רציתי לשתף אתכם....

gaia44

New member
רציתי לשתף אתכם....

במשהו שקרה אתמול... הלכתי עם גאיה לוטרינר לקבלת חיסונים ובדיקות עיניים ושיניים. כשהגעתי לשם ראיתי בחורה רצה בריצת אמוק לתוך המרפאה של הוטרינר, מחזיקה משהו שחור בידיה. נכנסתי אחריה וישבתי בחדר המתנה...פתאום נשמע בכי הסטרי... הדבר השחור היה כלב קטן שפרכס לה בבית...הוא מת במרפאה... באותו רגע קבלתי פלשבאק ונזכרתי בכלב הקודם שלי שכבר לא נמצא איתנו... הרגשתי כל כך רע שהיא יצאה עם שקית שחורה עם הכלב בפנים, הרגשתי שאני צריכה להגיד לה משהו...אבל לא אמרתי, רק קפאתי במקום. בכל מקרה, אי יודעת שהכלב הזה לא שלי אבל בכל זאת אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו ועל הבחורה המסכנה, היא כל כך בכתה.... אני מקווה שהיא תהיה בסדר. המצב של גאיה קצת ירוד.. הוטרינר גילה בשן אחורית אבן שן חמור( מכאן הריח המסריח...) וגם דלקת בעיניים.. אבל היא תהיה בסדר, היא בידיים טובות... אז שיהיה לכולם סופשבוע נעים, תהיו בריאים!!

אוי זה עצוב...../images/Emo7.gif

מסכנה הבחורה ומסכן הכלב שלה. אם הייתי במקומך גם אני בטח לא הייתי יכולה להפסיק לחשוב על זה ,זה מחזה ממש נורא. לי קרה משהו דומה, ירדתי מהבית וראיתי חתול מת נראה לי מנשיכת כלב והוא נראה בדיוק כמו החתול שלי טום שאצלי זמנית והתיאשתי מלמצוא לו בית, תכננתי להוריד אותו למטה ולטפל בו יחד עם כל שאר החתולים למטה אבל אחרי שראיתי את החתול הדרוס הזה פשוט לא יכולתי! ובאותו יום גם מצאתי לו ממש במקרה בית. בכל מקרה אני בטוחה שגאיה תהיה בסדר, במיוחד אם יש לה בעלים כמוך!

כן, זה מהתמונות שלא יוצאות מהראש

לי יצא להרדים (אצל וטרינר), שני חתולים שלא היה סיכויי להציל אותם וזה שובר את הלב. תחשבי על דברים טובים כמו שגאיה תהיה בסדר או שיש אנשים שעוזרים לבע"ח וכו..

**לילך**

New member
הרבה בריאות לגאיה ../images/Emo39.gif

חזרי ודווחי לנו על מצבה. ובקשר לכלבה שנפטרה - זה תמיד עצוב לשמוע מקרה כזה ,אני ממש מרחמת על הבחורה המסכנה .

gaia44

New member
תודה!!!

הצלחתם לעודד אותי..קצת...אני קצת רגישה כשמדובר במוות של בע"ח. ובקשר לגאיה? בטוח שהיא תהיה בסדר כמו שאמרתי, היא בידיים טובות... הוטרינר הביא לי משחת שיניים מיוחדת בטעם עוף....גאיה כבר התרגלה לטעם ובקשר לשיניים הוא אמר לי לנקות לה בנתיים את העין עם תמצית תה ואם זה יחמיר לחזור אליו. אני חייבת ללכת אז אני אספר מה קורה איתה בימים הקרובים.

למעלה