Charmed Or
New member
אופיר ביקש../images/Emo112.gif
[הקטע האחרון שכתבתי, פורסם כבר בבלוג שלי, אז סליחה מראש לאלה שקוראים פעם שניה
]. *הקטע הבא מכיל מסר התאבדותי. תזהרו. מים. הלילה כבר ירד ממזמן. השמיים עטופים באפלה... הירח המלא משתקף על המים. אני מתקרבת לשם, לאט לאט... מרגישה את החול הרך והנעים בכפות רגלי. מתקרבת. עוד קצת... עוד צעד. ועוד אחד. מרגישה לאט לאט את גופי נכנס לתוך המים הקרים. המים עוטפים אותי... ואני ממשיכה ללכת. לאט לאט פני המים עולים עד מתחת לפני. מביטה במים השחורים. לוקחת נשימה עמוקה, מרגישה את האוויר נכנס לראותיי, ממלא אותי באנרגיה. שוקעת. הכל שחור. עמוק. אני זורמת עם המים... עמוק יותר, רחוק יותר מהיבשה. אני מביטה למעלה ורואה את אורו החזק של הירח, משתקף לעברי. מביטה למטה ורואה רק אפלה. מניחה לגופי לזרום, מרגישה את המים על כל חלק בגוף. הרגשה קרירה ונעימה, מלטפת. האויר כבר מתחיל להגמר. אני מרגישה סחרחורת קלה. אני כבר לוזוכרת כמה זמן הייתי מתחת למים. שוחה כלפי מעלה, אורו של הירח מתקרב אלי, ממשיכה לנוע כלפי מעלה. עוד קצת, עוד טיפה.. ואני שם. ראשי עולה מעל פני המים. אני נושמת את האויר הנקי והצלול. הרגשה נפלאה, כאילו נולדתי מחדש. כאילו זאת הפעם הראשונה שנשמתי. אני לוקחת נשימה עמוקה, את כל האוויר שאני מסוגלת וצוללת שוב. צוללת עמוק יותר הפעם, רחוק יותר. מרגישה את המים מסביבי, הפעם פחות קרירים. גופי כבר התרגל לקור. נותנת לעצמי לשקוע. הראש מתרוקן, המחשבות עוזבות אותי. הכאב נשטף ממני. זה רק אני, אני והמים. אני שוב מרגישה את אותה סחרחורת של חוסר האוויר, אבל לא נותנת לה להפריע לי... ממשיכה לשקוע, לטבוע... עמוק יותר. הולכת לאיבוד בתוך המים האפלים האלה. אני כבר לא זוכרת כלום. ראשי ריק ממחשבות, מאותן שאלות. לא מרגישה כלום. כבר שכחתי שאני בנאדם. שכחתי איך לנשום, זה כבר לא מפריע לי. העיניים נעצמות. הגוף נסחף. אני כבר לא מרגישה את המים סביבי, כבר שכחתי איך זה להרגיש. מתה.
[הקטע האחרון שכתבתי, פורסם כבר בבלוג שלי, אז סליחה מראש לאלה שקוראים פעם שניה