רציתי לשתף אתכם

רציתי לשתף אתכם

בחלום שחלמתי הלילה... בד"כ אני נוהגת לכתוב דברים מסוג זה בפורום חלומות, אך נראה לי כי דווקא זה יתאים יותר לפורום הזה... חלמתי, שאני נמצאת בתוך בית עצום מעץ, הבית נראה בנייה בסגנון אמריקאי, ונראה לי כי אכן החלום התרחש באמריקה ולא בישראל. ואיתי נמצאים מספר אנשים, חלק חברים, חלק משפחה, חלק לא מוכרים לי. בבית יש מרתף גדול מאוד, עמוס בחפצים ודברים, הוא ישן וחורק, דיי מרתיע הייתי אומרת... וכל פעם צריך לרדת למרתף כדי לקחת משם דברים, אוכל או חפצים שונים. כל פעם שמגיע תורי, אני יורדת ואני מפחדת מאוד, שכן הייתה תחושה מאוד טעונה שיש משהו נורא שנמצא שם, וכל פעם יש דברים קטנים שמבהילים- פתאום נכבה האור, פתאום יש רעשים וקולות מפחידים. בבית בו שהינו נפוצה שמועה שיש רוח מרשעת וזועמת שנמצאת במרתף, וכולם פוחדים מאוד לרדת לשם, אפילו היו כמה שניסו לעשות שם סיאנס וגורשו משם באלימות ע"י הרוח. בחלום, לא יודעת למה, ירדתי למטה לקחת משהו, הייתי עם חברה, ולפתע החלטתי שמספיק לפחד מהרוח, ושצריך לתקשר איתה ולראות מה היא רוצה. החברה שהייתה איתי שאלה: "יש כאן מישהו? אם יש, בבקשה תגיד משהו.." והייתה דממה. עצמתי את עיני וניסיתי לתקשר איתה, חשתי כי בוקע ממנה זעם רב ושנאה, ואמרתי זאת לחברתי, ניסיתי לחוש את הרוח, למרות שלא הצלחתי לראות אותה. ואז לפתע נשמע קול גברי עמוק: "אני כאן". חברתי שאלה לשמו של הרוח, אני עדיין ניסיתי לתקשר והגיע אלי בתיקשור "סבסטיאן" ואז הרוח ענתה: "שמי הוא סבסטיאן, ואני כאן כבר שנים רבות". שאלתי אותו מה הוא רוצה, מדוע הוא כאן? והוא אמר שבמרתף הזה אותו הוא רודף, לפני שנים רבות, נרצחו אשתו ושלושת ילדיו בתלייה ע"י שודדים, ונקברו תחת אדמת המרתף, (הוא לא ציין כיצד הוא מצא את מותו), ואמר שמאז הוא רודף את המרתף הזה, ולא מוצא מנוח, עמוס ברגשות כעס, שנאה ונקמה, ומכלה את זעמו בכל מי שמנסה להתקרב. רציתי לעזור לו, (שכן יש שיטות לשחרר נשמות ש"תקועות" בעולם הזה) ישבתי והתחלתי להסביר לו שאפשר לשחרר אותו, אך הוא חייב לעזור לי, ולהסכים לעזוב. בשלב הזה בערך התעוררתי... מה דעתכם?

פלורי2

New member
וואו../images/Emo12.gif

אני לא ממש יודעת מה להגיד לך חוץ מזה שזה ממש מוזר
... ניסית בפורון חלמות
?

אני מפרשת בפורום חלומות

אין לי בעיה עם פירוש החלום, סתם משהו שרציתי לשתף אתכם... תודה חמודה

פלורי2

New member
בבקשה../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

אבל... ניסית לפרש את החלום של עצמך

אני יודעת מה פשר החלום

ואני חושבת שאני צריכה קצת לעשות הפסקה בנושא התיקשורים אם זה מתחיל לפלוש לי לחלומות... יום מקסים לך

למעשה

החלום הזה הושפע ממספר צירופים. התעניינתי מאוד במקרה שאירע בארה"ב, של אב, שיום אחד ללא סיבה, קם ורצח את אישתו וארבעת ילדיו, ואז תלה את עצמו. מחקרים רבים שנעשו על הרצח לא הצליחו להסביר כיצד אב חם ואוהב כזה, ממשפחה כל כך חמימה ומגובשת, קם ועושה מעשה כל כך מחריד- וללא סיבה נראית לעין. בנוסף, התעניינתי בתוכנית אחרת על מדיומים ומתקשרים, שעוזרים בפיענוח של מקרי רצח. והחלום הושפע מאוד מהדברים. החלום הזה גם סימל אותי בתור אדם. הירידה למרתף מסמלת הסתכלות לתוך האני הפנימי, לתוך עצמי. העובדה שבחלומי הופיעה רוח זועמת יכולה לסמל את התעסקותי הרבה בנושא לאחרונה, שהיא למעשה כבר אינה חיובית, למרות שהיא באה מכוונות טובות- הרצון לעזור. (בחלום זה התבטא כהרצון לעזור לרוח הספציפית).

Darkenes sky

New member
אממ...

ומה הפירוש שלך לחלום הזה? גם סבתא שלי מפרשת חלומות...ואני אף פעם לא מבינה מאיפה היא יודעת.. חלמת חלום דומה לשלי...כלומר...בנוגע לרוח חסרת מנוחה. אומרים שלכל חלום ישנו חתיכה של חיזיון מהעתיד. את חושבת שתוכלי לעזור ל "סבסטיאן"? אם הוא קיים במציאות...

תגובה

פירוש חלומות מערב בתוכו הן גישה רוחנית והן גישה פסיכולוגית. הדרך הטובה לפרש חלום הוא פשוט להסתכל עליו כמו שהוא, ולנסות "לנפות" ממנו את התפל- דברים קטנים ויומיומיים שהושפענו מהם ולכן חלמנו עליהם. אינני יודעת להסביר בדיוק כיצד אני יודעת לפרש את החלום, כשם שאינני יודעת כיצד אנשים אחרים אינם מצליחים (למשל- למי מכם שיש כישרון בציור או בכתיבה, הדבר נראה לו פשוט מאוד ומובן מאיליו כל כך, מתקשה להבין כיצד אדם אחר אינו מצליח לעשות זאת). אך כמו כל דבר- תמיד אפשר ללמוד. את מוזמנת לבקר בפורום חלומות ולהתרשם מהפירושים שם..

ב א ר ו ש

New member
קודם כל..

חלום מעניין מאוד.. דבר שני..תוכלי לפרש לי את החלום? הנה הוא בא: משום מה נחתתי בברזיל,ביערות הגשם. התחלתי לרדת במדרגות (עם המשפחה שלי). ואז הם נעצרו. התעצבנתי והלכתי ופתאום הגעתי למדבר כלשהוא. התחלתי ללכת וראיתי את חברותיי. בקיצור,העניין התגלגל מפה לשם וקרה שראיתי את הילד שהכי שנאתי בתיכון (אני לא ממש רחוקה משם,רק בת 19) בקיצור הוא היה "האיש הרע" בסיפור. אז הוא וחבורתו התחילו לרדוף אחרי וכו'.. אז בסוף הסיפור נחלצתי מהמרדף וזה בערך מה שקרה בחלום..

למעלה