האדם ולא רק בגלל היתמות-לי ולך זה ברור. ויש אנשים שמקשרים את זה. אבל הם עדיין אוהבים ומפרגנים והם עדיין חברים-אל תקחי את זה למקומות לא נכונים. לדעתי,אם זה ממש הרגיש לך לא בסדר אז תנסי לדבר כששתיכן תהיו רגועות ולהסביר.אני בטוחה שזה ילבן דברים. ולגבי הפרוייקט-אני מאמינה שמחוסר הצלחה לומדים לצמוח.קחי נשימה עמוקה, תשתחררי -והלאה!! אם את מאמינה במה שאת עושה שום דבר לא יעצור אותך!

eshkolit32

New member
מסכימה אתך

אנשים נותרים ללא מילים, הם פשוט לא יודעים מה להגיד כשמישהו מאבד את היקר לו מכל. ואם היו שואלים אותנו מה הינו רוצים שיגידו לנו מה לעזאזל הינו אומרים? האם יש תגובה ליתמות שלנו שאנחנו חושבים שהיא כן בסדר? אם אנשים כן מתייחסים לזה, אז לא תמיד הם משתמשים במילים המתאימות, ואם הם לא מתייחסים אז זאת התעלמות. אני באמת חושבת שלפעמים אנשים פשוט רוצים להראות שאכפת להם ושהם דואגים לנו והם לא תמיד מצליחים לבטא את זה בצורה שתישמע לכולנו "בסדר". החברה שלך, יתומה, ראתה אותך עצובה וקישרה את זה באופן אסוציאטיבי אוטומטית ליתמות שלך, מה שכנראה לא נכון לעשות. אני מניחה שהיא חשבה שזאת "הזדמנות טובה" להראות לך שאכפת לה וכואב לה על כך שאיבדת את אימך. נסי לראות את זה ככה. קשה להיות בעלי טאקט לאנשים, וזאת בעיה, צריך אולי לנסות לראות את זה מהעיניים של האנשים שסובבים אותנו. בכל מקרה אולי תדברי איתה באמת ותלבנו את העניינים ביניכן?

MIRIBOADANA

New member
יתמות זה כאב וזה בא מהלב

רק כי זה כל כך עמוק רק בגלל שזה כל כך רגיש אזי אני לוקחת את זה כל חיי עמי

MIRIBOADANA

New member
יתמות זה כאב וזה בא מהלב

רק כי זה כל כך עמוק רק בגלל שזה כל כך רגיש אזי אני לוקחת את זה כל חיי עמי

למעלה