רציתי לשתף אתכן ...

פרח75

New member
../images/Emo140.gifוואוו

הצטמררתי....אני כל כך מתרגשת בשבילך. רוצה לספר על התהליך? איך הגעת אליה? מה ההיסטוריה שלה? למה בחרת לאמץ? איזו התרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!

zzebra

New member
מזל טוב!!!

איזה יופי! כל כך משמח לשמוע. לאמץ לדעתי זה אחד הדברים הכי מדהימים שזוג יכול לעשות. לתת חיים ומשפחה לילדה. שיהיה רק טוב!

silo

New member
יואוווווווווו../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב! המון אושר וכל הכבוד על ההחלטה הלוואי וירבו כמוך.

כואבות לי האצבעות מרוב שהחזקתי אותן ..../images/Emo9.gif

וכמה חיכיתי וכמה התפללתי שזה יקרה ותחזרי עם בשורות טובות, אמרתי לך ,לא?
מהרגע שסיפרת לי לא הפסקתי לחשוב על זה, תשאלי את א'..
יעלה זה שם מקסים! אז מזל טוב לרגל החמודונת הקטנטונת,
מאחלת לכם את כל האושר שבעולם את החינוך הכי טוב בשבילה והחברים והמשפחה הכי טובים בשבילה
עוד מעט יומולדת שנה !!! אני יודעת שתהיי אמא מקסימההה ורוצה להיות לידך כרגע! (ואם אפשר תמונה במייל).. אוהבת חזק חזק חזק ובעיקר מאושרת.
חשבתי עליך כל השבוע שעבר.

fox28

New member
המון מזל טוב!

מזל טובבבבב איזה יופי אני מאוד שמחה בשבילך מיכל

A GIFT OF LOVE

New member
מזל טוב!

יעלולהההההההה איזה שם יפה! בטוחה שתצלחי לתת את המחויבות והאהבה שאם צריכה לתת!
זה לא פשוט להיות אמא אך זהו גם אושר בלתי נתפס ילדים באים לעולם כולם מחפשים את אושרם [זה לא פשוט להיות אמא/ שרה גולדמן] וראי, את המאושרת נותנת אושר! אושר זה הדבר היחידה שניתן לתת לאחרים ולכפול אותו בשתיים.... מזל טוב! אוהבת אותך
נשיקות לקטנה

אדומה2

New member
בשורות משמחות ביותר!!!

סקאלי יקרה, איזו הודעה משמחת! לא הייתי בפורום הזה כבר באמת הרבה זמן, ונכנסתי היום סתם, בלי שום סיבה מיוחדת. אבל מסתבר שהסיבה עוד יותר מיוחדת ממה שנדמה- את אימא! וכמה משמעותי לנו, בנות ללא אם, להפוך לאימא, כמה מפחיד, קשה ושובר לב שאימא לא פה איתנו לראות את הילד/ה שלנו. ויחד עם זאת, כמה שזה משמח, מדהים, יפה, עצום וכיף להיות האימא בכל הסיפור הזה! אני מתארת לעצמי שיש לך את כל מערכות התמיכה שאפשר, אבל אני פה בשביל כל דבר שתצטרכי. אומנם יעלה גדולה משחר ב- 3 חודשים, אבל אני אשמח לחלוק את מה שצברתי בנתיים, גם בכל הקשור להתמודדות עם הדבר הזה שפתאום נכנס לחיים ומשנה הכל (אימהות), וגם בכל הקשור ללהיות אם ללא אם. אני שולחת לך המון שמחה, המון כיף, הייתי מחבקת אותך חיבוק גדול גדול גדול אם הייתי רואה אותך עכשיו, ונשיקות מיליון לבחור וליעלה- שתהיה לך הנאה צרופה. יעל

סקאלי יקרה !!! ../images/Emo24.gif

הדינמיקה של החיים הרחיקה אותי מעט מהיום יום שלי. לצערי,כולל הפורום, אך היום,כשביקרתי את אפרתו'ש והיא סיפרה לי...ידעתי שאני רוצה להיכנס,ולחבק אותך,גם. מפגש של שתי נפשות,שרוצות וזקוקות אחת לשניה,תמיד מרגש אותי עד דמעות. אני מאחלת רק טוב.את הכי טוב!!! מהאינטראקציות הלא רבות שהיו ביננו, אני מרגישה שיעלה הגיעה לבית הנכון.לאמא הנכונה! אושר ואושר ואושר. אני.

eshkolit32

New member
../images/Emo49.gifסקאלי! איזה יופי!../images/Emo65.gif

היה מרגש ומפתיע לקרוא את ההודעה שלך.... שיהיה המון מזל טוב ובשעה טובה. אני מאד שמחה בשבילך!

האניבי1

New member
סקאלי יקרה

את יוצאת לדרך חדשה שהיא כמו רכבת הרים, לפעמים מרגשת, לפעמים מפחידה, לפעמים את מצטער שעלת עליה בכלל... לפעמים אתה לא רוצה לרדת מרוב אושר. מאחלת לך ולבן זוגך התקאלמות מהירה. והמון בהצלחה ! נ.ב. עכשיו אחרי שעברתי לרחובות (אם קראת את המסר האחרון שלי שמסביר הכל) אשמח אם תוכלי לעזור לי למצוא אמהות ללא אם באזור שלי, אם את מכירה. נאווה שפ ועוד משיהי מפורום אחר ממש הפכו לחברות טובות אך הן גרות במודיעין. ממש רוצה ליצור לעצמי קבוצת אהבה/תמיכה כזו גם בביתי החדש.

shandror

New member
תבורכי!!!!!!מזל טוב

מאוד ריגשת אותי!!! אני מאחלת לכן המון אושר ביחד שתמלאו אחת את השניה באור כל החיים היא זכתה באמא מדהימה!! ועוד יש לה שם מקסים!! לאמא שלי קראו "יעל" המון ברכות

יקירותיי,

תודה לכולכן! אני מודה בהודעה משותפת, אבל קראתי כל הודעה והודעה. וכמו שאומרים - מילים הבאות מן הלב נכנסות אל הלב. אוהבת אתכן.

לונה..

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif

יא אללה כמה אני שמחה בשבילכם, איזה יופי! כבר כתבתי לך בSMS ועדיין קשה לי לחשוב שקיים שרשור מדהים שכזה והשם שלי לא מופיע בו, מתפוצץ מאושר המשך יבוא בשבוע הבא כשאני אחזור אוהבת אותך (ואת כולכן
)

gcnet

New member
ואו סקאלי!!!

איזה אושר!!!!!!!!!! אני מאחלת לכן שנים של אושר וכיף!!!! אני כ"כ שמחה בשבילך!

yamkachol

New member
לסקאלי , שלוחות לכן הרבה ברכות חמות מקרב לב,

ומזל טוב על האימוץ ההדדי. מההתרשמות הקצרה שלי כאן בפורום, יש לי הרגשה שהיא זכתה לאמא "מהסרטים"... מאוד שמח בשמחתך. שתדעו הרבה ימי שמחה ונחת. חגי

שוב תודה , ושוב סליחה

שאני עונה במשותף. קראתי כל הודעה והודעה, והתרגשתי מכל אחת. תודה!

למעלה