רציתי לשתף אתכם.

../images/Emo45.gifחחח..פשוט פרקטית.

הכי קרוב, הכי מהיר..לדעתי לתת לאדם בדיכאון לחפש רופא רחוק זה לא רעיון טוב...סתם יבזבז עוד יום מיותר בתחושה ריקנות מעיקה ותפלה.

אתריי שידוכים/אהבה ופורנו

אתריי שידוכים/אהבה ופורנו מענין, כתבתי על כך היום לפני כמה דקות נכנסתי לאתר החדש של תפוז- כפיות אתר חמוד הפועל בשיטה הרגילה פרסומת קליטה, שם חמוד ובעיקר מנוע חיפוש מהיר אני – גבר מחפש – אישה גיל – כמובן פחות משלי ולחץ כל כך מהיר, אלקטרוני, שנות האלפיים אינסטנט דיטינג וגם זה לא תמונות על תמונות, פנים מחייכות כמו "בחר בי" "או זו אני" מוחי המוזר קופץ לכוון אחר ואני מרגיש כמו באתר פורנו מזפזפ באותה הצורה מי יותר יפה, צעירה, מבוססת, משכילה או מבטיחה יותר קליק כל שתי שניות תמונה אחרת, חיים אחרים, הבטחות אחרות רצון אחד קשר אמיתי ואני? כמו בפורנו נהיה לאט, לאט יותר אטום יותר חסין, פחות רגיש, עצלן מחפש ריגושים אקסטרימיים ולמה? כי יש יותר מידיי? כי הכול נגיש ומוגש עד לפה? ואולי כמו בפורנו אני מבין שזה הכול אשליה הכוכבניות עם החזה סילקוני והשפתיים מלאות הבוטוקס באותן מבטיי תשוקה מזויפת, משמיעות קולות עונג המוקלטים מאוחר יותר התרגלנו לשקר, לקבל שקר כאמת סליחה אולי אגדיר זאת בצורה יותר עדינה – פשוט ליפות את הקיים עד לרמת כמעת השקר לגעת בתחום האפור עד שהוא ממש קרוב לשחור ליראות בפורנו כדרך קבילה ליחסיי מין ליראות באתרי השידוכים/אהבה כדרך קבילה ליצירת קשרים אולי תיקראו לי מיושן אולי תיקראו לי "דייג אינטרנטי" אבל אני כותב מעלה את רגשותיי, מחשבותיי, שיריי זו דרכי למציאת קשר

מצאת משהו אמיתי מתישהו?

דרך האינטרנט? או שזה תמיד היה "שקר דיגיטלי" וקשרים שהתחילו אינסטנט (פודניג) וניגמרו (ג'לי) בזק?

להפתעתי כן

אחרי שלמדתי להביט מעבר לתמונות לגעת גם בחסרי תמונה מצאתי את התמונה שלי והיא יפיפיה

לא הבנתי כלום..?

אתה מחזיק את הקרם יחד עם התמונה (מאוגדים יחד בגומייה)...? זה לא מפתיע, המון גברים מנהלים קשרים עם תמונות במקום ואף תוך כדי מע' יחסים. ומה עם המשפט האלמותי "זו דרכי למציאת קשר"? משמע אתה עדיין מחפש, או שכבר מצאת? כי המשפט הזה מטעה, לפחות אותי.

למעלה