רציתי לשתף אתכם:

Hammerfall

New member
רציתי לשתף אתכם:

הייתה לי תקופה שהייתי שה"מ של קבוצה של שחקנים שהיו צריכים לפעמים איזה תמונת מצב וויזואלית... היו מקרים שבהם הם לא רצו להסתמך על הדימיון בלבד ואני חייבת להודות שלפעמים זה נחמד להכניס תמונות מצב מצויירות\תמונות של תרחישים מציאותיים שלא משאירים יותר מידי מקום לדימיון, פשוט להמחיש להם בערך מה קורה... אני יודעת שיש רבים מביניכם שמאמינים שמשחק פנטזיה צריך להתבסס על הדימיון בלבד והשחקן צריך להמציא לעצמו את הנוף שניצב מולו ואת האנשים איתם הוא משחק, אותם הוא רואה ואיתם הוא מדבר. אבל מהניסיון שלי הגעתי למסקנה שלפעמים קצת יותר קל להתמודד עם מצב שבו אתה יודע בדיוק מה ניצב ממולך ואתה לא צריך לנסות להבין את התיאורים של השה"מ שיכולים להיות מבלבלים לעיתים. אז לאחר שיטוטים באינטרנט בחיפושים אחר תמונות שמתאימות למצב הקיים התחלתי לעבוד בתהליך הפוך: קיבלתי ממש השראה למצבים ולהרפתקאות בהתבסס על תמונות מעולות שמצאתי, אני יודעת שזה מה שחלק מכם עושים גם ככה אבל בשבילי הרעיון להסתמך על תמונות כממריץ לדימיון לא כל כך עלה לי לראש ואני בטוחה שיש כמה שגם להם לא עלה לראש. בכל מקרה מצאתי כמה אתרים וכמה תמונות ממש מדהימות שפשוט נתנו לי מספיק מחשבות, רעיונות והרפתקאות לשעות של משחק שהשחקנים מאוד נהנו ממנו... רוצה לשתף אותכם בכמה מהתמונות שהיה לי מאוד קשה למצוא:

Hammerfall

New member
ועוד אחת

זאת עשיתי אותה מין שדה קטנה חמודה שלא הפסיקה להציק לחבורה ולשאול אותם כל מיני שאלות ובסופו של דבר הם התנהגו אליה מאוד לא יפה ולכן הם לא קיבלו מידע שהיא הייתה יכולה למסור להם....

Hammerfall

New member
בקשר לבחורות התפורות

עשיתי אותן מעין מיצג של ין ויאנג... החיבור ביניהם והאהבה שלהן למרות שהן כל כך שונות הוא הבסיס לעולם שיצרתי, רק בגללן הוא מתקיים... ובסופו של דבר אחד האלים הגיע וניתק אותן והעולם התפרק וכולם או נשלחו לעולם אחר או מתו....

Hammerfall

New member
אני מקווה שהועלתי במשהו

וגם אם לא אז אולי התמונות יתנו לכם כמה רעיונות גם בלי שתתכוונו לכך. יש בעולם הזה אנשים ממש מוכשרים ואני אחד מאילה שקצת מעוצבנים על כך שיש אנשים שהם גם יפים, גם מוכשרים וגם הכל, אבל.... בכל מקרה אחלה תמונות ואחלה ציורים.

Nika8895

New member
וואו, ממש אהבתי

האתרים שנתת הם פשוט מדהימים וגם התמונות ששמת... אפילו אהבתי את הרעיונות שהעלית, אם כי קצת בנליים... אני אולי לא שה"מ וגם לא נראה לי שאני מתכננת להיות בעתיד הקרוב אבל אם כן הייתי, התמונות האילה באמת היו נותנות לי כמה רקעים לכמה הרפתקאות חביבות והתמונות מהאתרים היו נותנות לי עוד יצורים מעניינים וסיטואציות מעניינות לתת לשחקנים שלי להתמודד איתם... אבל כמו שאמרתי בינתיים אני רק שחקנית ואני מאוד אהבתי את מה ששמת...

DDN

New member
../images/Emo45.gif תודה על התמונות

למרות שאני אישית, שאבתי בזמנו השראה מתמונות של בוריס. כיום לא מצאתי ולו תמונה אחת שיכולה להתאים לדמות שלי, דומיניק.

למעלה