שלומנו טוב, לדעתי גם שלומה של יעלה טוב. אני כמובן לא יכולהל שאול אותה; אבל היא נראית די מרוצה - כשהיא על הידיים. כשהיא לא - היא מבהירה איפה היא רוצה להיות... בלילה, תודה לאל, היא ישנה. ביום קצת פחות - הייתי שמחה לו הייתה נחה קצת ביום, כדי להספיק לעשות משהו. כשהיא ערה אני כל הזמן איתה, עד שבן זוגי שב מהעבודה. עכשיו שניהם ישנים, אחרי בילוי של בוקר בים, אז יש לי מעט פנאי לכתוב ... בסה"כ כל יום הוא למידה עצומה, לכולנו. אני לומדת להכיר אותה - מה היא אוהבת, מה עושה לה נעים, מה מצחיק אותה, מה היא אוהבת לאכול ולשתות. והיא - בשבילה כל דבר כאן הוא חדש. תודה על ההתענינות!
כל כך התרגשתי לקרא את התיאורים שלך... זה כל כך כיף כל ההכירות המשותפת הזו.... אני חושבת ששתיכן זכיתן האחת בשניה (וגם בן זוגך כמובן) אני שוב אאחל בהצלחה ואומר שאני מאוד מתרגשת בשבילך, ואני כאן לכל שאלה או תהיה בקשר ליעלה ובכלל אוהבת המון המון המון שולחת לכן חיבוקים ונשיקות ממני, דודה אפרתוששששש
אולי נפגיש את יעלה עם הקטנצ'יק שלי(בן 2.5) שתלמד אותו איך ישנים לילה שלם. אני ממש מדמיינת את יעלה בזרועותייך...בתוך החיבוק החם שלך...ויודעת שנעים לה שם.. אז המשך הורות נעימה...
חשבתי על זה, ואפילו יש לי ספרון, לחילופין חשבתי גם על בלוג, אבל כשמגיע הערב ואני מתפנה, אני כבר כ"כ שפוכה ... וישר יש לי נקיפות מצפון על זה שאני לא עושה את זה. אולי בקרוב נתרגל, ואז אוכל לממש את הרעיון. בינתיים אני מצלמת ...