רציתי לשתף אתכם.

Nordsolider

New member
רציתי לשתף אתכם.

ערב טוב לכולכם... אני נמצא כרגע במצב שאני זקוק לשתף דברים מחיי עם אנשים אחרים כי אני מאמין שהגעתי לנקודת שבירה. אני בחור בן בגיל ה - 20+, שעבר לא מעט בחייו הקצרים, וכעת מקדיש את מיטב זמנו ללימודים ועבודה. היתה לי זוגיות נפלאה (האמנם ?!) עם מישהי מקסימה שארכה שנתיים - אך זו הסתיימה מסיבות רלוונטיות לשנינו (נמאס לנו) ועל כך אני לא מקונן. לאחרונה התאהבתי עד מעל הראש בבחורה מדהימה : אך לצערי, לפי כל כללי המשחק, אין מקום לזוגיות כזו בעולם קונבנציונלי. היא מבוגרת ממני ב - 8 שנים, וחיה במדינה אחרת. בזמן האחרון אני מוצא את עצמי, כמו היום, אומר לעצמי "עוד שבוע עבר". כל כך הרבה שבועות כאלו עברו עד עכשיו, עתירי בדידות וחסרי אתגר. איבדתי את החשק המיני שלי, או שמא הוא סתם מטריד אותי אחת לכמה זמן בדרכי הלאה. משתמע מההודעה שלי שאני שבור לב - אך זו לא עובדה נכונה, אני לא שבור לב בכלל, אני לא מחפש מערכת יחסים, אין לי כח או זמן או רצון להשקיע במישהי בשביל חסדיה הרומנטיים או המיניים. אפילו לפאבים אני כבר לא הולך. זהו, נגמרתי, האפיזודה הזו מייאשת ומתסכלת אותי יותר מהכל. הנסיונות החוזרים והנשנים לבנות חיי מין מספקים מכלים את מיטב זמני, כספי וכוחותיי הנפשיים. לפני שבועיים פגשתי מישהי שעשתה רושם שהיתה מעוניינת בסקס, אך רק שיחקה בי בשביל שאוציא עליה כסף. מה שהורג אותי שמאז ומעולם אנשים מספרים לי שאני בחור מוצלח ויפה תואר, עם הרבה תוכן ומה להציע, ולמרות ממשקי העבודה הצמודים עם נשים בכל כך הרבה רמות, אני לא מסוגל למכור את עצמי כשורה. את החברה הקודמת שלי מצאתי בג'יי דייט. כמותה גם את קודמתה. הגיע הזמן שאני אכיר במצב העגום ובכשלוני החרוץ בתחום ואפסיק בכלל לנסות. נראה לי שאני עובר ליצאניות. במילא אני מרוויח טוב מספיק בשביל להרשות לעצמי זיון טוב פעמיים בשבוע, ואם נסתכל על הצד החיובי, לפחות אני לא אאבד זמן עבודה.

בא לי להדליק ../images/Emo16.gif

זכר חיי המין וחשק המיני של בחור בן 20+ מוצלח ויפה תואר ולאחל לו בילוי נעים אצל היצאניות פעמיים בשבוע!!

offנועה

New member
משווה את הנר שלך ועוד מוסיפה ../images/Emo16.gif

ההיגיון, השכל הישר, ויצר ההשרדות של בן 20. מספיק ודי עם הרחמים העצמיים, למה מה? אתה כזה שונה מכולם בעולם? כולנו נאכל מדי פעם ביאוס, ולך הכל ילך חלק באהבה? נראה לי שלי אף פעם לא שברו את הלב? ריסקו לרסיסים? ועוד פיזרו את החתיכות בבעיטה? יאללה, עם השיחות נפש המדכאות שאתה עורך לעצמך, עוד תגיע למצב שבו תאמין בשטויות שלך.

סאששה

New member
היא צודקת במיליארד אחוז

די עם הרחמים העצמיים.תהיה ג2ר!נופלים מתבאסים. . .זה עובר. . .כולה בן 20. . .אפשר היה לחשוב שאתה איזה זקן שמיצר על זיקפתו. . .אחי קח אומץ וזרוק תמחשבות האלו צא החוצה ותן לעצמך להתמכר לשיגעון של אישה.

just 20 f

New member
חחחחחחח... איזה רגישות יא'אללה!!

והוא לא בן 20, הוא בן 20 פלוס.

מכחול 77

New member
קצת קשה לי להבין

ואני ממש לא רוצה להצתייר כמצתדק אבל ............ האם יצאנית מהווה בכלל תחליף ??? מה עם רגש ? מה עם אכפתיות ? לדעתי האקט עצמו הוא לא החוסר העיקרי שלך או של כל אחד אחר לדעתי עצם ההשלמה עם המצב והליכה פעמיים בשבוע ליצאנית הם אילה שגורמים לך להרגיש רע עם עצמך ! יקירי מאחל לך הצלחה !

והבן שלי המציא מילה חדשה..

בגלל שהוא לא רוצה להגיד בן זונה, הוא אומר בן זוןזון.. כאילו מרכך את זה.. ואם כבר מדברים.. אז סבתא שלי שהתבדלה לחיים ארוכים לא נראה לה להגיד זונה ליד הנכדים הצעירים בשנים.. אז היא המציאה לה שם מקורי: "אחת עם זין" שבעצם זה משנה את המשמעות....

זה כמו מרמיטה?

חמודים לאללה אבל אם כזה יורד לך זה בוביט בטוח

אתה נשמע לי בדיכאון סמוי. גש לרופא

הקרוב. בהצלחה, וצא מזה מהר. חבל לבזבז אף יום על מצב נפשי כזה.

למעלה