רציתי לשתף אתכן ...

רציתי לשתף אתכן ...

הי יקרות. אני שמחה לספר לכם שהפכתי להיות אמא. בשבוע שעבר אמצתי את יעלה, שהייתה בת לא אם בעצמה ... יעלה בת 10.5 חודשים, אמה נטשה אותה בבית היולדות. היא קטנה, ורודה ורכה, ויש לה שתי שיניים תחתונות שזיכו אותה בכינוי "דו-שן". כמובן שיש לה עוד אלף כינויים ושמות חיבה נוספים, וכל יום נולדים עוד כמה ... אנחנו בשלבי התאקלמות והסתגלות. אז... מוכנות להיות דודות לעוד קטנטונת?... אוהבת,
סקאלי

כל כך חיכיתי להודעה שלך../images/Emo70.gif

אין מאושרת ממני כרגע
(טוב, אולי את
) כמובן שאנחנו מוכנות להיות דודות... בקורב אני במרכז ויש לך בייביסטר קבועה!!
אין לי מילים לתאר את ההתרגשות... אני כל כך שמחה בשבילך... שיהיה המון מזל טוב והרבה הרבה הרבה אושר לכולכם
אוהבת אותך

מזל טוב....

איזה כייף לקרוא הודעה כל כך משמחת בשעה זו של הלילה.... נראה לי שיהיו לה הרבה דודות!!!!!!

Rioter

New member
אני בשוק ../images/Emo2.gif

לא ציפיתי להודעה כזאת.. וואו, אני כל כך שמחה.. באמת. כל כך שמחה בשבילך.
אני מתרגשת כמעט בלי להכיר אותך.. המון בהצלחה למשפחה החדשה! רק בריאות
אהבה
ואושר

מזל טוב יקרה ../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

כ"כ שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום...עשיתם מעשה גדול ואין לי ספק שיעלה הקטנה לא יכלה למצוא צמד הורים יותר מקסימים, חמים ואוהבים מכם... זו תהיה הילדה עם הכי הרבה דודות בעולם... אז שוב הרבה הרבה מזל טוב
...וכמובן, אם את צריכה משהו אני פה...

hartuvim

New member
וואו!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזו הודעה לקרוא על הבוקר! זה מדהים ואתם אנשים מדהימים שעשיתם מעשה כזה. מי כמונו יודעות מה זה להיות בלי אמא, ועכשיו את נותנת ליעלה את הדבר שכולנו הכי רוצות ויודעות כמה חסר כשאין. אני בטוחה שתהיו ההורים הכי טובים עבורה, ושזאת תהיה חוויה להיות אמא שיודעת מה זה להיות בלי אמא, לילדה בלי אמא המון חיבוקים לכם וליעלה, וגם- מזל טוב
גם אני אשמח להיות דודה וירטואלית, אם עוד יש מקום לדודות

יקרה... ../images/Emo49.gif

נרגשת מהודעתך... שמחה בשבילה... שמחה בשבילך... שמחה בשבילכם... יעלה הקטנטנה שהיתה בת ללא אם, קיבלה מתנה שאין גדולה ממנה ...היא קיבלה אם משלה והורים שבחרו בה... מחבקת
אוהבת אותך

azehu

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifכל הכבוד

איזה כיף לקרוא הודעה כל כך שמחה, אופטימית ומלאת השראה. אני כל כך שמחה בשבילכם וכמובן בשביל יעלה שזכתה לאמא מדהימה. אני מאחלת לכם רק אושר, יש לכם כבר משפחה וירטואלית ענקית... אז עכשיו אנחנו רק רוצים לראות תמונה (אם אפשר)

efratushb

New member
וואאוו אני כל כך נרגשת../images/Emo24.gif

מזמן לא שמעתי משהו שכל כך שימח אותי... אין דבר יותר חשוב בעולם מהמעשה הזה שלכם. נתת לילדה הזאת משפחה ועם אמא כמוך היא תהיה מאושרת. אז מאחלת לכם המון אושר ובטוחה שגם היא תכניס אור לחייך כפי שאת הכנסת לחייה. יש לי עוד המון לכתוב רק שאני כל כך נרגשת. אז פשוט אשלח חיבוקים ונשיקות אוהבת מאוד, אפרתושששש

לסקאלי היקרה../images/Emo95.gif

המון המון מזל טוב שתרוו נחת מה שבטוח שהיא זכתה באמא נהדרת נשיקות חמות

לולי80

New member
איזה כייף

שיהיה במזל טוב. כל הכבוד לכם.... הרבה אושר ובריאות...

m o n a l

New member
../images/Emo95.gifאיזה יופי!../images/Emo24.gif

מזל טוב וברוכים הבאים לעולם האימהות אני בטוחה שתהיה אמא מדהימה תהני מיעלה והיא ממך ותהיו משפחה מאושרת

כיסוף H

New member
וואו... כמה מרגש!!! ../images/Emo3.gif

מברכת אותך על הפיכתך לאם ובטוחה שתהיי אם למופת הרבה נחת!

ymz

New member
אני כ"כ שמחה בשבילך

המון מזל טוב. בעיניי לאמץ ילד זה קצת להציל את העולם. שיהיה לכן הרבה אושר ושמחה ביחד. וכמובן הרבה בריאות.
אוהבת.

S u n n y 1

New member
איזו התרגשות! מזל טוב ../images/Emo95.gif

איזו הודעה משמחת, מאחלת לכן אושר בריאות והמון נחת. זכיתן האחת בשניה, ואנחנו זכינו בעוד אחיינית! מזל טוב! אוהבת אותך

למעלה