רציתי לשתף אתכן

רציתי לשתף אתכן

במקרה שקרה לי . אני אמא חד הורית לפני כחצי שנה נעניתי למודעה שבה חיפשו פונדקאית. הייתי בת שלושים ושמונה וחצי עדיין עונה על הקרטריונים של הוועדה. נפגשתי עם האמא המיועדת והיא ישר אמרה שאותי היא רוצה עשיתי את בדיקות הדם וגם לקחה אותי למשיח לבדיקה גניקולוגית. בכל יום היא היתה מתקשרת אלי וחוזרת ואומרת שרק אני זאת שהיא רוצה ומתחננת שלא אשנה את דעתי הבטחתי לה שלא אפנה לאף זוג אחר ואני מוכנה להיות הפונדקאית שלה. היא אמרה שנשאר רק המבדק הפסיכולוגי שהיא ובעלה עברו ושאחכה שיקראו לי וכל הזמן ביקשה שלא אשנה את דעתי , לפתע נעלמה ולא מתקשרת יותר בנתיים כבר הגעתי ליום הולדת 39 וכמובן שאין באפשרותי להיות פונדקאית יותר בגלל החוקים הנוקשים של הוועדה למרות שיש לי תינוקת בת שנה ואין לי בעיה להיכנס להריון . אני חד הורית ודי בניתי על הכסף של הפונדקאות ובטחתי בה שכמו שאני לא אשנה את דעתי ככה גם היא ולפתע היא לא מתקשרת . התקשרתי אליה פעם אחת וקיבלתי תשובה מתחמקת . ההרגשה היא די מגעילה . לא יודעת מה אתן חושבות אבל לפחות לא היתה צריכה למשוך אותי ככה . יכולתי לפנות לנשים אחרות . לפעמים בא לי להתקשר אליה ולאמר לה את דעתי , אבל מצד שני זה חסר טעם . מה דעתכן?

בנדה1

New member
לא ניסית לברר מה הסבה?

על פניו נשמע מאוד לא הוגן
.

מירבי*

New member
היי מיכל../images/Emo20.gif

חוסר ההגינות מאוד בולטת כאן. אני חושבת שאת כן צריכה לצלצל אליה ולפחות לנסות להבין מה קרה, חשוב שתגידי לה מה את חושבת על איך שהיא התנהגה . יהיה לך קל יותר לסגור את הפרק הזה בחייך ולא להישאר עם מטענים ותחושות לא נוחות.

לי לך

New member
מיכל, את חייבת לדעת את הסיבה

אל תתביישי להתקשר ולברר. התנהגות לא הוגנת בהחלט,לא חשוב מה יהיו הנסיבות. ואם אכן הפונדקאות איתם לא תצא לפועל נסי לברר עם מירבי אולי בכל זאת יש דרך להמשיך לזוג אחר. כל טוב ובהתלחה לי לך

miri71

New member
נשמע מאוד לא פייר כלפייך. נכון שקשה

לפעמים להגיד למישהו "לא" מאיזושהי סיבה, אבל במקרה שלך הם היו חייבים להסביר במידה ושלומם טוב ולא קרה להם משהו (ואני מניחה שלא קרה). לא להגיד לך את הסיבה - זה לא לראות בך בן אדם ואולי טוב שהקשר בינכם נגמר. אבל לא הייתי מוותרת על הבירור. שיהיה לך רק טוב.

bellita

New member
את בהחלט צריכה

להיתקשר ולומר את שעל ליבך כך תרגישי הקלה מסוימת ולהבא היא תבין שלא עושים דברים כאלו אצלי זה היה בדיוק ההיפך הפונדקאית עשתה לנו את זה וסחבה אותנו 8 חודשים לכן כל הצדדים צריכים להבין לא למשוך אף אחד באף

mondani5

New member
הי מיכל יקירה!

ישנה בי תחושה שזו את,אפילו ביקרת בביתי וממש התרשמתי ממך לחיוב כל כך זרמת והזכת לי את איילת ,אפילו הכרת את הפונדי שלי. אם אכן כן זו את ,אני המומה שלא המשכתן ,נראתן לי ממש בינגו,אני בכל מצב התלהבתי ממך מהרגע הראשון. אני כן הייתי מתקשרת,ואם אכן את אותה מיכל תכתבי לי ,אני אתקשר אישית אל האם המיועדת ואומר לה בפנים שכך לא נוהגים,גם איתי ניתקה קשר והייתי בטוחה שאתן כבר אחרי הכל. אני מכירה זוג מקסים שמחפש פונדקאית ואם את מעוניינת אמסור לך את הטלפון שלהם. בידידות ואני מצרה על התנהגות האם המיועדת. אירית אמא של שיר ורון

לשים את זה מאחוריך

נכון שזו התנהגות גועלית מצד ההורים, אבל - מה הטעם להתקשר אליהם? שיגידו לך שלא מצאת חן בעיניהם? אנשים שמתנהגים כך עלולים לומר לך דברים פוגעים וסתם להרוס לך את היום. אין מה לטחון יותר את הנושא הזה כי שום דבר טוב לא יצא לך מזה!

איילת567

New member
לידעתי כדאי לברר בכדי

להוציא לך את הספקות שמשהו אצלך לא היה בסדר וגם בשביל להוציא אותם מראשך זה לא נעים במיוחד בגלל שחיכית להם והפסדת את הפונדקאות היא לא הייתה בסדר אבל כל הנושא הוא עסק מסובך וקשה וכניראה היא נבהלה מהעניין מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדרך איילת הפונדי של אירית

למעלה