רציתי לשתף אתכן

אשבל1

New member
רציתי לשתף אתכן

אני לאחר שיפוץ בבית ולא הייתי מחוברת לאינטרנט תקופה קצרה, תקופה זו הייתה קשה וממש הרגשתי כבר צורך לכתוב ולפרוק את כל הקושי, ודווקא בתקופה זו הרגשתי ממש שאין לי אל מי לפנות כשכל כך קשה לי וכל פעם שאני נזכרת בתחושה הזו שעוברת עלי לאחרונה בגלל השיפוץ, מתח גדול עם בעלי , קושי גדול לבד עם הילדים אני מרגישה התמוטטות, הייתי לפני שבוע בארוע משפחתי וראיתי את כל הבנות דודות שלי עם האמהות שלהן שמשחקות ועוזרות להן עם הנכדים ויצאתי משם בוכה ומאז כל יום אני מוצאת את עצמי נזכרת בכך ובוכה ולא יודעת איך לצאת מהרחמים העצמיים האלה, לא יודעת איך למצוא מישהו שאני אהיה הדבר החשוב ביותר בחייו בכל דקה ושניה, יודעת שלא אמצא כי אין כמו הורים וכבר לעולם לא יהיו לי. סליחה על הפסימיות

../images/Emo201.gifאין מילים בפי ואפילו

אני לא יכולה לומר לך שתסתכלי על חצי הכוס המלאה כי אין.... מבינה לליבך,אני עם 3 קטנים ואין לי עזרה....מאוד קשה,אנחנו לא זקוקות לעזרה כמו לזה שיכרכרו סביבנו וסביב הילדים שלנו... נתגבר... בקושי...

ymz

New member
יקירתי

מותר לך לבכות, ואם את מרגישה צורך לשקוע בעצב - לכי על זה. זה ממש לא רחמים עצמיים, זה חלק מהחיים שלנו. לבכות זה לפרוק, לרוקן את הכאב ולפנות מקום לכוחות חדשים.

../images/Emo41.gif

אל תתנצלי על הפסימיות.. "יש גם ימים כאלו"... קבלי אותם ואת עצמך.. שולחת לך

../images/Emo201.gif

טוב שבאת לכאן לפרוק. יש ימים ותקופות כאלה ... אנחנו כאן בשבילך.

דואבת

New member
אשבל

רשמת שאינך יודעת איך למצוא מישהו שאת תהיי הדבר החשוב ביותר בחייו..ובאותה נשימה רשמת כי יש לך ילדים , וכשם שאת חשה כלפי אימך, הם חשים כלפי אימם...את עבורם הדבר החשוב ביותר בעולם, כרגע את כל עולמם, כך שיש מי שאת הדבר החשוב לו ביותר. אני יודעת כי קשה לך מאד והכמיהה לתמיכה הורית היא חזקה כל כך בעיקר בעתות מצוקה, סילחי לעצמך על הפסימיות, זה מובן. ומקווה שהשמש תאיר לך קצת :) חג שמח.

למעלה