רציתי לשתף אתכם

עמרי 24

New member
רציתי לשתף אתכם

ככה בלי הרבה טקס (ועוד בזמן שהמחשב שלי תחת קריסה כללית) הצעתי לחגית שלי,האחת והיחידה שאני תמיד תמיד אוהב להתחתן איתי. ועכשיו כולם מתרגשים. גם אני. גם היא. רציתי לשתף אתכם. יום אהבה שמח!!!

shant

New member
../images/Emo49.gif

אנני שאלה מה היינו עושים בשביל האהבה שלנו. לאיפה ועד לאן היינו לוקחים אותה. קומקום ענה, שהוא שמע, שיש אנשים שאפילו מתחתנים בשבילה! ררר... כנראה שאתה מאלו
מקסים. פשוט מקסים. רק מזל, ושיהיה טוב, כנראה שהאהבה כן מנצחת [בעיקר היום, לא?:)] חג אהבה מופלא לה לה, לך, ולה לכם.

@Lun

New member
איזה כיף לשמוע ../images/Emo39.gif

וואי... מזל טוב ענקי... אני נזכרת בחתונה שלי... הדבר הכי טוב שקרה לי :) אז שיהיה לכם את כל האושר שבעולם... ורק תאהבו

-Annie-

New member
עמרי וחגית -

אלפי אלפי מזל טובים רק לכם. (לא השתמשתי באייקון כי הוא פחות אישי, זה פרי ידי..:)) ובאמת, הנה משהו שעושים למען אהבה. המון המון המון המון המון אושר לכם!! אה, ו.. עמרי, התגעגענו אלייך. נעלמת לכל כך הרבה זמן. טוב שחזרת.
(-הכנות לחתונה..) וים
. אנני

עמרי 24

New member
תודה לך....

עוד לא ממש התחלנו בהכנות,המחשב שלי בבית חלה ומת,מחר או מחרתיים אני מנתח אותו וכניראה שזה יהיה ניתוח לב קשה... בכל אופן,אני כאן ןעוד אמשיך לכתוב,איכשהו יש לי הרגשה שבשנה הקרובה יהיו המון אירועים משמעותיים בחיים שלי....

-Annie-

New member
עיצה ידידותית-

אל תשכח בניתוח איזה אזמל בפנים או שביב מיותר. עוד יתבעו אותך על רשלנות רפואית!! (-חוף מזה שבטח הוא ימות אחרי זמן מועט..ואז תהיה אשם גם בשותפות לרצח!) בצלחה עם כל האירועים המשמעותיים למיניהן ואם אני לא טועה, אז אתה כבר מודע לאחד מהן?? (משהו קטן שידרוש עוד מזל טוב..
).

-Annie-

New member
אז יאללה אנשים-

איזה שיר אתם הייתם מקדישים בחתונה?? שירים שריגשו אתכם, שאהבו אתכם, שאהבתם, שבכיתם, שצחקתם. הכל!! ממילא הוא יבחר שירים אחרים....

עמרי 24

New member
את יודעת מה?

חשבתי על זה,אין לי מושג איזה שירים באמת אני ארצה לשים בחתונה יש כ"כ הרבה שליוו אותנו כל החייםף wish you were here -פינק-פלויד everything is every thing -לורן היל ו....אה...יש המון...מזל שיהיה לנו את כל הלילה להעביר...

-Annie-

New member
אתה לא חושב

שאולי יותר ייקסם שיר חדש? (לפתיחת תקופה חדשה). יהווה מעין קסם כזה, דף חלק עם זכרונות מהעבר... היה באיזה פורום המון שירים לחתונות, אני אנסה לחפש את זה. אנני<נוברת מקטעי אהבה למיניהם ומחפשת את הפורום הנכסף..> -רוצה שיטעמו מכל הצבעים...

-Annie-

New member
גם לי היה כל הלילה להעביר..

טוב, לפחות חלק מהלילה. גם משו.. אז מצאתי כמה אתרים שמכילים את השירים הכי רומנטיים וכמה שממש מתאימים לחתונות. ויש מלא אבל אין מקום.... (מזלכם!!) וזהו בערך, מצטערת על ההצפה. נהניתי ונסחפתי אז הייתי חייבת להביא תוצאות.

רותי ב.

New member
אנני, הבאת אתרים ממש

נפלאים. אהבתי, מאד.
ורק אני עדיין לא מצאתי את הברכה המושקעת. אמשיך לחפש...

רותי ב.

New member
עמרי, ../images/Emo49.gif ../images/Emo50.gif

ווואוו, לא תוכלי לשכוח את התאריך שהצעת לה... בדיוק בט"ו באב,
הכי רומנטי שיכול להיות, ו... נו, התגעגענו, אבל זה התירוץ הכי טוב, לגבי המחשב שקרס, מצטערת, והעיקר שהניתוח יעבור בשלום, לחגית, גם הרבה אושר, ו-
וזה אחד הדברים שהכי משמחים אותי...
שבוע מצוין לך, לה, לכולם
ומלאן חיוכים
ומחר הברכה תהיה מושקעת יותר.

-Annie-

New member
והנה הברכה המושקעת שלי.

תריכה להודות כי כבר כתבתי אותה וביקשתי מרותי למחוק אותה. למה? כי היא אומנם עם המון אהבה אבל היא נכתבה מכל הסיבות הלא נכונות. בכל זאת, החלטתי.. (הפעם מהסיבות הנכונות.. :)) אז הנה הברכה שלי לחגית ועמרי וגם משהו קטן שמצאתי בשיטוטיי בפורום

kumkum..

New member
שיהיה לכם

המון אהבה, וקסם, וילדים משגעים, ובית חם, ואושר, ובריאות, ומזל, ובעצם כל מה שתרצו ותצטרכו. ממש כיף לשמוע!
קומקום.

-Annie-

New member
שוב מזל טוב.

מעלה לכאלה שעוד לא הספיקו לראות את האושר הזה של סגירת יום האהבה.

רותי ב.

New member
בעיני המקום הזה ממש

רומנטי, עמרי, וחגית, עכשיו זה תמיד יהיה עמרי וחגית.. ואת הכסאות הריקים, אתם הרי תמלאו, נכון?

למעלה